Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Lazlo Panaflex's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Mean Streets Of Orange County CA
    Posts
    1,288

    Unhappy Annoying Problem...

    Whenever i play unreal tournament/and any other fps i always get like screen movement...Im not sure how to explain it it just feels likes theres rips in the screen. Its not slowing the game down its just not smooth. So ill be playing unreal tournament 2003 and ill take a quick look to my left and it will just be kind of choppy. Is there an option in the detonator drivers to fix this? Should i turn anistrophic filtering on or something?

  2. #2
    Member xbiker321's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Kingman, KS
    Posts
    876
    I cant help you but i think i know what you're talking about. When I play Medal of Honor and turn while looking at a close object, i.e. a wall, door, the screen tends to distort, flash, the wall. I will try to get a picture in a few minutes.

    - Gaming Rig CM690


    . ASUS P8P67 Deluxe .
    . 2500k @ 4.7ghz .
    . Crucial C300 128gb .
    . Xonar Essence STX .
    . 8gb Patriot DDR3 .
    . MSI PE GTX 680 2gb .
    . XFX 850W BE psu .

  3. #3
    Member xbiker321's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Kingman, KS
    Posts
    876
    I tried to take a picture but the screen does its little flickering to fast. I did notice the v. 30.82 drives cause less flickering than the 40+ ones. So if you are using one of the 40+ detonators you should uninstall them and install the 30.82 drivers. Just give it a try

    - Gaming Rig CM690


    . ASUS P8P67 Deluxe .
    . 2500k @ 4.7ghz .
    . Crucial C300 128gb .
    . Xonar Essence STX .
    . 8gb Patriot DDR3 .
    . MSI PE GTX 680 2gb .
    . XFX 850W BE psu .

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    772
    What you are describing sounds to me like image tearing. Image tearing is caused by a too high fps with vsync off. Try turning vsync on and see if you still have the same problem. If this fixes it then install the 40.xx drivers again because you were getting higher fps with them :P.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •