Results 1 to 13 of 13

Thread: KT600 kV7

  1. #1
    Registered
    Join Date
    May 2003

    Talking KT600 kV7

    I have an NF7-S and it is the biggest pile ever. The eathernet doesn't work, mono channel speakers, and all of the usb is dead. So now i am looking in to a new mobo. I was wondering if you have heard anything about the KV7 good or bad. Does it have pci lock? Most VIA chipsets dont. Thank you for you time.
    4ghz Core2 on air :)


    If Einstien was so smart how come hes dead?!

    I rest my case....

  2. #2
    Member Steven4563's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northants England
    LOL u called your nf7-s **** LOL cool man but got to say i got this board a few days ago and im loving it i wouldnt get the kt600 just RMA your nf7-s is u didnt break it yourself
    AMD Athlon 64 3200+ Winchester @ 250x10 = 2.5ghz 1.55V Cooled By XP-120 & YS-TECH FD1238 Fan
    MSI K8N Neo2 Platinum Edition
    Corsair XMS TwinX 1Gig 2x512Meg PC4400 Ram @ 416Mhz 2,2,2,6 1T
    Hercules 3D Prophet 9700NP 128Meg ( Bios Flashed To 9700Pro With VGA Sliencer )
    480Gig Hard Drive Space
    MSI 16x DVD Drive
    Artec 52x CD-RW Drive
    Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS
    Antec PlusView 1000AMG Metallic Gray Case
    Antec TruePower 550watt PSU ( New Version )
    Windows XP Pro SP1
    3DMark2001SE: 23014


    4.9GHZ Of AMD Power For Overclockers.com Boinc Seti Team.

  3. #3
    Senior TIFOSI Sonny's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    VARIANTE ASCARI
    No PCI Locks, no matter what MoBo Manufacturer you go with none of them will have PCI Locks on a KT600 board no matter what they advertise.
    MICHAEL SCHUMACHER '94, '95, '00, '01, '02, '03, '04 FORMULA 1 DRIVER'S WORLD CHAMPION SEVEN WORLD TITLES
    ASUS Maximus Formula Shi "R" Yan Special HR-05/IFX(2), HR-09 U TYPE 2, HR-09 S TYPE 2
    E8500 C0 @ 8X505MHz 1.416V 1:1 TRU120E Shi "R" Yan Special
    CM2X1024-8500CD5 70nm, Team Xtreem 2X2048
    G92 GTS 512MB @ 810 | 2010 | 1010 HR-03 GT
    XFi Titanium PCI-E
    T260HD
    G9, G15R2, G25
    ST3320620AS, ST3750330AS, ST31500341AS, LiteOn iHAS 424 Y
    620HX

  4. #4
    Member YviE's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Belgium & France
    That's right, no VIA chipsets have PCI locks. But i still think the KT600 is a pretty good chipset. It might not be as good as the nForce but it's still a worthy competitor.

  5. #5
    Senior TIFOSI Sonny's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    VARIANTE ASCARI
    I know, its still early for the KT600 & I'm sure after a few revisions it'll be better IF ABIT decides to support this product line. One thing really annoying with current MoBos out there is that if you have PATA drives & you want to go RAID you will have to buy adaptors & thats an added $50(for 2) on the KV7.
    MICHAEL SCHUMACHER '94, '95, '00, '01, '02, '03, '04 FORMULA 1 DRIVER'S WORLD CHAMPION SEVEN WORLD TITLES
    ASUS Maximus Formula Shi "R" Yan Special HR-05/IFX(2), HR-09 U TYPE 2, HR-09 S TYPE 2
    E8500 C0 @ 8X505MHz 1.416V 1:1 TRU120E Shi "R" Yan Special
    CM2X1024-8500CD5 70nm, Team Xtreem 2X2048
    G92 GTS 512MB @ 810 | 2010 | 1010 HR-03 GT
    XFi Titanium PCI-E
    T260HD
    G9, G15R2, G25
    ST3320620AS, ST3750330AS, ST31500341AS, LiteOn iHAS 424 Y
    620HX

  6. #6
    Registered
    Join Date
    May 2003
    I tryed to RMA my board and they said to get the RMA# off of www.abit-usa.com. But the best part is that part of their site is down. And now the abid punks wont help me. So i duno if i wanna go with them again! Maybe just send a mail bomb.
    4ghz Core2 on air :)


    If Einstien was so smart how come hes dead?!

    I rest my case....

  7. #7
    Registered
    Join Date
    May 2003
    i have had my board for almost 9 months and it dident crap out tell now. Wait tell your bios goes when your trying to save to it. And it locks up. Happend to me 3 times....... stupid bios......
    4ghz Core2 on air :)


    If Einstien was so smart how come hes dead?!

    I rest my case....

  8. #8
    TonyMc's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rathdrum ID
    Folding Profile
    Could it just be you have V.1.2? I have the 2.0 and so far it's the best board I've owned.
    Computer: I7 3820 42x100 @ 1.216v||Asus Rampage IV Extreme||GTX 780 Ti Reference||GSkill Ripjaws Z 2133 16gb||OCZ Agility 60gb SSD||Seagate Barracuda 1tb HDD||Thermaltake Toughpower Grand 850w PSU||Mountain Mods Pinnacle 24||1 Asus VS238H-P and 3 Dell S2740L
    Water cooling: XSPC Raystorm||2x XSPC RX360||Swiftech MCB655 with Bitspower mod top and mod kit||Phobya Balancer 250||EK FC780 copper/acrylic WB||Bitspower Fittings
    My Copper Pipe Build

    My Heatware
    Folding User Stats

  9. #9
    Senior TIFOSI Sonny's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    VARIANTE ASCARI
    Whatever your problems with your current board I hope doesnt push you over the edge HERE is something you should read about the KT600.
    MICHAEL SCHUMACHER '94, '95, '00, '01, '02, '03, '04 FORMULA 1 DRIVER'S WORLD CHAMPION SEVEN WORLD TITLES
    ASUS Maximus Formula Shi "R" Yan Special HR-05/IFX(2), HR-09 U TYPE 2, HR-09 S TYPE 2
    E8500 C0 @ 8X505MHz 1.416V 1:1 TRU120E Shi "R" Yan Special
    CM2X1024-8500CD5 70nm, Team Xtreem 2X2048
    G92 GTS 512MB @ 810 | 2010 | 1010 HR-03 GT
    XFi Titanium PCI-E
    T260HD
    G9, G15R2, G25
    ST3320620AS, ST3750330AS, ST31500341AS, LiteOn iHAS 424 Y
    620HX

  10. #10
    Member Steven4563's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northants England
    if my board craps out ill just rma it coz i havent flashed the bios and this is also the best board ive had
    AMD Athlon 64 3200+ Winchester @ 250x10 = 2.5ghz 1.55V Cooled By XP-120 & YS-TECH FD1238 Fan
    MSI K8N Neo2 Platinum Edition
    Corsair XMS TwinX 1Gig 2x512Meg PC4400 Ram @ 416Mhz 2,2,2,6 1T
    Hercules 3D Prophet 9700NP 128Meg ( Bios Flashed To 9700Pro With VGA Sliencer )
    480Gig Hard Drive Space
    MSI 16x DVD Drive
    Artec 52x CD-RW Drive
    Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS
    Antec PlusView 1000AMG Metallic Gray Case
    Antec TruePower 550watt PSU ( New Version )
    Windows XP Pro SP1
    3DMark2001SE: 23014


    4.9GHZ Of AMD Power For Overclockers.com Boinc Seti Team.

  11. #11
    Registered
    Join Date
    May 2003
    I think its something to do with the v1.2. i bought a v2 but i gave it to my buddy cuz he sold his mobo and he needed a new one. My friend also had a v1.2 nothing but a bios from HE**!!! But he still has usb.....
    4ghz Core2 on air :)


    If Einstien was so smart how come hes dead?!

    I rest my case....

  12. #12
    Member

    Edward2's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Folding@Home in Ball Ground, GA
    Folding Profile
    BubbaTheHut, you said that the ABIT eRMA website was down when you tried to access it. You probably need to disable your Anti-Virus software and your Internet Firewall software. I had problems accessing their website until I tried disabling both of these on my home computer. Just don't forget to re-enable them when you are done.

    BTW, I have had very good success with the ABIT RMA process myself.
    Q9300 @ 3.4GHz, Asus P5Q Pro, 4GB OCZ Platinum DDR2-1066, GTX580 @ 900GPU, OCZ Vendetta 2, PC P&C 750W
    i5-3570K @ 4.5GHz, Asus P8Z77, 4GB G Skill DDR3-1333, GTX580 @ 900GPU, CM Hyper 212+ HS/F, Corsair 850W
    4x 6180SE @ 2.75GHz, SM H8QGi-F, 32GB G Skill DDR3-1333, CM Hyper 212+ HS/F, Redundant 1400W


    Folding User Stats

  13. #13
    Registered
    Join Date
    May 2003
    Good call
    4ghz Core2 on air :)


    If Einstien was so smart how come hes dead?!

    I rest my case....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •