Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Capt Fiero's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Surrey B.C. Canada (near Vancouver)

    Wanted Old Nvidia Drivers (Ti4400) read inside to see why.

    Where would I find old nvidia drivers for a Ti4400 card. Recently I have been having issues with it, and I think it is becuase the "newer" Nvidia drivers are not meant for such an old card.

    Problems I am having.

    Error when right clicking to open up a properties on something.

    2nd moniter wont run in anything but 960*600 dpi, res, and when I install the latest nvidia drivers wont run anything but 640x480 at 4bit colour. The moniter however works perfectly on my other computer.

    Other video card is an Fx5600 256mb DDR card. Kind of a crappy card, but it works for my server and has a decent TV out on it.
    [COLOR="White"][SIZE=1]
    My System
    CPU E8400 @ 3.84ghz
    Motherboard Biostar T45HP
    Ram 4GB Corsair (4x 1GB)
    Nvidia 8800GT OC2 Video Card.
    Logitech Revolution Laser Mouse
    3.5 Terabytes of Storage
    Antec TruePower 750 Watt PSU
    XIGMATEK HDT S1283 Cooler

  2. #2
    Member SimGuy's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ottawa, Ontario
    http://download.guru3d.com/detonator/

    AFAIK, the most complete respository of Detonator/Forceware drivers available.
    Merlin - The Primary System:
    AMD Athlon 64 FX-55 @ 3000 MHz :: Asus A8N-SLI Premium :: 1024 MB OCZ 3200 EL Rev.2 :: BFG GeForce 8800 GTX OC
    Lian-Li PC71 :: 36.7 GB WD Raptor :: 300 GB Maxtor DiamondMax 10 :: 21" Dell UltraScan P1110 :: OCZ GameXStream 700W

  3. #3
    Member maxima88's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Delaware
    Yup, Guru3d is the best place for detonator drivers.
    Athlon II Phenom Deneb II X4 B45 @ 3.906ghz 252X15.5
    Asus M4N98TD Evo
    G.Skill 2x2GB DDR3 1600
    Thermaltake 650W PSU
    2x9600gt SLI
    2x320GB WD SATA 7200rpm
    Zalman 9500A LED Cooler


    MOBILE 2500XP BARTON @ 2656mhz 221x12 + ABIT NF7-S
    1GB PC3500C2PT Corsair/Antec True Power 480W PSU
    ASUS GeForce4 Ti4800 128MB 341/741
    Thermalright SLK-900 w/ 92mm Tornado

  4. #4
    Member Capt Fiero's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Surrey B.C. Canada (near Vancouver)
    That was perfect. THank You. If this forum had a way to rate the members, you would get a big plus for that one.

    I did some reading on that site, and came across a few things I had not tried.

    Totally dumping the current drivers, un-installing everything nvidia software based from my machine, even going to device manager and un-installing the video card, rebooting. Then extracting all the files from the latests driver download. (12meg or something from nvidia) Then when windows wants to install new hardware point it to the folder you extraced all the nvidia stuff to.

    Well it seemed to work, my card is back running 1280x1024 32bit on the primary and 1024x768 on the secondary at 32bit. I am almost scared to reboot, but we will see.

    Thanks again for all your help.

    The "Capt"
    [COLOR="White"][SIZE=1]
    My System
    CPU E8400 @ 3.84ghz
    Motherboard Biostar T45HP
    Ram 4GB Corsair (4x 1GB)
    Nvidia 8800GT OC2 Video Card.
    Logitech Revolution Laser Mouse
    3.5 Terabytes of Storage
    Antec TruePower 750 Watt PSU
    XIGMATEK HDT S1283 Cooler

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •