Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member phantom punisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    fort drum NY
    Posts
    1,431

    cant get mandrake 8.2 on abit it7

    after getting a failed download of mandrake 9.0 at 1 sec remaining i tryed mandrake 8.2
    first discovery is there is no raid sopport for the htp374 raid.
    there is drivers avalible for linux at: http://www.highpoint-tech.com/ but there not for mandrake or redhat8. anyone know a place for hacked drivers?

    now i just used the normal ide(non raid plugins) and i got to install but it hung while loading. is there something else stoping it on this board or was that just a bad luck?

  2. #2
    Member phantom punisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    fort drum NY
    Posts
    1,431
    ok looks like mdk 9.0 is working though it dosnt recognize cds in the cdrom. could be a lot of things at this point but yes ive got linux running!
    edit: maybe its becasue i burned a 700mb .iso onto a 650mb cd. lol
    Last edited by phantom punisher; 10-03-02 at 07:43 PM.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    935
    Cool, welcome to the light.

    Its been awhile, and its now running windows for gamng, but I do not remember any installation issues on my abit KT7A-RAID. Don't remember the exact controller, but it was a highpoint, and the board is old. I did get mandrake 8.2 to work on this board with RAID, with no issues.

    The mandrake forums have been helpful for me in the past, you may try there with specific hardware questions.

    Have fun
    IT HAS BECOME TIME TO CRUNCH MORE
    Dell XPS M1710, core 2 CPU
    Alienware quad core extreme dual gforce 280gtx.
    Quad core Q6600 - 1, 2 X 260GTX, 216 core
    Quad core Q6600 - 2, 2 X 260GTX, 216 core
    OLD AMD socket 939, 260GTX 196 core + 8800GTX
    HP proliant ML350G4 dual xeon server
    2 pcie slots left for more CUDA to be added later ....

  4. #4
    Member phantom punisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    fort drum NY
    Posts
    1,431
    yea linux was flawless on my abit vp6. i think im gonna be fine on this board to, just cant use raid. and i need a non currupt download!. maybe later tonight.

  5. #5
    Member phantom punisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    fort drum NY
    Posts
    1,431
    ok im in 9.0 and its fine. ill update my nvidia drivers how to if i determin that this is working right

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •