Results 1 to 2 of 2

Thread: error with hd

  1. #1
    Registered unreal's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    miami
    Posts
    1,842

    error with hd

    ok i screwed up, i had a 200 gig in my main system, 2nd drive, and it had a max partition and a 1gig partition, i deleted the 1 gig, and win xp sp2 made the entire drive uunallocated. how can i revert back? i didnt want that to happen only the 1 gig, shish
    Main system xeon x3440 (oc'ed to 3.5) ASrock p55 extreem / mastercooler hyper 212
    Nvidia 250 (oc'ed attempting)
    2 x G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 (PC3 12800)
    Thermaltake toughpower 750 xt
    300gig seagate 8mb cache 7200 (boot)
    400gig seagate 8mb cache 7200
    1TB Samsung 32mb cache 7200
    74gig western digital 8mb cache 10,000

    MyHeatware

  2. #2
    Registered unreal's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    miami
    Posts
    1,842
    bump myslef.. please help
    Main system xeon x3440 (oc'ed to 3.5) ASrock p55 extreem / mastercooler hyper 212
    Nvidia 250 (oc'ed attempting)
    2 x G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 (PC3 12800)
    Thermaltake toughpower 750 xt
    300gig seagate 8mb cache 7200 (boot)
    400gig seagate 8mb cache 7200
    1TB Samsung 32mb cache 7200
    74gig western digital 8mb cache 10,000

    MyHeatware

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •