Results 1 to 7 of 7

Thread: Monitor Driver?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    167

    Monitor Driver?

    I need a monitor driver for my Sony SDM-S51.
    I can't find any drivers for that model.
    So I need an alternative, so can someone help me find one that will work?

  2. #2
    Masta Tweeka! sunrunner20's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    2,444
    Why have a driver for a monitor at all?
    Desktop:
    Q6600 G0@3Ghz,eVGA 8800gts,P5k Premium,2x2gb Kingston,120gig Agility 3,Seasonic S12-600HT
    Laptop:
    Toshiba M7(Tablet): T2300, 4gb ram, 160gb seagate
    My Heatware

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    167
    because I can't change my resolution. It on default(Plug & Play). So I need a monitor driver to access the rest of my resolution I guess...

  4. #4
    Member Fathom1990's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Not here
    Posts
    316
    Shouldn't you be able to change the resolution in whatever toolbox or software goes with your graphics card?
    i7 920 with Antec K‹HLER H₂O 620, Gigabyte X58-UD3R, 6GB PC-12800 OCZ Gold DDR3, 2x 5850 1GB CF, 2x 250GB Seagate Barracuda 7200.11, 1TB WD Caviar Black, 22" Samsung 226CW, 20.5" LG L207WT, Logitech G16 and G5 with Icemat v2

  5. #5
    Member ckj's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ca, USA
    Posts
    794
    if you're running windows (i know this works in XP) right click on the desktop and click "properties". Then go over to the settings tab and you should be able to choose there.

  6. #6
    Masta Tweeka! sunrunner20's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    2,444
    Itís a LCD monitor and there for it is highly recommended that you do NOT change its resolution. This will lead to ugly random pixels around things like text making it near impossible to use the screen. Sony may also have set it so it can only display 1024x768. If its done like that, a driver will not change anything, you'll still be unable to change the res. Unless, of course, its a driver thatís not made by Sony and is designed to screw w/ your monitors resolution settings.
    Desktop:
    Q6600 G0@3Ghz,eVGA 8800gts,P5k Premium,2x2gb Kingston,120gig Agility 3,Seasonic S12-600HT
    Laptop:
    Toshiba M7(Tablet): T2300, 4gb ram, 160gb seagate
    My Heatware

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    167
    ok thanks anyways

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •