Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Orlando, FL

    Fps problem with CS:Source help me

    First of all heres my pc spec , Amd Athlon Xp3000+ running at 2162Mhz , 1024 Ram PC-2700 - DDR333 , Radeon x800pro 256mb , Mobo Asus a7n8x-x

    and there is nothing overclocked.. and i get like 30-40fps in 800X600 Whats the problem? ;(

  2. #2
    Member PiSan314159's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New Jersey
    Do you have your chipset drivers? An easy way to tell would be to look at your video properties and see what your AGP speed is set to.

  3. #3
    Member YellowDart's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Mesa, AZ
    Also, what video drivers are you running???
    XBL Gamertag: Cr0wN0 .:. Steam ID: yell0wdart

    Powdered Toast Man
    ~
    p4 2.6c @ 3.3 ducted to TT SF2 .:. 1g corsiar xms 400mhz .:. DFI PS83-BL .:. (RIP)HIS 9800pro IceQ @ 425/370 (now running nV 7300 256) .:. SB Audigy MP3+

    yell0wdart ~
    Dell XPS 720 .:. Core 2 Duo 2.13g (@ 2.4) .:. 4g DDR2 677 .:. 2x 160g HDD .:. 7900 GS (@ 558/751)

    Heat

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Orlando, FL
    running the ATi drivers from website

  5. #5
    Registered
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Orlando, FL
    and AGP speed is at 8X

  6. #6
    Member YellowDart's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Mesa, AZ
    Which version of drivers though??? How long ago did you install them???
    XBL Gamertag: Cr0wN0 .:. Steam ID: yell0wdart

    Powdered Toast Man
    ~
    p4 2.6c @ 3.3 ducted to TT SF2 .:. 1g corsiar xms 400mhz .:. DFI PS83-BL .:. (RIP)HIS 9800pro IceQ @ 425/370 (now running nV 7300 256) .:. SB Audigy MP3+

    yell0wdart ~
    Dell XPS 720 .:. Core 2 Duo 2.13g (@ 2.4) .:. 4g DDR2 677 .:. 2x 160g HDD .:. 7900 GS (@ 558/751)

    Heat

  7. #7
    Registered
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Orlando, FL
    its the original drivers from the cd i got into the box with my card cuz the new one when i try to install them , its crashing.

  8. #8
    try unintalling the old ones and then installing the newest drivers from the ati site.

  9. #9
    Registered Slid3r's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    This might be a stupid question, but make sure that your max fps isn't 40.

    Matt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •