Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Bon3thugz43v3r's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Sunshine State
    Posts
    1,782

    Angry P4SE333 Help Please!

    I have a folding rig sitting in my desk and for some reason, every time at the post, it says "Hardware Error Found - Enter Power Setup Meny, Press DEL to enter setup or F1 to continue." I woud like to know why its doing this? If the rig ever restarts because of power or something, I have to hook up a monitor and a keyboard just to get it to bootup. Please Help!
    i7-4770k @ 4.2Ghz
    16GB G.Skill DDR3 2666
    Asus Maximus Hero VI Z87
    MSI N770 TF 2GD5/OC
    Corsair HX750 PSU
    Corsair H100i
    Corsair Force GT 240GB SSD

    My Heatware

  2. #2
    Member cursor's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Seattle, WA USA
    Posts
    984
    It could be a keyboard error. I believe you can turn that off in the BIOS on that board. Or you can leave the keyboard hooked up.
    This space intentionally left blank.

  3. #3
    Bon3thugz43v3r's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Sunshine State
    Posts
    1,782
    I tried that already...any other ideas?
    i7-4770k @ 4.2Ghz
    16GB G.Skill DDR3 2666
    Asus Maximus Hero VI Z87
    MSI N770 TF 2GD5/OC
    Corsair HX750 PSU
    Corsair H100i
    Corsair Force GT 240GB SSD

    My Heatware

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •