PDA

View Full Version : opteron steppings


RIPSTER
12-14-05, 06:17 AM
What steppings whould i be looking for on an opteron and do the different settings make that much of a difference to overclockability.

Thnx in advance

RIPSTER

RIPSTER
12-14-05, 07:03 AM
ne one?

JRE
12-14-05, 07:54 AM
Are you looking for dual core or single core? That woul be a good place to start.

SteveLord
12-14-05, 11:19 AM
What steppings whould i be looking for on an opteron and do the different settings make that much of a difference to overclockability.

Thnx in advance

RIPSTER

i dont think they do. i think a big part of it is pure speculation with too many variables.

all it takes is 1 guy to say that it does matter, and the sheep will follow.

its all about luck, stability and cooling more than anything else.

RIPSTER
12-14-05, 11:40 AM
kk an by the way single core

Fathom1990
12-14-05, 11:41 AM
Looking at 144s, the best stepping is CABNE. But some later CABNEs were actually not that great. It's really luck of the draw.

RIPSTER
12-14-05, 11:41 AM
i was going for a 146 or is 144 better for ocin

DaveB
12-14-05, 11:44 AM
Go for the 146 over the 144 due to the higher multiplier. I've a CABYE 0540 and a CAB2E 0540 that both did 3 GHz. Avoid CABGE anything.