Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Disabled
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,922

    Something wrong with my rig!

    I was just downloading some stuff last night and running seti at the same time. All of a sudden my pc shuts off (not heat, it was at 45 celcius 100% load, and it was at stock). It shuts off, and I restart it. Heres what I get when I restart. It just goes into an endless loop of that.

    Sorry the vid is uploaded on youtube btw, photobucket was giving me errors.

    Edit: Give me a sec, file is having issues on youtube.

    Double Ninja Edit: http://www.youtube.com/watch?v=31hT095zCEo

  2. #2
    Disabled
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,922
    Requesting some helpage please. I need to get on my rig ASAP.

  3. #3
    Member Hardin's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sumter, South Carolina
    Posts
    3,336
    I don't think it's detecting the hdd. I didn't see it when it was booting up. Yeah the only device I see is the dvd burner.
    cpu-Intel Core i7 3770k
    ram-G.Skill 2x4gb DDR3-1600
    gpu-Radeon HD 7950
    motherboard-Asus P8Z68-V LE

  4. #4
    Member LilBuddy's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Irving, Tx
    Posts
    1,893
    Looks like a HD problem to me too.
    Intel E8400 @ 4005 (445x9 @ 1.37v) - Gigabyte EP45-UD3P - 2x1gb Crucial Ballistix PC8500 - 2x36gb Raptor in RAID 0 - 640gb WD Black - EVGA 8800GT (730/1700/2060) - Antec 900 - Seasonic M12 700W

    AMD 3600+ Brisbane - Abit NF-M2 Nview
    P4 2.8C @ 3094 - ECS PT880 NEO MB - ATI 9800 Pro
    AMD 1700+ @ 2272 - Epox 8RGA+
    AMD T-Bird 1400 @ 1650

  5. #5
    Disabled
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,922
    No, it detects it, I checked bios, and it detects it as my primary boot device.

    Btw, how can it be HD, if it was working fine, and randomly shut off and rebooted?

  6. #6
    Member Hardin's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sumter, South Carolina
    Posts
    3,336
    If it wont show up there then it wont boot from it. I've had that happen before where my hdd would stop being detected while the comp was on, but that was an old pata drive. I had to do a cold boot or it wouldn't find it. I've never had it happen with sata.
    Last edited by Hardin; 04-22-08 at 03:05 PM. Reason: hdd
    cpu-Intel Core i7 3770k
    ram-G.Skill 2x4gb DDR3-1600
    gpu-Radeon HD 7950
    motherboard-Asus P8Z68-V LE

  7. #7
    Disabled
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,922
    Nvm, WTF. It was unplugged, but HOW!? Sorry guys...I could have sworn it was plugged in all along!

  8. #8
    Member Hardin's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sumter, South Carolina
    Posts
    3,336
    Np At least you checked before one of us told you to.
    cpu-Intel Core i7 3770k
    ram-G.Skill 2x4gb DDR3-1600
    gpu-Radeon HD 7950
    motherboard-Asus P8Z68-V LE

  9. #9
    Disabled
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,922
    The "the only device I see is the dvd burner" and "its an hdd problem" kinda gave it away.

  10. #10
    Member Hardin's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sumter, South Carolina
    Posts
    3,336
    cpu-Intel Core i7 3770k
    ram-G.Skill 2x4gb DDR3-1600
    gpu-Radeon HD 7950
    motherboard-Asus P8Z68-V LE

  11. #11
    Member Diddyu's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    703
    Ive spent about an hour on the same problem, and about 15 minutes trying to figure out that my CPU was sitting on a desk on the other side of the room...
    Mobo: XFX 680i LT
    CPU: Intel Q6600 G0 @ 3.8 ghz
    Cooling: Apogee GT + MCW60
    RAM: OCZ SLI Ready 6400 @ 1000mhz 2 x 1gb
    Vid: 2x EVGA 8800GTS 512 (g92) @ 812/1035/2020
    Case: NZXT Lexa Black
    PSU: Ultra Xfinity 600W
    3dMark06:18356 marks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •