Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    NJ

    Question NF7-S v2 w/XP 2500+

    anyone else using this combo?....even with the latest bios, my board ddoesn't properly detect the CPU as a XP 2500+...the auto detect sees it as an XP 3100+...I have to manually set it each time to getr the stock speed....anyone else experiencing this?

  2. #2
    Member USAPGAPRO's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Shreveport, La
    I wish I could tell you, but I havent had a chance to try my new NF7-S cause I had to RMA my CPU as it was DOA.
    Abit NF7-S rev. 2.0
    ( AMD XP 1700+ DLT3C 0310 "X" @ 10.5 x 223 = 2341.5mhz
    Corsair XMS3500 Platinum 433mhz
    Cheiftec Server case w/ window Mod & Foxconn 450w PS
    IBM Deskstar 120GXP
    ATI Radeon 9500 Pro Samsung SyncMaster 152T LCD 15"
    Lite On 16X DVD Thermaltake SLK-800 4-80mm 40.1CFM case fans
    Copper Round Cables
    Microsoft Wireless Optical Blue Mouse
    D-Link DI-614+ wireless Cable Router
    Green Cold Cathodes

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    NJ
    from your profile it says 1700+....are u getting a 2500+?

  4. #4
    Member USAPGAPRO's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Shreveport, La
    No, I would like to see if it happens to just the 2500+ or maybe another model CPU, like my 1700+
    Abit NF7-S rev. 2.0
    ( AMD XP 1700+ DLT3C 0310 "X" @ 10.5 x 223 = 2341.5mhz
    Corsair XMS3500 Platinum 433mhz
    Cheiftec Server case w/ window Mod & Foxconn 450w PS
    IBM Deskstar 120GXP
    ATI Radeon 9500 Pro Samsung SyncMaster 152T LCD 15"
    Lite On 16X DVD Thermaltake SLK-800 4-80mm 40.1CFM case fans
    Copper Round Cables
    Microsoft Wireless Optical Blue Mouse
    D-Link DI-614+ wireless Cable Router
    Green Cold Cathodes

  5. #5
    Registered
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    NJ
    yea it clearly says the board supports the processor...I hope this is a quick bios update fix...

  6. #6
    Disabled timmyqwest's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    illinois
    I fail to see the problem

  7. #7
    Registered
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    NJ
    Originally posted by [ACE]
    yea it clearly says the board supports the processor...I hope this is a quick bios update fix...
    I don't understand why my board won't recognize the processor properly.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •