Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    145

    Antec Truecontrol 550 dones work with ASUS A8N-SLI Deluxe!!!

    So I have everyhing connected. just about ot plug in the mobo power...THE POWER connectors are different!

    on the mobo its 24 pin PSU is

    http://www.newegg.com/app/viewProduc...103-922&depa=0

    20 Pin asdasdsad


    does that mena, im not going to be able to play with my new comp tonite?

    what PSU should I get instead, I'm doing sLI eventually with 6800gts

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    145
    AH MAN
    ive gotta buy a 24 pin converter?

    will any ol convert work fine? using the converters wont mess up my comp right?

    im a noob

  3. #3
    Senior Delta Fanatic Electron Chaser's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    I live by a Delta
    Posts
    4,321
    Quote Originally Posted by pood
    AH MAN
    ive gotta buy a 24 pin converter?

    will any ol convert work fine? using the converters wont mess up my comp right?

    im a noob
    No it will work fine.
    I am the Senior Omega of the Delta ... Fan Users :burn:
    Custom 48" X 24" X 12" Case- Abit IC7-MAX3 - Pentium 4 3.4 EE @ 4.2 |Mach II Phase Cooled
    BFG 6800 Ultra @ 470 | NV-68 Water Cooled -1.5 GB PQI PC4400 -1 KW PCP&C -
    2 X Raptor 150GB RAID 0 , 2 74GB Raptor RAID 1, 1 36GB Raptor, 1 250GB WD SATA
    BIX3 w/ 3 GFB1212VHW Fans (660 CFM Total) -Case Fans 5 EFB1212SHE (710 CFM Total)
    MB / RAM Cooler 2 TFB1212GHE (440 CFM Total)

    :cool: 1800+ CFM of Pure Delta Coolness :cool:
    Someone Help you out? Post a Thank you here. Project Denali Heat

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    145
    now im reading that I dont need a converter?

    it looks like I can connect the 20 pin, and I have 4 pins left

  5. #5
    Member EWBatOVAclockin's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    766
    Yes you can do that but it would be better to get an adapter. There only a few bucks.

    PEACE
    Project: "Last me long time"
    [CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
    [MOBO]P5WD2-Premium
    [RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
    [VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
    [PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
    [CASE]AMS gMONO{Black}
    [COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
    [COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
    [TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

    [Heatage]

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    145
    Quote Originally Posted by EWBatOVAclockin
    Yes you can do that but it would be better to get an adapter. There only a few bucks.

    PEACE
    bah, i think im just going to go buy a new PSU. ill wait till the new PSU comes then ill RMA this antec to newegg

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    I'm now in Colorado
    Posts
    1,626
    The adapter just leaves out four pins, i'm surprised the psu didnt come with one. What psu are you waiting for now?
    HP DV6119us Laptop
    AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50
    2GB ram
    80GB HD
    DVD-RW drive
    Creative SB Extreme Audio Notebook
    Windows Vista SP1



    HEAT

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •