Page 1 of 5 1 2 ... LastLast
Results 1 to 20 of 91
  1. #1

    BF2 - good graphics card

    hello all, im thinking of uprading my card (fx5600) *embarrised look* and been thinking about maybe the 6800gt, i play bf2 alot now and need to run it all on low for smooth gameplay, if i was to get a 6800gt or there abouts, do u recon it would run pritty smoothly on medium/high? -cause that looks so sweet, just i have only a few fps on top settings

    my budget is realisticly 130 but 6800gts are around 200 so do you know of any other cards that could do just as well......whats the 6800gt like?

    Edit looking for a AGPx8 - don't have pci-e on my mobo Asus A7v8x-x
    Last edited by timtooAMD; 08-17-05 at 02:10 PM.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Doncaster, UK
    Posts
    775
    try and save up for a 6800gt. i run bf2 on medium-high and get 50odd fps all the time.

  3. #3
    Member SpaceyWilly's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sturbridge, MA
    Posts
    928
    6600gt or unlocked 6800le should run BF2 fine and fit your price range (I don't know about pounds, but both those cards are about $130US)

    my rig is nearly identicle to yours and I've got a 6800le coming end of the week so if you want I'll let you know how it runs. I don't forsee any problems though.
    My Comp:

    Athlon XP Barton 2500+ ------------Asus A7V8X
    1024mb HyperX PC2700 RAM------Chieftec BLUE Dragon Series Case
    5 BLUE Neon LED Fans--------------Leadtek 6800le unlocked to 12x1, 6vp
    AverTV TV Tuner--------------------Logitech Z5300s
    17" Dell 1704FPT--------------------Microsoft BLUE Optical Mouse
    Creative SoundBlaster Audigy 2 Platinum
    Gateway FPD2185W 21" Widescreen monitor
    Laptop: Dell 600m, Pentium M 1.60ghz, 512mb ddr, Radeon Mobility 9000, DVD/CD-RW Combo

  4. #4
    Member massraptor's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    OC ,Kalifornia
    Posts
    539
    Quote Originally Posted by SpaceyWilly
    6600gt or unlocked 6800le should run BF2 fine and fit your price range (I don't know about pounds, but both those cards are about $130US)

    my rig is nearly identicle to yours and I've got a 6800le coming end of the week so if you want I'll let you know how it runs. I don't forsee any problems though.
    I agree use a 128mb 6800 and RIVATUNER to unlock the extra pipes and shader.It is easy to do.It should meet all you're needs and price range.

    MassRaptor
    Heatware
    I7 920 @ 3.3
    ASUS R2E
    6 Gig Corsair
    GTX 580 Refrence
    2x 74 gig 15k SCSI Raid 0
    OCZ GOLD 850
    FOLDING FOR TEAM 32

  5. #5
    Member brakezone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,320
    I got a 6800nu oced to 430/860 12 pixel pipes and it runs bf2 1600x1200, effects medium, everything else high. One thing I notice is putting agp memory to 512mb helps alot for bf2. It seems pretty smooth to me.

  6. #6
    Member SNieX's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada- Brampton
    Posts
    695
    XFX 6800GT does all the tricks.. bro with AGP at hand.. dont settle with mid-range.... go for high range as it will come in handy for the months to come....


    SnieX

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Vallejo, CA
    Posts
    265
    i agree with Sniex, get the 6800gt, i got a asus v9999gt which is a 6800gt core with 6800nu memory and i can run it at 1024x768 everything on high with no lag.

  8. #8
    Skulltrail Junkie Sneaky's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3,758
    look into the Leadtek 6800LE on newegg - you can unlock pipes & shaders and turn it into one hell of a card for only $130

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814122212
    Lian Li PC-75B Corsair Professional Series AX850
    2x Intel Xeon E5420 @ 3.0GHz (400x7.5) Intel D5400XS Skulltrail
    8GB (4x2GB) A-Data DDR2-800 FB-DIMM ECC (1:1 @ 400MHz)
    MSI Radeon HD4870 1GB Creative X-Fi Titanium HD
    2x WD VelociRaptor 150GB (RAID 0) + 2x WD Caviar Black 500GB
    2x EK Supreme HF CPU EK S-MAX NB EK VGA Supreme GPU Blastflow Tidal SB
    Thermochill PA120.3 Swiftech MCRes-Micro Laing D5 w/ Bitspower Top

    -----------------------------------------------------------------
    Heatware http://www.heatware.com/eval.php?id=34593

  9. #9
    One thing I notice is putting agp memory to 512mb helps alot for bf2. It seems pretty smooth to me.
    how is that done? im confused by what you mean, do you mean get a 512mb vid card? thought they were only 256 tops

  10. #10
    Skulltrail Junkie Sneaky's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3,758
    i think he means setting it in BIOS
    Lian Li PC-75B Corsair Professional Series AX850
    2x Intel Xeon E5420 @ 3.0GHz (400x7.5) Intel D5400XS Skulltrail
    8GB (4x2GB) A-Data DDR2-800 FB-DIMM ECC (1:1 @ 400MHz)
    MSI Radeon HD4870 1GB Creative X-Fi Titanium HD
    2x WD VelociRaptor 150GB (RAID 0) + 2x WD Caviar Black 500GB
    2x EK Supreme HF CPU EK S-MAX NB EK VGA Supreme GPU Blastflow Tidal SB
    Thermochill PA120.3 Swiftech MCRes-Micro Laing D5 w/ Bitspower Top

    -----------------------------------------------------------------
    Heatware http://www.heatware.com/eval.php?id=34593

  11. #11
    Member shard's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    You Should Make a Wish!
    Posts
    6,026
    also Nvidia just anounced a big price cut on all 6xxx series of vidcards, so maybe wait a bit, and that 6800gt will definatly in your price range
    Intel i5 2500k @ 4.6ghz
    X-Mystique DDL Surround Soundcard 7.1
    Harman Kardon AVR 135 | JBL E30 Pair | BIC F3 Center | Dayton Reference 12" 4cu ft box
    Gigabyte Z77-D3H
    G. Skill DD3 1600 8gb
    EVGA 670 GTX | Asus VE248H 24" Widescreen LCD
    Corsair 750TX 750w PSU

  12. #12
    you think so, how long do you recon for them to come down, i was looking at this http://www.ebuyer.com/customer/produ...duct_uid=83354 as a possibility, what do you think?

  13. #13
    Member SNieX's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada- Brampton
    Posts
    695
    how desperate do u want it
    ....go with wat ur gut tells u....

  14. #14
    Member SNieX's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada- Brampton
    Posts
    695
    ohh wait a minute ur CPu might become a bottle neck for the VID card.....

  15. #15
    hmmmmmmmmmmmmmm, ile guess ile have to look at minimum requirements before i get it, ive not o/c a vid card before, but i suppose, as most people say, doing it a little bit doesn;t seem to be as dangerous as other equipment.

    and being a student, just found out i got into uni yesterday (yay) means im gonner be skint whilst im there, so gonner see if i can get enought money to get good card that would last a while, my FX5600 works on pritty much everything at moment, but only just scrapes bf2 so i guess ile need something to keep me going

    my FX5600 i got when i built my computer, so around 2/ish years ago, (card might have been around alot before then, i dunno)

    and i guess no new games would be so high as to 6600gt, or 68 to be minimum requirements just yet, never had the pleasure of running things on high in anygame yet really except doom 3

  16. #16
    bump

  17. #17
    Member SpaceyWilly's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sturbridge, MA
    Posts
    928
    I'm a student too and you really can't beat the 6800le for $125. I unlocked it to 12x1, 6vp and it runs BF2 fine at 1280x1024 and a mix of medium and high settings. It looks fantastic and runs great too.
    Last edited by SpaceyWilly; 08-26-05 at 04:25 PM.
    My Comp:

    Athlon XP Barton 2500+ ------------Asus A7V8X
    1024mb HyperX PC2700 RAM------Chieftec BLUE Dragon Series Case
    5 BLUE Neon LED Fans--------------Leadtek 6800le unlocked to 12x1, 6vp
    AverTV TV Tuner--------------------Logitech Z5300s
    17" Dell 1704FPT--------------------Microsoft BLUE Optical Mouse
    Creative SoundBlaster Audigy 2 Platinum
    Gateway FPD2185W 21" Widescreen monitor
    Laptop: Dell 600m, Pentium M 1.60ghz, 512mb ddr, Radeon Mobility 9000, DVD/CD-RW Combo

  18. #18
    Member shard's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    You Should Make a Wish!
    Posts
    6,026
    that 6800LE will do great for you, dont worry about the CPU, it will have plenty of bandwidth to carry this card far, and worse case senario, you upgrade to A64 soon
    Intel i5 2500k @ 4.6ghz
    X-Mystique DDL Surround Soundcard 7.1
    Harman Kardon AVR 135 | JBL E30 Pair | BIC F3 Center | Dayton Reference 12" 4cu ft box
    Gigabyte Z77-D3H
    G. Skill DD3 1600 8gb
    EVGA 670 GTX | Asus VE248H 24" Widescreen LCD
    Corsair 750TX 750w PSU

  19. #19
    Member brakezone's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,320
    Lol I think a geforce 6800le is many times the power of a geforce 5600

  20. #20
    Member shard's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    You Should Make a Wish!
    Posts
    6,026
    many many times the power
    trust me when i say any 6800 is awsome, i went from 5200FX to 6800Ultra, i felt the power
    Intel i5 2500k @ 4.6ghz
    X-Mystique DDL Surround Soundcard 7.1
    Harman Kardon AVR 135 | JBL E30 Pair | BIC F3 Center | Dayton Reference 12" 4cu ft box
    Gigabyte Z77-D3H
    G. Skill DD3 1600 8gb
    EVGA 670 GTX | Asus VE248H 24" Widescreen LCD
    Corsair 750TX 750w PSU

Page 1 of 5 1 2 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •