Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member PCGUY112887's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Illinois

    Just built PC... odd problem...

    I just built my PC. I stuck my GeForce 3 and Geforce 2 in there till I get my 6800. The GF3 is AGP and the GF2 is PCI. When I booted the computer, I got the BIOS screen from my second monitor, on the GF2!

    i haven't gotten into windows yet, but anyone know why it's doing this? Also, what's a good temp for memory? Right now mine is 35.3*C and slowelly climbing...

    thx
    Antec Nine Hundred Black Steel Case
    Intel Q9550 @ 3.7ghz stable/cool
    8GB GSKILL DDR1000 RAM
    EVGA 9800gtx+
    Thermaltake 700W 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply
    Ultra-120 eXtreme Cooler
    Dual 22" Samsung LCD's


    3DMarkVantage - Not Yet

    Ex OC Folder

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2004
    Its probably a BIOS setting. Check for an option like 'primary display' where you should be able to choose between PCI or AGP - change it to the latter.

  3. #3
    Member PCGUY112887's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Illinois
    I just started a low level format and it tells me what LBA it is on and the max LBA. It took about 40 mins to do 10,000,000 LBA and the max is around 240,000,000. Is it just me or is this going to take like 15 days? If so does everybody really wait for this?
    Antec Nine Hundred Black Steel Case
    Intel Q9550 @ 3.7ghz stable/cool
    8GB GSKILL DDR1000 RAM
    EVGA 9800gtx+
    Thermaltake 700W 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply
    Ultra-120 eXtreme Cooler
    Dual 22" Samsung LCD's


    3DMarkVantage - Not Yet

    Ex OC Folder

  4. #4
    Member Tebore's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Toronto,Canada(I can see you....)
    Quote Originally Posted by PCGUY112887
    I just started a low level format and it tells me what LBA it is on and the max LBA. It took about 40 mins to do 10,000,000 LBA and the max is around 240,000,000. Is it just me or is this going to take like 15 days? If so does everybody really wait for this?
    People wait for this to try and recover drives with errors, and to make sure all the info on it is destroyed.
    UMPC:
    Asus EEE 701(4G)
    Laptops:
    Lenovo T60p
    Servers:
    IBM XServ
    Heatware

  5. #5
    Member PCGUY112887's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Illinois
    Ah, the errors thing is what I am after. I think I did something wrong... it should only take about 15-17 hours not days :P
    Antec Nine Hundred Black Steel Case
    Intel Q9550 @ 3.7ghz stable/cool
    8GB GSKILL DDR1000 RAM
    EVGA 9800gtx+
    Thermaltake 700W 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply
    Ultra-120 eXtreme Cooler
    Dual 22" Samsung LCD's


    3DMarkVantage - Not Yet

    Ex OC Folder

  6. #6
    Member Tebore's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Toronto,Canada(I can see you....)
    Quote Originally Posted by PCGUY112887
    Ah, the errors thing is what I am after. I think I did something wrong... it should only take about 15-17 hours not days :P
    Whoa I didn't notice you said days I just assumed hours. Maybe it gets faster as it gets to the outside of the drive...
    UMPC:
    Asus EEE 701(4G)
    Laptops:
    Lenovo T60p
    Servers:
    IBM XServ
    Heatware

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •