Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    heezer7's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Out looking for ET... in IL, USA

    crucial 2100 @ 172

    Well i started my new systema few days ago and i am running my crucial 2100 512mb of DDR at 172. have been up to 174 with out any problems. great ram from a great company.
    Crunching.for.Overclockers.com!
    Team Rank: 29th Crunchin' as JHeizer
    920 i7 @ 4Ghz 560 & 550ti | X6 MythTV MBE | 3x Atom Ion MythTV FE | Atom D2500 PFSense | E1505 C2D CARPC
    Lots of SETI Power! | Heat

  2. #2
    Member pip's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Oregon, The InteLinux State
    push the voltage a little higher in steps and see how high you can really get that stuff

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Bay Area, California

    Re: crucial 2100 @ 172

    Originally posted by heezer7
    Well i started my new systema few days ago and i am running my crucial 2100 512mb of DDR at 172. have been up to 174 with out any problems. great ram from a great company.
    That's cool. The highest I can get is 155fsb. Anything above that, I can't load windows.

    Mike

  4. #4
    Same here with that not loading windows prob. I run my 1800+ at 1.69GHz...thats the max i can get it with my crucial pc2100.

  5. #5
    heezer7's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Out looking for ET... in IL, USA
    yeha iu think i will be able to go higher but then i will have to lower my mult b/c my processor won't go any higher. it needs more voltage and i have it maxed on what this board will let ,e do.
    Crunching.for.Overclockers.com!
    Team Rank: 29th Crunchin' as JHeizer
    920 i7 @ 4Ghz 560 & 550ti | X6 MythTV MBE | 3x Atom Ion MythTV FE | Atom D2500 PFSense | E1505 C2D CARPC
    Lots of SETI Power! | Heat

  6. #6
    well at the moment mine is running at 182fsb!

    my specs

    AMD 2400 @ 11 multi/182fsb
    256 2100 dont know what brand?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Under your desk:)
    dats cuz u got the trusty xp2400.....not so lucky for us xp1800 users.....maybe ill upgrade soon....at least the ram.....would i be better set with 2700 or 3000 or 3200 if i wanna get a good oc?...or should i worry about a quicker mobo first?
    Don't Drown. It will ruin your day.

    Heatware

  8. #8
    Member
    Join Date
    Oct 2001
    go with pc3200 if you can afford it - fsb's will only increase in the future and you would like to be able to work with it.........plus you get the headroom for O/Cing now............
    Gigabyte P67A-UD3-B3
    Intel Core i3
    Corsair A70 Cooling
    4 GB (2x2)Corsair XMS3 DDR3 1333
    Sapphire HD ATI 5770 @ 900 clock/1325 memory OC
    ViewSonic VX2433wm / Dell 2001FP / Toshiba 42" 1080p Regza LCD
    Win 7 Pro Edition
    Inspire P7800 7.1 speaker system / 5400 5.1 speaker

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •