Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    ||Console||'s Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Halifax, NS

    CCC.exe bad image?



    Any one have any ideas ?
    4670k @ 4.5
    Asus 950gtx 2gig
    Gigabyte z97x-ud3h-bk
    Hyper X 16gig 1600mhz
    Samsung evo 500 gig
    Corsair TX750

    " If that Bong is filled with the right stuff you wouldn't give a damn how much noise the cooling system made lol" ViperJohn

  2. #2
    Member PhysX's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Calgary
    which os ? vista ?

  3. #3
    Is that on nividia card? Did you try beta version?

  4. #4

    ||Console||'s Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Halifax, NS
    Sry its a x850xt i just got . OS = Xp

    I have uninstalled ran driver cleaner pro redownloaded. Still same thing .

    i have installed the dotfix.exe .net from MS
    Last edited by ||Console||; 10-18-07 at 11:10 PM.
    4670k @ 4.5
    Asus 950gtx 2gig
    Gigabyte z97x-ud3h-bk
    Hyper X 16gig 1600mhz
    Samsung evo 500 gig
    Corsair TX750

    " If that Bong is filled with the right stuff you wouldn't give a damn how much noise the cooling system made lol" ViperJohn

  5. #5
    Member Phrenetical's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    1010011010
    im getting failed ccc.exe also, iv tried everything, removed all ati drivers, with driver cleaner etc... i still get an error on load evertime that it can't luuanch CCC, failed module ccc.exe, kernel32.dll. bah!

    Anyone got any ideas it is ****ing me off.

  6. #6
    Member JCLW's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Back in Toronto
    Try running memtest - I've noticed that CCC is one of the frist things to go when you're having mem problems.
    ♫♪ ☺ ♫♪

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •