Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    323

    really ****ED/SAD

    umm has anyone here ever dealt with the company www.softghost.com
    . well i placed an order for a x2 4400+ on 9/4/05, cost me $538. they said 48-72 hours to process the order and according to this https://www.softghost.com/cgi-bin/cc...track&secure=Y the company gives FREE 3rd day delivery to anywheree in the usa. now they are based in Wilmington, DE 19805.

    and they have yet to provide a tracking number and i still have not recieved this package. i live in MN anyway so it should take only 3 days no matter what.
    i have tried calling them onlt ro ALWAYS get their answering machine.they say they will get back to me, well i called last friday and they have yet to call me back I AM NEVER ORDERING FROM THIS COMPANY AGAIN. none of you should either

  2. #2
    Mustanley's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Asheville, NC (Blue Ridge Mtns)
    Posts
    2,909
    That's sucky, bud, sorry for ya. But this really be posted in the Vendor Discussion section.

    Took me almost that long to receive my X2 3800+ and I'm only a 3 hour drive from the place I ordered mine from, and I chose Fedex 2-day. Try calling them again.
    Q9550 on P5Q-Deluxe(460x8.5=3910MHz), 4x2GB GSkill 1066, 750GB WD Black HD, GTX285(702,1512,2592), Blu-ray, Silverstone OP650, Samsung 1080P 50" Plasma + Dell 2408WFP, MX1000 laser mouse, Saitek backlit keyboard, P182, Xigmatek S1283 Black Knight

  3. #3
    Forums Super Moderator
    Overclockers.com Lead Editor


    David's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Hiding from Americans and making pretty colours in a drybox in St Andrews
    Posts
    15,547
    Quote Originally Posted by Mustanley
    That's sucky, bud, sorry for ya. But this really be posted in the Vendor Discussion section
    Fixed.
    David J. Nelson MChem(Edin) PhD(Strath) MRSC [ResearcherID: D-3927-2011]
    OC Forums Super Moderator // Overclockers.com Editor


    The Workhorse: [Lenovo W510] Intel Core i7-720QM / 8 GB DDR3 / nVidia Quadro FX880M / Crucial M4 256 GB SSD / Windows 7
    The HTPC/Server: AMD Phenom X4 9650 / 6 GB DDR2 / nVidia 8300 / 5 TB of HDDs / Antec Solo II Case / Windows 7
    The Gaming Rig: AMD Llano A6-3650 / 4 GB DDR3 / nVidia GTX260 / 2x 500 GB HDD in RAID0 / Antec Dark Fleet DF-85 Case / Windows 7
    The Benchmarking Setup: Various LGA775 chips / Asus Rampage Formula / 2 GB OCZ 1066 MHz DDR2 / nVidia Quadro NVS 285 / 320 GB HDD / Windows 7

    My research fellowship is eating all my time, so I may be slow to reply to emails and private messages.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •