Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    3,523

    Voltage Monitor for Vista?

    I have been attempting to overclock my computer and i keep getting blue screens of death. I cant figure out why. Im wondering if im running out of juice. Is there some program that runs in 32bit vista that i can monitor my voltages?

    Look below for system specs.

  2. #2
    Contributing Member hUMANbEATbOX's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    WINNIPEG REPRUHZENT!
    Posts
    6,920
    well, there are no programs for any OS that can read voltages accurately. you would need a digital multimeter for that. you can find them for maybe $10-20.

    what voltages/settings/speeds are you running? the more detail the better. we have similar hardware, i'm sure i can help out.
    i7 970 @ 4.2ghz - 1.275v
    6x4gb
    560ti
    and my baby Lucy
    <----

    Do not go gentle into that good night,
    Old age should burn and rave at close of day;
    Rage, rage against the dying of the light.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    3,523
    im running at fsb of 350 2400mhz, vcore at 1.41v memory at 1:1 2.1v

  4. #4
    Contributing Member hUMANbEATbOX's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    WINNIPEG REPRUHZENT!
    Posts
    6,920
    annnnnnd what else? like i said, the more detail the better.

    what are all of the changes you have made in the bios? or was that all of them?

    also, are you running a reasonably current bios version?
    i7 970 @ 4.2ghz - 1.275v
    6x4gb
    560ti
    and my baby Lucy
    <----

    Do not go gentle into that good night,
    Old age should burn and rave at close of day;
    Rage, rage against the dying of the light.

  5. #5
    Member Jame Gumb's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    NewYork, NY
    Posts
    973
    Are you reading that from one of the legs of the inductors?
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    Sphinx atropos Linnaeus
    e6300 w/out mobo
    ASUSP5WD2(refurb$109)NBextreme spirit II*****HR-05805D4.01GHz/Max 4.7GHzDDR2-800 Crucial Ballistix #74GB 10kRaptor's RAID0
    *2 Hitachi Deskstar 7200 80GB raid0 *7800GT 560/1257 air vm-1O1

    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

  6. #6
    Contributing Member hUMANbEATbOX's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    WINNIPEG REPRUHZENT!
    Posts
    6,920
    ^^ i don't think he has a DMM, so i would guess that's a no.
    i7 970 @ 4.2ghz - 1.275v
    6x4gb
    560ti
    and my baby Lucy
    <----

    Do not go gentle into that good night,
    Old age should burn and rave at close of day;
    Rage, rage against the dying of the light.

  7. #7
    Member Jame Gumb's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    NewYork, NY
    Posts
    973
    Oh, so he didn't get one? $6 worth spending, bro.
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    Sphinx atropos Linnaeus
    e6300 w/out mobo
    ASUSP5WD2(refurb$109)NBextreme spirit II*****HR-05805D4.01GHz/Max 4.7GHzDDR2-800 Crucial Ballistix #74GB 10kRaptor's RAID0
    *2 Hitachi Deskstar 7200 80GB raid0 *7800GT 560/1257 air vm-1O1

    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •