Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio

    any problems with cats. 3.10 or just me

    hello i jus loaded cats. 3.10 2 days ago. oddly it caused my stable system overclock to become unstable... but after some voltage increases it looked fine...just like before. but afterwords when i was playing call of duty today...it crashed 20 min into the game like every time! and i also didnt really see any improvement in my games... well before i was using the drivers which were made to fix call of duty which worked like a charm

  2. #2
    Member Evnas's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Seattle, WA
    I get a "VPU Recover" error every now and then when playing NWN and have to restart because it then goes into software rendering. If i cant find a way to fix it i'll probably go back to 3.9's

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    i see the drivers seem to also lower my score with 3dmark, when i switched back i got like a 100point increase in 3dmark 2k1 in 2k3 it was a 30 mark decrease. (jus compared them like 5 min ago)

  4. #4
    Member Strida's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Cedar Rapids, Iowa
    I've no problems with the 3.10 drivers. In fact I am getting even better scores, and ~ 5 more fps in most of my games. It might just be wishful thinking but I'm pretty sure my games didn't run this quickly before.
    Processor - Xeon 3060, 3.8ghz
    Motherboard - Abit IP35-E, 423 x 9
    Ram - 4GB GSkill, DDR2 1000
    Video Card - nVidia 8800GT, stock
    Power Supply - Sparkle/Fortron 550 Watt
    Sound Card - X-Fi Fatal1ty / DTS Connect
    Audio: Speakers - Harman Kardon HK-254 / L, R Athena AS-B2 / SL, SR Athena AS-B1 / C Athena AS-C1 / Sub Premier Acoustic PA-120 650W
    Audio: Cans - Grado SR-225 / Sennheiser HD-580 / PIMETA Amp
    Heatware

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    i see thats good to read well 3.10 did do something for me i did see a lil improvment in game play for battlefield but...it killed my hopes of playing call of duty for to long... and it forced me to overvolt to keep my overclock...

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Albemarle, NC
    Originally posted by Evnas
    I get a "VPU Recover" error every now and then when playing NWN and have to restart because it then goes into software rendering. If i cant find a way to fix it i'll probably go back to 3.9's
    oooo NWN, this is about as off topic as it gets ,but is the new expansion any good?

  7. #7
    Member Th0r's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England. Liverpool, Aintree
    Originally posted by Risendemon


    oooo NWN, this is about as off topic as it gets ,but is the new expansion any good?

    Trying using the nice PM feature....Thats what it is there for...

    I have had no problems with my Card using the Cats 3.10... Maybe its just your system or just different brands do better than another...

    I give them a thumbs up

  8. #8
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    It could be your old drivers interfering. I usually uninstall them, boot into safe mode and run a driver scrubber. then install the new ones.

  9. #9
    Insatiably Malcontent
    Senior Member
    johan851's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Seattle, WA
    I believe it's recommended to turn off that VPU recover feature. I did and I haven't had any stability problems, OC's unaffected. 4x AA looks nicer too...Halo's smoother as well.

    Try disabling the VPU Recover feature and both ATi services in services.msc.
    ASRock Z68 Extreme3 Gen3 | 2500K @ 4.6GHz | 2x4GB Samsung DDR3 | GTX 750 Ti 2GB
    120GB Crucial M4 | 2x 2TB Samsung F4 | Seasonic S12 600w
    y2 DAC --> Custom M^3 --> Custom LM3875 ChipAmp --> Modula MTs
    Dual Dell 2007WFP | Watercooled

  10. #10
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    i will stick with my 3.9s for now, they seem to be doing much better, but...mehhh.. i might as well try the 3.10 again later

  11. #11
    Member Th0r's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England. Liverpool, Aintree
    Good luck... post back with anymore problems

  12. #12
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    AHHHH i uninstalled patched 3.9 and used driver cleaner...then in goes 3.10 , now vpu recovery is off and now to see is call of duty is table...5 min after ...AHHHHHH it crashed !!!!!!! back goes 3.9 patched...maybe 3.11 or cats 4 will be nicer...

  13. #13
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Olympia Washington
    yeah i had this same problem even with 3.9
    so iv been stuck with 3.8 for a while now
    hell even when my system isnt OCed it doesnt like 3.10

  14. #14
    Member walkitiki's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Blacksburg, VA
    where's the best place to get one of these driver cleaning programs?

  15. #15
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    i think voodoo files, is a good place to get it

  16. #16
    Member walkitiki's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Blacksburg, VA
    thanks, mine are a bit mucked up.

  17. #17
    Member Evnas's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Seattle, WA
    Originally posted by Risendemon


    oooo NWN, this is about as off topic as it gets ,but is the new expansion any good?
    Havent gotten that far yet, but I do have it

    Havent had the time to pour into RPG's much lately

  18. #18
    Member Th0r's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England. Liverpool, Aintree
    Well the Omega Drivers are a good look

    www.omegacorner.com

    Try then and see what happens

  19. #19
    Dave65's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Michigan
    Heatware Profile
    Originally posted by Excelsior
    Well the Omega Drivers are a good look

    www.omegacorner.com

    Try then and see what happens
    Yeah the 3.10 gave me some unstability problems as well,got the new Omegas and did some good for me 16208 in 3D MArk 2001 up from 15800
    Roswill THOR II-ASUS Maximus V Formula-Intel 3770K @ 4.6GHZ-Corsair H100i-Corsair Force GT 120 X 2 in RAID 0-Windows 7 Ultimate X64-16GB Corsair Vengeance 1866-ASUS 660s OC SLI-SILVERSTONE ST85F-P 850W/ Folding for TEAM 32
    Folding User Stats

  20. #20
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    (CANADA) thornhill onatrio
    the ati cats are finnaly working for me i dunno what made them change maybe because its christmas time

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •