Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member f00t's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,021

    death of a t-bred b

    Yes, it's dead. Why? I don't know. worked fine last night while playing generals for 3h (at stovk speed). tried to boot this morning and... nothing. lights work, fans works hd work, but no "beep." what the crap happened? this thing could do 2.2ghz np.

    jiuhb
    dut3c

  2. #2
    polka dot ninja altec's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Doylestown, PA
    Posts
    2,644
    It may not be dead...take it out and replace it with another CPU that you know works and see if that helps. Also try clearing the CMOs and booting to see if you can get it to boot that way.
    The rig was destroyed by a scissor-happy maniac with a grudge

    :argue: :bang head

  3. #3
    Member SiliconX's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Out of the Light
    Posts
    297
    Sudden Death? Sounds wierd that it worked fine when you shutdown but now nothing. Maybe a power surge during the night or when you shutdown?

  4. #4
    Member f00t's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,021
    tried clearing the cmos already. don't have another cpu to replace it with ant test
    cascade in progress

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    189
    Assuming that you have looked at the cpu and it looks fine and was reseated properly,(as3, etc.)
    I've had that happen before on my setup. It is hard lock of the cmos and you should take the cmos battery out for 2-3mins, put it back in then clear the cmos . With mine I find if that doesn't work I take the battery out overnight and it works all the time. Difference was I was ocingmy system to the max it can handle, and crashed cause of that. It is unusual that it has happpened, I would reseat your atx connector as well for peace of mind.

    Hope it all goes well

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    the terran system
    Posts
    2,590
    SADS? funny, someone earlier today had the same cpu and had the same happen.


    oh, that was you. he he my bad.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •