Results 1 to 19 of 19
  1. #1
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR

    PS1 screen, how to get power?

    Im looking to put a PS1 mobile screen in my front 3.5" bays. It will pit perfectly there. i was wondering where a guide with a diagram of teh conections is. mainly im looks for how to get power to it.

    anyone out there done this and have soem pictures of the setup for me?

    Thanks...
    MIKE
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toronto Canada

  3. #3
    Registered MaxPower81's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    K-Zoo Michigan
    Your best bet is to use a ps1 car adapter for it. I ended up doing this and it works perfectly.

  4. #4
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    and the car apadter plugs into the wall? how did you connect the video? i would realllllly love soem diagrams

    cant find any anywhere


    Thanks
    Mike
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  5. #5
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    jsut now saw the link.....first post....hahaha wow....im tired
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  6. #6
    Tornado Guy Vrykyl's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK
    im looking at doing this too, let us know how you get on and how it needs powering etc.... do they come with a vga connector then?

  7. #7
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    well im not doint it for a while....too busy at school/work, but my firned has a screen this that ima get form him this weekend.....but first need to relocte floopy (yes i still use it) and fan controller......

    any ideas?

    Mike
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  8. #8
    Member Daewood's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    The Abyss
    no the car adapter plugs into the car and converts the 12 volt dc from the comp to what ever voltage needed to run the lcd...

    and to hook it up you should be able either hook it up via rca cable or use bit-tech's method and solder it to a vga plug but that is all up to you...

  9. #9
    Member Xenocide's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Charlotte, NC
    how much does one of these badboys cost, and what kind of inteface does it have, vga/svideo/rca or something?
    A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

  10. #10
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    i believe vga, and cost ive seen around 60$ online.....way cheaper than buying a stand alone LCD. and it fits PERFECTLY in a 3x3.5" bay

    edit: So when i hook this up...and im running winamp or sumthing....then i start a game....does teh second screen go off? i heard it does with secondary moniters plugged into one card. any ways around this?



    Mike
    Last edited by murdok5; 10-16-04 at 12:35 AM.
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  11. #11
    Member Xenocide's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Charlotte, NC
    as long as your big monitor is primary, your secondary shouldn't turn off...
    A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

  12. #12
    Tornado Guy Vrykyl's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK
    Darn, I wana use my tft on dvi, but dvi is the secondary connector...any way to specify which connector you wana act as primary?

  13. #13
    Member TazExtreme3's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    May 2003
    Location
    Portage, Michigan
    Yup, Just select which monitor you want as primary (1 or 2) then check this box (Mine's greyed out cause I only have one monitor connected ATM):
    Last edited by TazExtreme3; 10-16-04 at 06:47 AM.
    -Greg-

    Asus G73JW: i7 740QM -- 8GB RAM -- OCZ Agility 2 80GB SSD -- 500GB HDD -- Nvidia GeForce GTX 460M Dead...
    HTPC: GigaByte H55N-USB3 -- Intel i3 540 @ 4GHz -- Mushkin Blackline 2x4GB DDR3 1600 -- 500GB Hitachi -- 4TB Western Digital Green -- Corsair H50 -- SilverStone SUGO SG06
    My Heatware

  14. #14
    Member Xenocide's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Charlotte, NC
    yea dvi and vga have nothing to do with which one is primary!
    A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

  15. #15
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    i have had 2 vga moniters hooked up b4, and i was using an extended desktop, and when i played a game, the other shut off. is this due to the extended desktop? or my graphics card?

    Mike
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  16. #16
    Member Xenocide's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Charlotte, NC
    extended desktop
    A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

  17. #17
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    so if i turn that off, it will stay on when i run games or other fullscreen apps?

    is there a key or sumthing to change the active desktop then?

    Mike
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

  18. #18
    Member Daewood's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    The Abyss
    it is under display properties and all is pretty much self explanitory

  19. #19
    Member murdok5's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland OR
    thanks guys.....cant work on it for liek aweek....but atealst i have some reading to do

    Mike
    RED belt Ubercloxx0r
    Heatware : Murdok5 21-0-0[/SIZE]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •