Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    126

    COD 4 multiplayer challenges etc

    Just booted my computer this morning and wanted to play some more COD 4. Upon starting COD4 I'm asked to create a profile, like it's a first time start. I lost my levels, completed challenges etc.

    Isn't there a way to adjust your local files to get this all back? Or how the hell did this happen in the first place?

    Already tried system restore, didn't work..
    Last edited by jorisje123456; 04-19-08 at 06:04 AM.

  2. #2
    Member ratbuddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hartford, CT
    Posts
    8,739
    Quote Originally Posted by jorisje123456 View Post
    Just booted my computer this morning and wanted to play some more COD 4. Upon starting COD4 I'm asked to create a profile, like it's a first time start. I lost my levels, completed challenges etc.

    Isn't there a way to adjust your local files to get this all back? Or how the hell did this happen in the first place?

    Already tried system restore, didn't work..
    Did you get caught boosting or something?
    HTPC - 2500k - 212+ - GA-Z68MX-UD2H-B3 - 2x4GB G.Skill DDR3-1600 - Vertex 2 90GB, Spinpoint F3 1TB w/M4 64GB ISRT Cache - Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone LC10B-E - Corsair RM550

    -----
    Main - X3 450 - ASRock A790GMH/128M 790GX - 2x2GB G.Skill 4-4-4-12 - 2xWD Green 1TB - Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone TJ08 - Corsair CX400W

    Nothin' up my sleeve..

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    126
    Quote Originally Posted by ratbuddy View Post
    Did you get caught boosting or something?
    I really don't know how lol

    I've only had this game for a week (and was only around lvl 20 but I'm still annoyed with this)

  4. #4
    Registered Harvey041's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Illinois
    Posts
    68
    You can alter the registry files of the game in order to get lvl 55 and the unlocks again. I got to lvl 55 and had most of the unlocks then got bored with the game and uninstalled it. I recently just reinstalled and followed the instructions on a website and it worked fine. Just search for COD4 lvl 55 registry mod and follow the instructions.

  5. #5
    Member Camacho111's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    VA
    Posts
    650
    I like to know to. I had reinstall Vista lost my rank too.

    So rank is stored locally and not online?

    Joey

  6. #6
    Member Springbok's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,071
    Yeah I realized rank wasn't linked to the cd-key when I installed COD4 on my laptop and my stats didn't follow me.
    CPU: i7 860 @3.37GHz
    GFX: EVGA 760GTX
    MOBO: Asus Sabertooth X58
    RAM: 8GB Corsair 1600
    PSU: Corsair 650W
    HSF: Thermalright Macho

  7. #7
    Member RangerXLT8's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Asheville NC
    Posts
    3,065
    MAN WTF I JUST REFORMATTED AND DID NOT SAVE MY PROFILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Core 2 Xeon 3210 Quad Core 2.4GHz
    Gigabyte EP-35C-DS3R
    Patriot Viper DDR3 4GB 6-6-6-20
    ATI HD4870 512MB
    OCZ Vertex 2 120GB
    2x150GB Raptors
    1x320GB Western Digital HDD
    LiteOn DVDRW
    Heatware 44-0-0

  8. #8
    Leviathan41's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    @Home, Folding
    Posts
    2,806
    Yeah I think it was a really bad idea for COD4 to store the stats client-side. It kind of diminished the impact of the stats, unlocks, and achievements for me.

  9. #9
    Registered Harvey041's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Illinois
    Posts
    68
    Yes, all the stats are stored client-side if you want to get back your lvl 55 and the unlocks again just follow in the instructions in this link.

    http://karmarogue.com/2007/11/19/cod...evel-55-crack/

  10. #10
    FatCamel's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    North Carolina
    Posts
    469
    If you backup your 'players' folder in the activision directory and you use the same cd-key you can just drop the folder back in and still have your stuff. I back mine up every time I get a promotion.
    My folding stats
    Cooler master HAF 932
    ASUS M2A-MVP
    AMD Athlon 64 x2 6400+ @3.5Ghz
    Saphire ATi HD 4870 2Gb Toxic Edition
    4Gb Mushkin Black Line ddr2 800
    Corsair 650W psu
    Seagate 500Gb SATAII HDD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •