Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    Member nd4spdbh2's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Camarillo, CA!
    Posts
    9,213

    HD2900xt 3d06 scores

    OK ill admit i am a nvidia fan... i love my 8800gts 640mb. But i would like to know how you ati guys are doing, i like knowing numbers on products soooo...

    What kinda scores are you guys grabbing in 3dmark 06, stock and ocd scores. Please post system specs along with scores and clocks..

    Thanks! i am glad to see that there is some competition to nvidia at this time for a while there i was getting kinda scared... now amd just needs to get something out in the cpu realm to compete with the c2d.

    ps dont tell any of the nvidia guys im over here... ill have to shoot you
    #12 in the 4ghz core 2 duo club baby! - 52 inches of CRYSIS! - Black Belt Ubercloxx0r -- Heatware
    Main -- Lian Li V2000b -- i7 2700k -- MSI Z68A-GD80 -- 12gb 1600 -- GTX560Ti --Adata 128gb S510 & 2x500gb -- Seasonic S12 600w -- Dell 2209WA
    HTPC -- Silverstone GD05B -- E7200 @ 3.2ghz -- G41-M7 -- 4GB 800mhz -- g210 passive -- 320gb 2.5in WD -- Antec EA 430w -- 52inch Samsung LCD
    Server -- Antec NSK4480B -- E3300 @ 2.5ghz -- ECS G33T-M2 -- 3gb 667mhz -- Onboard Vid -- 500Gb + 1TB hatachi + 1tb WD -- Zalman 400w
    Netbook - Dell Mini 9 - Atom 1.6ghz - 8GB ssd - 2GB pc6400 - WIN 7 PRO!
    Need 4 Speed - BH

  2. #2
    Member vixro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    2,788
    Intel i7-2600K @ 45x100 (4.5ghz) 1.36v
    G.Skill Ripjaw Z 4x4GB 2134mhz @ DDR3-1068 9-11-10-27-2T - 1.65v
    ASRock Z68 Extreme4 1.70
    Gigabyte GTX 680 2GB @ 1250mhz / 7030mhz
    Asus Xonar Essence STX 7.1
    - Cardas recabled HD580 & Creative GigaWorks T40
    Silverstone DA750 750w PSU
    heatware

  3. #3
    High Speed Senior deathman20's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Where the Cheese Heads Live
    Posts
    14,986
    Yup those are preliminary. Will get more results later especially at higher CPU speeds.
    -=The Gamer=-
    MSI Z68A-GD65 (G3) | i5 2500k @ 4.5Ghz | 1.3875V | 28C Idle / 65C Load (LinX)
    8Gig G.Skill Ripjaw PC3-12800 9-9-9-24 @ 1600Mhz w/ 1.5V | TR Ultra eXtreme 120 w/ 2 Fans
    Asus DCUII R9 290 1075/1300 w/ 1.05V GPU | 36C Idle / 75C Load | 128/256GB Crucial M4 SSD's / 512GB Samsung 840 Pro
    BitFenix Shinobi Window Case | SilverStone DA750 | Dell 2405FPW 24" Screen | Oculus Rift DK2 - Incoming
    -=The Server=-
    Synology DS1511+ | Dual Core 1.8Ghz CPU | 30C Idle / 38C Load
    3 Gig PC2-6400 | 4x Samsung F4 2TB Raid5 | 1x Samsung F4 2TB
    Heat

  4. #4
    Member nd4spdbh2's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Camarillo, CA!
    Posts
    9,213
    keep em commin!
    #12 in the 4ghz core 2 duo club baby! - 52 inches of CRYSIS! - Black Belt Ubercloxx0r -- Heatware
    Main -- Lian Li V2000b -- i7 2700k -- MSI Z68A-GD80 -- 12gb 1600 -- GTX560Ti --Adata 128gb S510 & 2x500gb -- Seasonic S12 600w -- Dell 2209WA
    HTPC -- Silverstone GD05B -- E7200 @ 3.2ghz -- G41-M7 -- 4GB 800mhz -- g210 passive -- 320gb 2.5in WD -- Antec EA 430w -- 52inch Samsung LCD
    Server -- Antec NSK4480B -- E3300 @ 2.5ghz -- ECS G33T-M2 -- 3gb 667mhz -- Onboard Vid -- 500Gb + 1TB hatachi + 1tb WD -- Zalman 400w
    Netbook - Dell Mini 9 - Atom 1.6ghz - 8GB ssd - 2GB pc6400 - WIN 7 PRO!
    Need 4 Speed - BH

  5. #5
    Member Jacobman's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    redding, California
    Posts
    1,928
    Also take into consideration that the drivers are immature, so it will only get better as time continues.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    678
    Are you guys experiencing 3dmark05 and 06 hanging on load?
    Asus P5W-DH deluxe (2901 bios) - Q6600 oc 3.6 | 4x1Gb Ballistix 6400 DDR2| Asus 5870 (Cat10.12) | Dell 2407WFP-HC | 150Gb WD Raptor | 500Gb WD SE16 | CM Stacker 830 | Thermalright Ultra-120 w/S-Flex 120x25 F fan | PC Power & Cooling Silencer 750 | Creative X-Fi Platinum | Aegia PhysX | Liteon 165H6S DVDRW | W7 Pro

    Gigabyte EP45-UD3 - Q9550 oc 4.0 | 2x2Gb OCZ Reaper 8500 DDR2 | CF VisionTek 4870 512Mb + Diamond 4870 1Gb (Cat10.12)| Dell 2407WFP | 74Gb WD Raptor | 500Gb WD SE16 | 1Tb Seagate | Thermalright XP-90C w/Delta 92x25 3-blade fan | Corsair 650TW | CM 690 case| Creative X-Fi Platinum | Liteon 165H6s DVDRW | WinXP Pro SP3

  7. #7
    High Speed Senior deathman20's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Where the Cheese Heads Live
    Posts
    14,986
    Quote Originally Posted by TTP
    Are you guys experiencing 3dmark05 and 06 hanging on load?
    Nope I removed the file under the windows dir (some where hmmm) and it works. Or you could do a no system check command on the shortcut but you can't upload results to FM.
    -=The Gamer=-
    MSI Z68A-GD65 (G3) | i5 2500k @ 4.5Ghz | 1.3875V | 28C Idle / 65C Load (LinX)
    8Gig G.Skill Ripjaw PC3-12800 9-9-9-24 @ 1600Mhz w/ 1.5V | TR Ultra eXtreme 120 w/ 2 Fans
    Asus DCUII R9 290 1075/1300 w/ 1.05V GPU | 36C Idle / 75C Load | 128/256GB Crucial M4 SSD's / 512GB Samsung 840 Pro
    BitFenix Shinobi Window Case | SilverStone DA750 | Dell 2405FPW 24" Screen | Oculus Rift DK2 - Incoming
    -=The Server=-
    Synology DS1511+ | Dual Core 1.8Ghz CPU | 30C Idle / 38C Load
    3 Gig PC2-6400 | 4x Samsung F4 2TB Raid5 | 1x Samsung F4 2TB
    Heat

  8. #8
    Member RangerXLT8's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Asheville NC
    Posts
    3,065
    Quote Originally Posted by TTP
    Are you guys experiencing 3dmark05 and 06 hanging on load?
    Type -nosysteminfo in the properties of the shortcut...
    Core 2 Xeon 3210 Quad Core 2.4GHz
    Gigabyte EP-35C-DS3R
    Patriot Viper DDR3 4GB 6-6-6-20
    ATI HD4870 512MB
    OCZ Vertex 2 120GB
    2x150GB Raptors
    1x320GB Western Digital HDD
    LiteOn DVDRW
    Heatware 44-0-0

  9. #9
    Member vixro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    2,788
    Quote Originally Posted by RangerXLT8
    Type -nosysteminfo in the properties of the shortcut...
    If you use this method you won't be able to upload your results.


    systemroot/windows/system32/futuremark/msc/

    Rename directcpll.dll to something else, like directcpll.bak. futuremark knows of the issue and they are patching it.
    Intel i7-2600K @ 45x100 (4.5ghz) 1.36v
    G.Skill Ripjaw Z 4x4GB 2134mhz @ DDR3-1068 9-11-10-27-2T - 1.65v
    ASRock Z68 Extreme4 1.70
    Gigabyte GTX 680 2GB @ 1250mhz / 7030mhz
    Asus Xonar Essence STX 7.1
    - Cardas recabled HD580 & Creative GigaWorks T40
    Silverstone DA750 750w PSU
    heatware

  10. #10
    Member RangerXLT8's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Asheville NC
    Posts
    3,065
    Quote Originally Posted by vixro
    If you use this method you won't be able to upload your results.


    systemroot/windows/system32/futuremark/msc/

    Rename directcpll.dll to something else, like directcpll.bak. futuremark knows of the issue and they are patching it.
    Awesome man thanks for the info...

    Oh and the file name is direcpll.dll
    Last edited by RangerXLT8; 05-18-07 at 02:38 PM.
    Core 2 Xeon 3210 Quad Core 2.4GHz
    Gigabyte EP-35C-DS3R
    Patriot Viper DDR3 4GB 6-6-6-20
    ATI HD4870 512MB
    OCZ Vertex 2 120GB
    2x150GB Raptors
    1x320GB Western Digital HDD
    LiteOn DVDRW
    Heatware 44-0-0

  11. #11
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    678
    excellent.. thanks for the info.
    Asus P5W-DH deluxe (2901 bios) - Q6600 oc 3.6 | 4x1Gb Ballistix 6400 DDR2| Asus 5870 (Cat10.12) | Dell 2407WFP-HC | 150Gb WD Raptor | 500Gb WD SE16 | CM Stacker 830 | Thermalright Ultra-120 w/S-Flex 120x25 F fan | PC Power & Cooling Silencer 750 | Creative X-Fi Platinum | Aegia PhysX | Liteon 165H6S DVDRW | W7 Pro

    Gigabyte EP45-UD3 - Q9550 oc 4.0 | 2x2Gb OCZ Reaper 8500 DDR2 | CF VisionTek 4870 512Mb + Diamond 4870 1Gb (Cat10.12)| Dell 2407WFP | 74Gb WD Raptor | 500Gb WD SE16 | 1Tb Seagate | Thermalright XP-90C w/Delta 92x25 3-blade fan | Corsair 650TW | CM 690 case| Creative X-Fi Platinum | Liteon 165H6s DVDRW | WinXP Pro SP3

  12. #12
    Senior Radeon Mod God ViperJohn's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Santa Ana, Ca
    Posts
    2,419
    Quote Originally Posted by nd4spdbh2
    OK ill admit i am a nvidia fan... i love my 8800gts 640mb. But i would like to know how you ati guys are doing, i like knowing numbers on products soooo...

    What kinda scores are you guys grabbing in 3dmark 06, stock and ocd scores. Please post system specs along with scores and clocks..

    Thanks! i am glad to see that there is some competition to nvidia at this time for a while there i was getting kinda scared... now amd just needs to get something out in the cpu realm to compete with the c2d.

    ps dont tell any of the nvidia guys im over here... ill have to shoot you
    www.ocforums.com/showthread.php?t=511746&page=5 - Posts 128, 135 and 142

    Viper
    .
    GXT260/280's to 783 x 1620 / 1296 ViperFang-VII Water Cooled
    .
    8800GTS 512Mb to 885 x 2106 / 1224 ViperFang-VI Water Cooled
    .
    8800 Ultra to 756x1944/1269 ViperFang-IV Water Cooled
    .
    2900XT to 992/1197 ViperFang-IV Water Cooled
    .
    8800GTX to 756x1784/1161 ViperVenom TEC Cooled
    .
    Pictures at www.imageevent.com/marginjohn/viperjohn

  13. #13
    High Speed Senior deathman20's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Where the Cheese Heads Live
    Posts
    14,986
    -=The Gamer=-
    MSI Z68A-GD65 (G3) | i5 2500k @ 4.5Ghz | 1.3875V | 28C Idle / 65C Load (LinX)
    8Gig G.Skill Ripjaw PC3-12800 9-9-9-24 @ 1600Mhz w/ 1.5V | TR Ultra eXtreme 120 w/ 2 Fans
    Asus DCUII R9 290 1075/1300 w/ 1.05V GPU | 36C Idle / 75C Load | 128/256GB Crucial M4 SSD's / 512GB Samsung 840 Pro
    BitFenix Shinobi Window Case | SilverStone DA750 | Dell 2405FPW 24" Screen | Oculus Rift DK2 - Incoming
    -=The Server=-
    Synology DS1511+ | Dual Core 1.8Ghz CPU | 30C Idle / 38C Load
    3 Gig PC2-6400 | 4x Samsung F4 2TB Raid5 | 1x Samsung F4 2TB
    Heat

  14. #14
    Member nd4spdbh2's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Camarillo, CA!
    Posts
    9,213
    Quote Originally Posted by deathman20

    what clocks?
    #12 in the 4ghz core 2 duo club baby! - 52 inches of CRYSIS! - Black Belt Ubercloxx0r -- Heatware
    Main -- Lian Li V2000b -- i7 2700k -- MSI Z68A-GD80 -- 12gb 1600 -- GTX560Ti --Adata 128gb S510 & 2x500gb -- Seasonic S12 600w -- Dell 2209WA
    HTPC -- Silverstone GD05B -- E7200 @ 3.2ghz -- G41-M7 -- 4GB 800mhz -- g210 passive -- 320gb 2.5in WD -- Antec EA 430w -- 52inch Samsung LCD
    Server -- Antec NSK4480B -- E3300 @ 2.5ghz -- ECS G33T-M2 -- 3gb 667mhz -- Onboard Vid -- 500Gb + 1TB hatachi + 1tb WD -- Zalman 400w
    Netbook - Dell Mini 9 - Atom 1.6ghz - 8GB ssd - 2GB pc6400 - WIN 7 PRO!
    Need 4 Speed - BH

  15. #15
    High Speed Senior deathman20's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Where the Cheese Heads Live
    Posts
    14,986
    That was 900/1000
    -=The Gamer=-
    MSI Z68A-GD65 (G3) | i5 2500k @ 4.5Ghz | 1.3875V | 28C Idle / 65C Load (LinX)
    8Gig G.Skill Ripjaw PC3-12800 9-9-9-24 @ 1600Mhz w/ 1.5V | TR Ultra eXtreme 120 w/ 2 Fans
    Asus DCUII R9 290 1075/1300 w/ 1.05V GPU | 36C Idle / 75C Load | 128/256GB Crucial M4 SSD's / 512GB Samsung 840 Pro
    BitFenix Shinobi Window Case | SilverStone DA750 | Dell 2405FPW 24" Screen | Oculus Rift DK2 - Incoming
    -=The Server=-
    Synology DS1511+ | Dual Core 1.8Ghz CPU | 30C Idle / 38C Load
    3 Gig PC2-6400 | 4x Samsung F4 2TB Raid5 | 1x Samsung F4 2TB
    Heat

  16. #16
    Registered
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35
    how are you guys getting your drivers validated? i keep gettin errors when i complete it. furthermore windows keeps tellin me 'new hardware found' when i done told that bitch what's what when i installed the latest ****nits in the device man

    my real conservative 06 score was 7800+ abouts [firingsquad says i should be getting 8000]

    specs:
    gigabyte ds3 rev 1.3
    e4300 [stock]
    2 gigs pc6400 mushkin
    diamond 2900xt [default]
    antec truepowertrio 550w
    ammo 533
    kds xflat 19" crt
    windows xp

  17. #17
    Member ECH's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maryland
    Posts
    559
    Quote Originally Posted by ninjasper
    how are you guys getting your drivers validated? i keep gettin errors when i complete it. furthermore windows keeps tellin me 'new hardware found' when i done told that bitch what's what when i installed the latest ****nits in the device man

    my real conservative 06 score was 7800+ abouts [firingsquad says i should be getting 8000]

    specs:
    gigabyte ds3 rev 1.3
    e4300 [stock]
    2 gigs pc6400 mushkin
    diamond 2900xt [default]
    antec truepowertrio 550w
    ammo 533
    kds xflat 19" crt
    windows xp
    I had the same problem. You are not going to believe this but the official Cat release for this video card doesn't include ATI T200 Unified AVStream Driver. You are going to have to get another driver for HD 2900 XT start it up then exit it. Hopefully all the information is found on C:\ATI2\sample_r600_xp_8.37.4.2_47323\WDM_ALL\AVS_ T200\XP\

  18. #18
    Registered
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by ECH
    I had the same problem. You are not going to believe this but the official Cat release for this video card doesn't include ATI T200 Unified AVStream Driver. You are going to have to get another driver for HD 2900 XT start it up then exit it. Hopefully all the information is found on C:\ATI2\sample_r600_xp_8.37.4.2_47323\WDM_ALL\AVS_ T200\XP\
    hey thanks a lot, i'll give it a try. i just hate when i know more about my setup than windows.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •