Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mr.Lansing's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    362

    AXIA, AVIA or what??? pls help out!!!

    Hey every1
    just wanna ask all Tbird 1.2Ghz (200fsb) users a few qs!!
    1, what code (as in AXIA, AVIA) is good for o/cING?? otha than AXIA well i'm looking for one that can make it to 1.4Ghz
    2, do u think i should a Tbird 1.2Ghz (200fsb) on an Asus A7V133 or what could be beta as in more stable and can o/c more?

  2. #2
    William
    Guest
    an AXIA or AVIA Tbird should get you that high. It looks like a great setup to me. You can check out the cpu database on the front page to see what results people are getting on their Tbirds.

  3. #3
    Member FishDog3's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    377
    Try to find an AXIA "Y", I have heard they are really good for OCing and Iam trying to getmy hands on one for myself
    I7-920
    5850
    6G DDR3

  4. #4
    Big Daddy Bear Senior TranceBear's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    May 2001
    Location
    Denver, CO
    Posts
    2,242
    see sig, my little AVIA-y is performing awesome with little mods. You can get more at: http://www.pcclub.com they had some as of yesterday.
    Good luck!!
    AMD 9950BE Phenom 3.5ghz 1.47v 250x14 CPU For Sale
    Coolermaster V-8 41c Idle-51c Load
    Asus M3A79-T Deluxe 790FX/SB750
    G-Skill 2x2gb DDR2-800 5-5-5-15-24
    2x74gb Raptors-2x750gb WD Raid-0
    Antec 1200 Case/ Antec 1000 Watt P/S
    What's Fragging? I Don't Play Games
    It's About Bragging Right's, Right?
    My Heatware 100% since 2002

  5. #5
    Registered
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    30
    get the axia or avia -y my avia-9 doesn't want to go over 1333 maybe it is my cheap ram,but most testing I see agrees with this hope this helps

  6. #6
    Senior Member
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Harford, WI.
    Posts
    1,807
    My new chip just came. It's a AXIA with a Y at the begginning of the rest of the code. Is that what You guys mean by the AXIA "Y"? If so It looks like I got a good chip. Plus all the L1 bridges seemed to be closed so that's good to. I think. This is still all pretty new to me yet. My first AMD rig ever! I havent got it setup yet. It's still sitting in the box. I'm hoping tonight I'll get time to get it all setup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •