Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member ManOfKnight's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Back in Iowa :( Come on Gators, Get up and Go!

    Computer Crashed!!!

    i am forced to type this on my old 133...

    my computer crashed...it started, went through POST, then when it goes to the hard drives reboots...i swapped PS's...same thing...reset the CMOS battery with jumper...hard drives disappeared...now i cannot get them to come back...they were there when it kept restarting, because i could get into settings and stay for as long as i wanted...just couldn't boot...ne1 know what happened? anyone know any fixes? i have unplugged everything and even gone to just one hard drive...didn't work

    the motherboard is what is in my sig...HELP!!!
    Laptop: XPS m1530 | T7700 2.2Ghz | 2048MB GSkill DDR2 | NVidia m8600GT 256MB DDR3 :D | 120GB 7200rpm
    Project Caesar: Q9450 @ 3.4Ghz | Maximus Formula | 8192MB OCZ Reaper | eVGA GTX260 | XFX 8800GTS for F@H | 2780GB Total Sata
    Project Jessks: e8400 @ 4.2Ghz | P5KE-WiFi/AP | 4096MB GSkill Red | ATi HD4850 (folding) | 74GB Raptor | 1.5TB Green WD
    Project Fileserver: Phenom 9850 | Biostar 790GX | 2048MB GSkill | (4) 1.5TB Green WD
    Computers are running 24/7 World Community Grid and Folding@Home for
    My Mother, My Sister, Julie Stutzman, Gary Janssen, and Shelly Laborde
    My Heatware 30-0

  2. #2
    Member ManOfKnight's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Back in Iowa :( Come on Gators, Get up and Go!
    bump
    Laptop: XPS m1530 | T7700 2.2Ghz | 2048MB GSkill DDR2 | NVidia m8600GT 256MB DDR3 :D | 120GB 7200rpm
    Project Caesar: Q9450 @ 3.4Ghz | Maximus Formula | 8192MB OCZ Reaper | eVGA GTX260 | XFX 8800GTS for F@H | 2780GB Total Sata
    Project Jessks: e8400 @ 4.2Ghz | P5KE-WiFi/AP | 4096MB GSkill Red | ATi HD4850 (folding) | 74GB Raptor | 1.5TB Green WD
    Project Fileserver: Phenom 9850 | Biostar 790GX | 2048MB GSkill | (4) 1.5TB Green WD
    Computers are running 24/7 World Community Grid and Folding@Home for
    My Mother, My Sister, Julie Stutzman, Gary Janssen, and Shelly Laborde
    My Heatware 30-0

  3. #3
    Member ManOfKnight's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Back in Iowa :( Come on Gators, Get up and Go!
    please help guys...i can actually visibley SEE the pixels gradually changing on these web pages...this thing is SLOW!!!
    Laptop: XPS m1530 | T7700 2.2Ghz | 2048MB GSkill DDR2 | NVidia m8600GT 256MB DDR3 :D | 120GB 7200rpm
    Project Caesar: Q9450 @ 3.4Ghz | Maximus Formula | 8192MB OCZ Reaper | eVGA GTX260 | XFX 8800GTS for F@H | 2780GB Total Sata
    Project Jessks: e8400 @ 4.2Ghz | P5KE-WiFi/AP | 4096MB GSkill Red | ATi HD4850 (folding) | 74GB Raptor | 1.5TB Green WD
    Project Fileserver: Phenom 9850 | Biostar 790GX | 2048MB GSkill | (4) 1.5TB Green WD
    Computers are running 24/7 World Community Grid and Folding@Home for
    My Mother, My Sister, Julie Stutzman, Gary Janssen, and Shelly Laborde
    My Heatware 30-0

  4. #4
    Member Tiger's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    UK
    Having reset the cmos have you set the bios up again? i.e. have you set ide recognition? If you have ste the bios up again exactly like it was before and its the same then try booting with a boot disk and then try accessing the drives from there. If you get error mesages then the drives may have been corrupted or the controller has gone. Before re-installing you may may want to try another drive and do a fdisk and format.

  5. #5
    Member ManOfKnight's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Back in Iowa :( Come on Gators, Get up and Go!
    i have 2 HDDs...i don't think they BOTH went

    the last time i set them up...i auto config'd them, now it doesn't see anything

    30GB master (boot off of)
    80GB slave
    Laptop: XPS m1530 | T7700 2.2Ghz | 2048MB GSkill DDR2 | NVidia m8600GT 256MB DDR3 :D | 120GB 7200rpm
    Project Caesar: Q9450 @ 3.4Ghz | Maximus Formula | 8192MB OCZ Reaper | eVGA GTX260 | XFX 8800GTS for F@H | 2780GB Total Sata
    Project Jessks: e8400 @ 4.2Ghz | P5KE-WiFi/AP | 4096MB GSkill Red | ATi HD4850 (folding) | 74GB Raptor | 1.5TB Green WD
    Project Fileserver: Phenom 9850 | Biostar 790GX | 2048MB GSkill | (4) 1.5TB Green WD
    Computers are running 24/7 World Community Grid and Folding@Home for
    My Mother, My Sister, Julie Stutzman, Gary Janssen, and Shelly Laborde
    My Heatware 30-0

  6. #6
    Member Tiger's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    UK
    You haven't answered the question - have you set the bios up again exactly like it was before?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •