Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member bardos's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    andalucía, spain

    winxp repair install hangs at 34 minutes

    I have this on a computer i am fixing for someone. It had been behaving badly, hanging and not shutting down correctly and i began a repair install and it hangs both with XPsp1 and XPsp2 cd's. Have disconnected everything but the necessary and it still hangs. Trying to avoid a reformat of C:\ if at all possible. Anyone have experience with this? I have already visited the microsoft webpage which offers a "solution" to this problem. Anyone ever successfully get past this one?

    The "hang" consists of the screen going dark, green Monitor LED turns to yellow forever and no further install progress. rebooting gets one eventually to the same screen and result. thx.
    Last edited by bardos; 01-05-06 at 09:51 AM.
    Motherboard: gigabyte p35 d3sl
    CPU: q6600
    RAM: 4gb OCZ reaper
    Graphic Card: radeon 6750
    HDs: Intel 330 60gb ssd, 1tb samsung, 2tb western digital

  2. #2
    Member bardos's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    andalucía, spain
    a change of video cards fixed the prob.
    Motherboard: gigabyte p35 d3sl
    CPU: q6600
    RAM: 4gb OCZ reaper
    Graphic Card: radeon 6750
    HDs: Intel 330 60gb ssd, 1tb samsung, 2tb western digital

  3. #3
    hibner's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Huntington, WV
    What card were you using to begin with?

  4. #4
    Member bardos's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    andalucía, spain
    First off, it's a client's setup, not mine. Not sure about the mobo, except it's a VIA chipset running a 1.3Ghz Duron. The video card i found was a PCI Matrox Millenium II. I tried to place a 64mb mx-440 agp card. I went back to the original pci card and the repair install worked. I'm investigating more tomorrow, gonna try the video card again. If it doesn't work, I'll try some other newer agp card.
    Motherboard: gigabyte p35 d3sl
    CPU: q6600
    RAM: 4gb OCZ reaper
    Graphic Card: radeon 6750
    HDs: Intel 330 60gb ssd, 1tb samsung, 2tb western digital

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •