Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member AudiMan's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Winnipeg
    Posts
    2,695

    Is anyone having RAC problems with BOINC?

    I added about 3 new crunchers, and my total RAC is going down, as well as the RAC for the individual computers. Three of my systems were in the mid to high 400's and are now in the mid to high 300's.

    Anyone else notice this? It's been like this for over a week now.

  2. #2
    Member
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Land of 10,000 Lakes
    Posts
    3,725
    Maybe their Validators are getting behind.
    Main Rig: Asus P8Z68 Pro Gen3 * Core i7 2600K @ 4.4Ghz * 8GB (2x 4GB) Mushkin Blackline PC3-1600 * GeForce GTX 560TI 448 1280MB * 6TB Storage * LG BD/RW * Lian-Li PC-V2000B * Dell 24" 2407FPW & Asus 24" VS248H
    Backup Rig: Gigabyte EP45-UD3P * C2Q Q9400 @ 3.2Ghz * 4GB (2x 2GB) G-Skill PC2-8000 * Sapphire Radeon 4870 512MB * 320GB Storage * Samsung SH-S203N DVD+/-RW * Apex Full Tower Case * 2x Dell 19" LCD
    HTPC: Abit IP35PRO * C2D E6600 @ Stock * 2GB G-Skill PC6400 * Geforce 8600GT 256MB * 640GB Storage * Lite On 16x DVD-ROM * 55" Samsung 1080p 3D LED LCD via HDMI

    Media Server: DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D * A64 3800+ X2 * 1GB PC3200 * Powercolor X800XL * 14TB Storage * Lite On 16x DVD-RW

    Heatware

  3. #3
    Member AudiMan's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Winnipeg
    Posts
    2,695
    That's what I was thinking. I've got a crapload of pending results.

  4. #4
    Member SimGuy's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    481
    Ditto. I just added a new P4 3.4E system almost a week ago and it's not even turning out 100 RAC yet. Also, it's got a crapload of pending results.
    Merlin - The Primary System:
    AMD Athlon 64 FX-55 @ 3000 MHz :: Asus A8N-SLI Premium :: 1024 MB OCZ 3200 EL Rev.2 :: BFG GeForce 8800 GTX OC
    Lian-Li PC71 :: 36.7 GB WD Raptor :: 300 GB Maxtor DiamondMax 10 :: 21" Dell UltraScan P1110 :: OCZ GameXStream 700W

  5. #5
    Member texasfit's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Austin, TX ; USA
    Posts
    1,002
    The validator is current. Sounds like you may have some of the other computers that a dragging behind on completing the wu. My P4 HT rigs are still getting between 450-500 RAC with only about a 3-5% fluxuation.

  6. #6
    Member AudiMan's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Winnipeg
    Posts
    2,695
    Quote Originally Posted by texasfit
    The validator is current. Sounds like you may have some of the other computers that a dragging behind on completing the wu. My P4 HT rigs are still getting between 450-500 RAC with only about a 3-5% fluxuation.
    You mean the other computers belonging to other crunchers that are working on the same WU's that I completed?

    I've got A LOT of pending credits on my systems.

  7. #7
    Member texasfit's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Austin, TX ; USA
    Posts
    1,002
    Quote Originally Posted by AudiMan
    You mean the other computers belonging to other crunchers that are working on the same WU's that I completed?

    I've got A LOT of pending credits on my systems.
    Yes, I had a similar situation a few weeks ago where one or both of the other crunchers never submitted a particular wu I had completed and they had to be resent. It took about 3 weeks to get credit on about 60 wu's due to that situation on one of my computers.

    Your RAC on your P4 HT rigs if they are overclocked are running about 100 RAC low. Not that you need it - #2 on the team with 19 crunchers.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •