Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member DrSpanky's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    UK

    lost 64mb of ram on a 256mb stick

    ive lost 64mb of ram on a 256mb stick

    what are the main reasons this could happen

    and should i scrap the stick now that its dammaged
    CPU: Q6600 G0 @ 3.6ghz --- q8200 @ 1.6Ghz 0.836V
    MOBO: Gigabyte X38 DQ6 --- Asus P5N-E Sli
    RAM: Corsair Dominator 8GB DDR2 --- Crucal Ballistix 4GB DDR2
    GFX: Ati 5970 OC + 8800GT Physx --- 8400gs
    HDD: 60gb OCZ SSD, 3x 74gb Raptors, 750gb --- 300GB Maxtor
    PSU: OCZ GameXStream 1010w --- OCZ Powerstream 600watt
    CASE: Antec Nine Hundred --- Generic Junk case
    COOLING: Thermochil pa160 + pa120, D4, GTZ --- TRU - Passive
    VDU:Dell 3007WFP-HC 30" --- Old 19" LG Lcd
    MacMini (Early 09) 2.26ghz 4gb 320gb

  2. #2
    Member DrSpanky's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    UK
    dont worry it came back :S

    i took out all teh ram modules cleaned them up n'stuff and wham its back again
    CPU: Q6600 G0 @ 3.6ghz --- q8200 @ 1.6Ghz 0.836V
    MOBO: Gigabyte X38 DQ6 --- Asus P5N-E Sli
    RAM: Corsair Dominator 8GB DDR2 --- Crucal Ballistix 4GB DDR2
    GFX: Ati 5970 OC + 8800GT Physx --- 8400gs
    HDD: 60gb OCZ SSD, 3x 74gb Raptors, 750gb --- 300GB Maxtor
    PSU: OCZ GameXStream 1010w --- OCZ Powerstream 600watt
    CASE: Antec Nine Hundred --- Generic Junk case
    COOLING: Thermochil pa160 + pa120, D4, GTZ --- TRU - Passive
    VDU:Dell 3007WFP-HC 30" --- Old 19" LG Lcd
    MacMini (Early 09) 2.26ghz 4gb 320gb

  3. #3
    Member CrashOveride's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Beijing, China
    cool lucky you.

    Though I was intrested in why that might happen (other than it just being dirty)... I would have thought that it would just not work or somthing... meh.
    .................................................. ......................Just too busy with life
    ...........................................Team.32.Mentor........................................RED.BELT.Ubercloxx0r
    ..............................You.should.always.keep.an.open.mind.help.can.be.found.in.the.most.unlikly.places.
    .....AIUHB0252@2300mhz.SP-97~Abit.NF7-S~512.RAM@fast.timings~9700Pro.w/.copper.HSF.~.2.monitors
    .................................................. ..Windows XP because I have conditions
    ....Fold.for.[OC]FoldingNinjas!!!....You .would.be.amazed.at.what.a.group.of.intelegent.peo ple.can.overlook
    ...............................................All.blanket.statments.are.false|Nothing.is.absoloute.
    ............................Don't.Let.ThermalTake.Your.Money~|~Are.You.Into.Th at.Hacky.Stuff?
    AKA:supaiku
    .................................................. ........Can.you.find.the.ninja.in.my.avatar?!?!

  4. #4
    Member DrSpanky's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    UK
    i thought the whole module just wouldnt work. i was confuzed as hell but it works, so i cant complain
    CPU: Q6600 G0 @ 3.6ghz --- q8200 @ 1.6Ghz 0.836V
    MOBO: Gigabyte X38 DQ6 --- Asus P5N-E Sli
    RAM: Corsair Dominator 8GB DDR2 --- Crucal Ballistix 4GB DDR2
    GFX: Ati 5970 OC + 8800GT Physx --- 8400gs
    HDD: 60gb OCZ SSD, 3x 74gb Raptors, 750gb --- 300GB Maxtor
    PSU: OCZ GameXStream 1010w --- OCZ Powerstream 600watt
    CASE: Antec Nine Hundred --- Generic Junk case
    COOLING: Thermochil pa160 + pa120, D4, GTZ --- TRU - Passive
    VDU:Dell 3007WFP-HC 30" --- Old 19" LG Lcd
    MacMini (Early 09) 2.26ghz 4gb 320gb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •