Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member TxAMD's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    College Station, Texas

    2500+ is reading 1100 mhz at start up...

    can anyone tell me why this is? and what I can do to fix it. Thanks.

  2. #2
    Senior Air Extraordinaire
    HousERaT's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Imladris
    is this the first time running the cpu? If so you have to go into bios and set up the cpu..... let me know where you are in the process....
    CM-690 | Maximus Formula | Ballistix D9GMH 2GB - 4-4-4-10 - 2.2v (active cooled) | E6850 @4GHz (L719B) 602 Bios 500x8 - 1.475v | Ultra 120 Extreme | 2x HD3870 840/1300 | Lite-On 52327s CDRW | WD 74GB - Raptor HDD | Corsair 620HX PSU | Windows XP Pro sp2 |

    Support the OC Benchmarking Team The HD 4870/50 Thread The HD 3870/50 Thread The X1900XT/XTX Thread X800GTO˛ Thread Heatware

    Make friends with your "FAST" - 90K 01SE - 77K 03 - 29K 05 - 19K 06 - 274K AM3 - single card all air baby!

  3. #3
    Member t1mex's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Denver, CO
    It probably has something to do with resetting the CMOS, it resets the FSB to 100, and the multiplier on the barton = 11

  4. #4
    Fold For 32! MoonWolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Texas
    Set your FSB to 166.
    DFI LanParty NFII
    Athlon XPM 2600+ IQYHA 0401 @ 2500mhz 12.5x200fsb 1.65v Homemade 240mmx120mm HC WC setup w/ Y S Tech 105cfm + Via Aqua 1300
    1g (2x512) BH-5 Buffalo PC3700 @ 200 fsb 2-2-2-11 2.9v
    BBATi Radeon x800 Pro VIVO 1.6ns
    480GB on 5 drives, 52x24x52 Lite-On
    500w Raidmax, Sound Blaster Audigy MP-3+
    Folding for team 32 TOP 30 26.7 ghz of Borged powah :D Heatware

  5. #5
    Member TxAMD's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    College Station, Texas
    this is the first time to use the chip. It was set at 166 X 11 in bios, but at the top reads xp 1100 mzh. Also when starting up it says CPU unworkable or has been changed - Check soft menu...

  6. #6
    Member TxAMD's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    College Station, Texas
    I changed it to user defined in bios and then saved. I restarted and changed it back to 2500+ and it reads it as 1.83 now. cool

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •