Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    OnDborder's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    HOT 'n Arizona
    Posts
    5,734

    Is my card fubar?

    So here are some pics of what I get when I boot up sometimes,, more often here lately.. Do you all think it could be the v.card? I swapped out ram and cpu.. I don't have another pci-e mb so I didn't swap out that.
    This is what I get first..
    [img=http://img32.imageshack.us/img32/9815/crap12bd.th.jpg]

    Then a couple of seconds later this...
    [img=http://img130.imageshack.us/img130/1074/crap25lh.th.jpg]
    You're capable of such beautiful dreams, and such horrible nightmares.


    Asrock z77xtr6/3770k..........MSI p67a-GD55/2600k
    CORSAIR Vengeance 16gb.......4gigZ Corsair
    Gigabyte 290s crossfire ...........HIS 280x crossfired
    X-Fi Elite Pro.........................H2O cooling
    600gb Raptor/256ssd3..... .......40 Kingston ssd
    Siverstone 1500wt'r.....................Corsair1000HX

    MyHeat

  2. #2
    Member eskimochaos's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Chicago
    Posts
    526
    Those are some serious artifacts, hour hsf installed correctly on your video card?
    Dell U3011 |Corsair 800D | i7 3930K @ 4GHz 1.28V | H100i | Sabertooth X79 | EVGA 660Ti | 32GB Vengeance | Samsung 128GB 830 | Seagate 1TB & 2TB |

  3. #3
    Senior Member
    OnDborder's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    HOT 'n Arizona
    Posts
    5,734
    I haven't messed with anything on the card.. I ran it at stock/BFG Oc speeds..
    Actually the temp didn't get above 58c playing games, 53 idle.
    You're capable of such beautiful dreams, and such horrible nightmares.


    Asrock z77xtr6/3770k..........MSI p67a-GD55/2600k
    CORSAIR Vengeance 16gb.......4gigZ Corsair
    Gigabyte 290s crossfire ...........HIS 280x crossfired
    X-Fi Elite Pro.........................H2O cooling
    600gb Raptor/256ssd3..... .......40 Kingston ssd
    Siverstone 1500wt'r.....................Corsair1000HX

    MyHeat

  4. #4
    Member Bobtod's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK - Midlands
    Posts
    407
    OnDborder, I accidentally put 5v through the mem on a 9800pro once! It ended up looking like those pictures, you could see the screen pattern changing as it went through the bios and into windows but couldn't make anything out. I have even tried blind bios flashes and have come to the conclusion that the memory/memory controller had burnt out.

    I hope it's a corrupt bios for your sake, is it still under warranty? if so RMA it, if not can you try in a friends pc? Last resort if it's out of warranty would be to try a blind flash unless you have a PCI card lying around.

    good luck

    bt
    HARDWARE:| E8600@5ghz 1.52v | 2x8800GTX SLI | 4gb OCZ Flex 1000mhz 4-4-4-12 | 3x74gb Raptors Raid0 | CPU COOLING:| SS Chilly1 Evap 270w |
    WATERCOOLING:| Iwaki MDZ30 Pump | EK-VGA Blocks | MIPS - Northbridge, Southbridge & Mosfett Blocks | 100M copper tubing buried under drive |
    POWER: | Enermax Galaxy 1kw DISPLAYS: | Dell 3007WFP 30" | Acer AL1916WA 19" GAMER TAG:| =UKAW=Bobtod |

  5. #5
    Senior Member
    OnDborder's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    HOT 'n Arizona
    Posts
    5,734
    Ya, I put a video pci card in and no problems.. Re-booted a half dozen times with no problems.
    You put 5volts to the graphics card? I wouldn't even know how to do that. No I ran it bfg/oc stock.
    It's got a "lifetime" warranty.
    You're capable of such beautiful dreams, and such horrible nightmares.


    Asrock z77xtr6/3770k..........MSI p67a-GD55/2600k
    CORSAIR Vengeance 16gb.......4gigZ Corsair
    Gigabyte 290s crossfire ...........HIS 280x crossfired
    X-Fi Elite Pro.........................H2O cooling
    600gb Raptor/256ssd3..... .......40 Kingston ssd
    Siverstone 1500wt'r.....................Corsair1000HX

    MyHeat

  6. #6
    jcw122's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    4,707
    yeah, might wanna contact BFG LOL
    "YES! I AM INVINCIBLE!!!"
    Folding for Team 32!
    Gaming Nick: new_Faction64 or CharminULTRA
    CPU-AMD Athlon 64 3000+ 2.0Ghz@2.2Ghz (was 2.4) Socket 754, VENICE
    Memory-Crucial Ballistix 2x512MB @ 220mhz 2.5-2-2-5
    Motherboard-No Idea My DFI Died
    Video Card-MSI ATI 9800XT---412/390(was 424/395)---w00t! Flashed
    PSU-Forton Blue Storm 500w

    Currently Air Cooled w/ Scythe Ninja and AC VGA Silencer
    R.I.P. Project: Humidity
    Heatware

  7. #7
    Member BenF's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hell, Michigan
    Posts
    1,115
    If you didn't do anything to tweak the card, call up BFG and RMA it.
    Desktop:
    -Gigabyte z68x-ud3h-b3 - 2500k @4.5 - XFX 7970 @ 1125/1575 - 8Gb ddr3 1333 - 3x samsung spinpoint f1 1tb - intel g2 ssd-
    Laptops:
    Fujitsu Lifebook T Series
    -M540 - 4gb ram - 300gb hdd
    Lenovo T61 (out of commission)
    -t7300-Nvidia nvs130-2gb ram-100gb hdd-14" widescreen
    "Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." -Oscar Wilde

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •