Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    360

    my comp wont turn off properly :-(

    ok, this problem has been occuring to me quite a few times over the past year and now its starting to become annoying.
    Everytime i attempt to turn off my comp, it goes through the shutdown process and my hard drives even spin down. But then it doesnt shut off and restarts instead. Does anyone have a clue on what could be causing this? my specs are in my sig under the first rig
    thanks

  2. #2
    Member DuckDodgers's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Margaritaville
    Posts
    581
    How are you trying to shut it down? Are you hitting the power button or through the Start menu/Shutdown. What version of WIndows are you using?
    Indecision may or may not be my problem..

    AMD FX-4100 Zambezi 3.6GHz Socket AM3+ 95W Quad-Core
    ASRock 970 EXTREME3 AM3+ AMD 970 + SB950 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD
    CORSAIR Vengeance 8GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
    ASUS 24X DVD Burner
    GIGABYTE GV-N210D3-1GI Rev3.0 GeForce 210 1GB 64-Bit DDR3 PCI Express 2.0 x16

    1 Bottle of Cruzan Rum

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    360
    i am shutting it down through the start menu, and im running windows xp with service pack 2

  4. #4
    Super Moderator
    First Responders
    redduc900's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Portland, OR
    Posts
    16,747
    Check out Jim Eshelman's site for shutdown/restart problems with XP...

    Windows XP Shutdown & Restart Troubleshooting

    Another good troubleshooting site for shutdown problems is the ElderGeek's site here...

    Troubleshooting Windows XP Shutdown Issues

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    360
    thanks for the links red

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •