Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2001

    Water Cooled system is up!!

    God that took a few weeks, anyway when i first hooked up my sytem after i bled it and everything was ok my voodoo5 got rf interference so it was late i went to bed i pluged the relay into the old psu and every thing is running fine at about 85*F is it possible i need a higher wattage power supply cause my cpu is a tbird 1.2 w/ a 300-350 watt psu

  2. #2
    Inactive Moderator
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Twin Cities
    AcidBath (May 08, 2001 07:31 a.m.):
    -snip-
    Is it possible i need a higher wattage power supply cause my cpu is a tbird 1.2 w/ a 300-350 watt psu
    You did not say what core voltage you are running at. With elevated core voltages, the tbirds start guzzling current. I'd say that if you hold the vcore to 1.85V or less, then a 300-350W PSU should do okay. Also, not all PSU total wattage ratings tell you as much as you need to know. Look at the fine print. There should be a spec for the maximum wattage available for the combined +5 & +3.3V. I was recently at CompUSA, where they had a no-name 400W PSU and for $15 more, an Antec 400W PSU. The combined rating on the no-name was 165W and on the Antec, it was 245W. A considerable difference for two PSUs both rated for 400W total. I bought the Antec, needless to say.

    Hoot
    DFI LP UT NF4 Ultra-D 7.04-3 Bios
    A64 3700+ San Diego 11x257 (2827 Mhz) @ 1.57Vcore
    2x1Gb Crucial Ballistix 7:6 (300 Mhz) 3-3-3-8-1T @ 2.77Vdimm
    Connect 3D x850xt 620/625(1250)
    2x WD 36GB Raptors in Raid0
    DIY Jet Impingement WB on CPU / Pipecap WB on GPU
    Shrouded Camaro Heater Core / Swiftech MCP655 Pump
    Antec P-160 Tower / Seasonic S12 600W PSU

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Apr 2001
    By default for some unknown reason my cpu runs at 1.85, 12.9 and 3.47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •