Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member qbas's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Finland

    Weird Winamp problem

    Well sometimes when playing Winamp the tracks start to skip, like when using a CD with scratches so that skips, i don't know what is wrong with it, but this is solved by going to the next track. Any idea why it does that sometimes?

  2. #2
    Member qbas's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Finland
    I have some other weird problems too...well for one when i try to change my key configuration in Jedi Academy everytime i try to change for instance movement for arrowkeys it recognices the arrowkeys as Mouse 5? I mean what the hell? Any idea why it does that?

  3. #3
    Member qbas's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Finland
    bump

  4. #4
    Member RideGuy's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Toronto
    Could be one of two things:

    Your OC is unstable, (or PCI freq too high if using onboard sound);

    Or more likely you have downloaded files that have been tampered with. I have noticed this too. All my old files play fine. When I do a search for a song, and I choose the file with the most users, even the file looks ok, it plays like crap once you get a few seconds into it.


    RideGuy
    Rig1: ASUS P5Q Pro | E7300 | 2x2GB OCZ Reaper PC2-6400 CL4| NX7900GT (temp card) | CM Extreme Power 600W SLI | Antec SLK3700-BQE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •