Results 1 to 6 of 6

Thread: Water Pumps

  1. #1
    Member country_3030's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Paris, Texas
    Posts
    123

    Water Pumps

    I found some water pumps for a that i thought ablut using in my system i am building on e-bay from aqua clear aquatics here is a link. Tell me what you think.

    [url]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2075373496

  2. #2
    Member Cheesy Peas's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotherham,UK
    Posts
    1,664
    its says it pumps max 200GPH, which is OK, just try to keep everything level with the pump, otherwise the flow will probably suffer badly.

  3. #3
    Hey! I showered! Senior JFettig's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    MN
    Posts
    7,634
    ||http://www.wc101.com - Watercooling101||
    ||http://jfettigmachines.com CNC kits||

  4. #4
    Member Liss's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Toronto: The Capital of Canada
    Posts
    1,250
    Originally posted by Cheesy Peas
    its says it pumps max 200GPH, which is OK, just try to keep everything level with the pump, otherwise the flow will probably suffer badly.
    at the same level???
    wut does that mean?


    and flow will be fine....

  5. #5
    Member SemiCycle's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Hampton Roads. VA
    Posts
    2,332
    Originally posted by Liss


    at the same level???
    wut does that mean?


    and flow will be fine....
    I think he is saying not to have all the water cooling parts in the system at different levels, like at the top and the bottom. I don't know if I agree with this though. Most standard ATX cases are only about 2 feet high, so flow shouldn't be hurt that badly.

    If you must have an IN-line pump though, take masked suggestion.
    *Two wrongs don't make a right, but 3 left turns do
    *When you don't know what you are doing, do it neatly.


    HEATWARE
    http://www.heatware.com/eval.php?id=14214

  6. #6
    Member country_3030's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Paris, Texas
    Posts
    123
    I was going to build a reserve to set it in at the bottom of my case and put my rad at the back of case below ps.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •