Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member cozmo_d's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Planet X
    Posts
    1,752

    OCZ Gold Series OCZ4001024ELDCGE-K

    how much voltage does the ram need to run 2.2.2.5. ? 2 200FSB

    •Abit ip35pro•e3110•9x408•3671Mhz•
    •corsair pc2 6400 5.5.5.18•1.8v•400mhz•
    •evga Gtx 560Ti 823/1002/1645•
    •wd raptor 2x75gig raid0•wd raptor 150gig•
    •seagate 2x80gig sata 7200.7•
    •nec dvd burner•Pioneer dvr116dbk•
    •24"Acer lcd •os:/>w7pro•
    •Thermalright Ultima90•
    •Audigy 2 zs platinum•

    Heat

  2. #2
    Member JLK03F150's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,118
    My Intel (not the rig in sig) needs 2.8v to run 2-2-2-5. AMD's vary, requiring between 2.6v-2.8v.
    Q9650, Rampage Formula X48, 4x1GB G.Skill PC2-6400 (D9GMH), HD 6950 2GB, 2x 64GB SandForce 1222 SSD RAID 0, BFG LS1000, Gamer
    4670K, ASRock Z87 Extreme 4, 2x8GB Crucial PC3-1600, GTX 650, 240GB Intel 335 SSD, 1TB WD Black, Seasonic S12-650W, Lightroom4
    E6600, nvidia e-7150 i630, 2x2GB Mushkin PC2-8500, HD 4650, 500GB WD Blue, Antec 380W, HTPC
    What computer do you have? And please don't say a white one. - Sheldon Cooper
    cpu on water, cards air, me whiskey! - icebob

  3. #3
    Member cozmo_d's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Planet X
    Posts
    1,752
    the ocz gold is in an ic7-g mobo with p4 2.4c

    was getting memory errors when instaling winxp-pro

    lowered the timeings down 2.5 3 3 7 no more problem the voltage was only 2.6 tho

    thx m8 gona go jack it up now too 2.8 & memtest thx

    •Abit ip35pro•e3110•9x408•3671Mhz•
    •corsair pc2 6400 5.5.5.18•1.8v•400mhz•
    •evga Gtx 560Ti 823/1002/1645•
    •wd raptor 2x75gig raid0•wd raptor 150gig•
    •seagate 2x80gig sata 7200.7•
    •nec dvd burner•Pioneer dvr116dbk•
    •24"Acer lcd •os:/>w7pro•
    •Thermalright Ultima90•
    •Audigy 2 zs platinum•

    Heat

  4. #4
    Member Airbornederekc's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    massachusetts
    Posts
    1,188
    i believe all the nice ocz needs 2.8 besides it wont hurt it. that ocz can take 3.2 easy
    Intel Core I7 X980 6 Core CPU @ 4.27Ghz
    Corsair H50 CPU cooler with Intel server 120mm fan
    Intel DX58SO Smack Over motherboard
    6GB OCZ DDR-III 1600Mhz (3x2GB) (OCZ3P1600LV6GK)
    1x Intel X25-M 80GB SATA SSD Drive
    2x Gigabyle Radeon HD 5870 1GB XFire (Vantage 31857)
    Enermax Galaxy Evo 1250w PSU
    Thermaltake Armor Chassis
    LG Blu-Ray + Sony DVD-RW

  5. #5
    Revolutionary Mule Eldonko's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,814
    Mine takes 2.8v to do 2-2-2 @ stock.
    Motherboard Reviewer at Hardware Canucks
    Team OCX Bench Team
    Always lurking the motherboard section

  6. #6
    The OCZ guy SteveOCZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    G.T.A (Canada Eh!)
    Posts
    756
    They are rated at 2.8V 200FSB with 2-2-2 timings

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •