Results 1 to 20 of 20
  1. #1
    Member CGR's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lower NY
    Posts
    5,641

    At least OCforums doesnt do this!!!!!

    So yea, went over to tweaktown and was reading an article when THIS popped up.. Very annoying....


    "Hello,

    I noticed that you’re using an Ad blocker program to block our ads. We ask you to please disable Ad blocker for our site. By doing this, you are helping us to pay for the hosting cost and for the time and effort we put in to this site. We strive to bring you quality reviews and news on the hottest products. You will continue to see this message, if you do not disable the Ad blocker.

    Once you disabled the Ad blocker, please click here to go back to the article.

    If you are not using an Ad blocker and feel you received this as an error, please contact website support via contact us.

    Thank you for supporting us,

    TweakTown Staff"
    Main System:.................................................. ......................Second System:
    DFI BloodIron P35-T2RL w/ Q6600 GO@ 3.2 (9x360), 1.4v....DFI Ultra-D w/Opteron 170 @ 2.7
    G.skill 4GB (2x2gb).................................................. ..............G.Skill Extreme 2GB (2x1gb)
    HIS 4850 680/1108.................................................. .............Nvidia 7600GT
    WD VRaptor 300gb/Seagate 1TB..........................................Raptor 74gb/Seagate 200gb
    OCZ GameXtreme 600SLI


  2. #2
    Member Hitbox's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Winter Park, FL
    Posts
    328
    Not having a parent company might have something to do with it?
    Windows 7 64-bit
    EVGA 750i FTW.......Silverstone KL02B-W
    E8400 @ 4.0 (9*450)....4x1GB DDR1066
    Sapphire 4870.......500GB + 200GB HDD

    Add Newegg search to your Firefox!

  3. #3
    Member PhysX's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Calgary
    Posts
    3,715
    lol the day they "force" us to look at ads, im gone.

  4. #4
    Old Member rainless's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CHI-Town Love is alive in Spain
    Posts
    10,061
    Couldn't you just add THAT to your "blocked" list, too?
    Core 4 Q9550 @4003mhz 1.30v
    Core 2 Duo e8400 @ 4.6ghz 1.328v (E0 Stepping)
    Core 2 Duo E6400 @ 3.8ghz 1.525v
    Asus P5Q Pro 2002m @ 515x9 .63x 1.52
    OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR2 5-4-4-18 @ 2.18v w/OCZ XTC Ram Cooler
    Corsair 750TX PSU
    Sparkle 260 GTX (65nm, 216) 696c 1512s 999mem
    BLOCK: Swiftech Apogee GTZ RAD: BIXII REZ: MCRES-Micro rev2 PUMP: Pondmaster 750 FAN: 2 HS Yates CONTROLLER: Modified Evercool WC-202

  5. #5
    Member Roofles's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Brew City
    Posts
    1,279
    Quote Originally Posted by rainless View Post
    Couldn't you just add THAT to your "blocked" list, too?
    Or turn off email from staff/administration? teehee....
    Q6600 - 3.42 (380x9) 1.48V : IP35 Pro : 2x2GB OCZ Reaper HPC
    New GTX275 OC to come : HP w2207
    X-Fi Platinum (Op Amp modded) : Audio Technica A500's
    Tuniq Tower 120 : Antec P182
    Running: Windows 7 RC and Fedora 10 (PREEMPT_RT)

    "If science is the dispassionate pursuit of objective truth, then it stands to reason that mad science is the completely irrational pursuit of a nutty project that the rest of the world will never completely understand." -Popular Mechanics

  6. #6
    Member CGR's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lower NY
    Posts
    5,641
    Not that im aware of as its a page redirction not a popup


    And its every 10 seconds they re-direct you to the page..
    Main System:.................................................. ......................Second System:
    DFI BloodIron P35-T2RL w/ Q6600 GO@ 3.2 (9x360), 1.4v....DFI Ultra-D w/Opteron 170 @ 2.7
    G.skill 4GB (2x2gb).................................................. ..............G.Skill Extreme 2GB (2x1gb)
    HIS 4850 680/1108.................................................. .............Nvidia 7600GT
    WD VRaptor 300gb/Seagate 1TB..........................................Raptor 74gb/Seagate 200gb
    OCZ GameXtreme 600SLI


  7. #7
    Member NiTrO bOiE's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    2,568
    I ran into something similar to that on another site. The funny thing is, I was able to view one page, but as soon as I clicked on a link to another, that message would appear.
    CPU: AMD 64 3000+ DTR @ 2750
    MB:
    DFI Lanparty UT 250GB

    Memory: 2x 1GB G.Skill PC3200

    Video:
    Radeon X800XT-PE w/ Maze 4 GPU

    Hard Drives:
    36GB Raptor (Main) 160GB Hitachi (Storage)

    Optical Storage:
    44x CD, 8x DVD-RW

    Sound:
    Audigy 2 ZS
    Case & Power: Black Chieftec FT w/ Window, Antec TP 430
    Watercooled WW, Pro Core (2) 120mm Deltas, Hydor L20
    Windows XP Professional x64 Edition

  8. #8
    Rest In Peace OldSkool's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Lewisville, TX
    Posts
    3,016
    Quote Originally Posted by PhysX View Post
    lol the day they "force" us to look at ads, im gone.
    +1 There is no reason whatsoever to have to deal with that nonsense. Nor should one need to add something to a block list to not have to deal with it.
    No Rig currently :(
    New Rig to be built in coming months......i7? Maybe :)

    "I Reject Your Reality, and Substitute My Own"
    E8400(CO) @ 4.2Ghz with 1.312v/4.5Ghz with 1.38v - Retired
    Heatware[/SIZE]

  9. #9
    Member CGR's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lower NY
    Posts
    5,641
    So much for using tweaktown.. I dont know any way to block it since its not a popup and its a re-direct
    Main System:.................................................. ......................Second System:
    DFI BloodIron P35-T2RL w/ Q6600 GO@ 3.2 (9x360), 1.4v....DFI Ultra-D w/Opteron 170 @ 2.7
    G.skill 4GB (2x2gb).................................................. ..............G.Skill Extreme 2GB (2x1gb)
    HIS 4850 680/1108.................................................. .............Nvidia 7600GT
    WD VRaptor 300gb/Seagate 1TB..........................................Raptor 74gb/Seagate 200gb
    OCZ GameXtreme 600SLI


  10. #10
    Member Tc3 Toad's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    lynnwood, wa
    Posts
    352
    Disable javascript, use something besides AdBlockPlus, change the user agent or inject your own javascript.

    This is what is making it redirect:
    Code:
    <script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
     
    setTimeout('detect_abp()', 10000); 
    var isFF = (navigator.userAgent.indexOf("Firefox") > -1) ? true : false; 
    var hasABP = false; 
    
    function detect_abp() 
    { 
       if(isFF) 
       { 
         if(Components.interfaces.nsIAdblockPlus != undefined) 
        { 
           hasABP = true; 
        } 
        else 
        { 
          var AbpImage = document.createElement("IMG"); 
          AbpImage.id = 'abp_detector'; 
          AbpImage.src = '/textlink-ads.jpg'; 
            AbpImage.style.width = '0px'; 
          AbpImage.style.height = '0px'; 
          AbpImage.style.top = '-1000px'; 
          AbpImage.style.left = '-1000px'; 
          document.body.appendChild(AbpImage); 
          hasABP = (document.getElementById('abp_detector').style.display == 'none'); 
          
             var e = document.getElementsByTagName("iframe"); 
            for (var i = 0; i < e.length; i++) 
            { 
               if(e[i].clientHeight == 0) 
                { 
                    hasABP = true; 
                } 
            } 
              if(hasABP == true) 
              { 
               history.go(1); 
                location = "http://www.tweaktown.com/supportus.html"; 
              window.location(location);       
             } 
        } 
      } 
    } 
    </script>

    (Megatron) 2600k@4.85ghz------16GB DDR3------120gb OCZ Vertex 3, 2 500gb Hybrid HDD in RAID0, 1.5TB WD Black------EVGA 560 GTX 2gb
    HTC Arrive w/mango

  11. #11
    Trailer Chasing Senior Adragontattoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Northwestern corner of Va. USA, Northern Hemisphere, Earth, Sol Sector, outer arm of spiral galaxy
    Posts
    5,260
    Must resist urge to sit on Tweaktown and play with ADP to avoid redirects
    Only ISP provided, .EDU, .GOV, .MIL e-mail addresses are Classifieds approved. Are you unable to access the Classifieds?
    Click here to find out why!
    The Forum Rules FAQ|
    Classies Rules and Regs
    Prices, slashes and edits
    Quality over Quantity Pictures are NOT req.
    Adopt an animal if you want one, dont use a breeder!

  12. #12
    Member Omsion's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Chicago and/or NJ
    Posts
    2,374
    Quote Originally Posted by Tc3 Toad View Post
    Code:
            for (var i = 0; i < e.length; i++) 
            { 
               if(e[i].clientHeight == 0) 
                { 
                    hasABP = true; 
                } 
            }
    The pertinent part of that script. It's checking the area of the page reserved for the ads. If it's been blocked, it has a height of 0, and so it goes on it's merry way.

    Ugh. Wonder if there's a global way to kill these scripts - this isn't the first site I ran into where I had to go javascript hunting...
    Last edited by Omsion; 07-23-08 at 08:34 PM.
    Current
    2500K | ASRock Z68 Pro3-M | TR Venomous X
    EVGA GTX 460 768MB | 2x4GB G.Skill (F3-12800CL9D-8GBSR2)
    Seasonic X650 | Fractal Design Define Mini

  13. #13
    Old Member rainless's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CHI-Town Love is alive in Spain
    Posts
    10,061
    You could just use REGULAR Adblock... or any of the copycat programs.
    Core 4 Q9550 @4003mhz 1.30v
    Core 2 Duo e8400 @ 4.6ghz 1.328v (E0 Stepping)
    Core 2 Duo E6400 @ 3.8ghz 1.525v
    Asus P5Q Pro 2002m @ 515x9 .63x 1.52
    OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR2 5-4-4-18 @ 2.18v w/OCZ XTC Ram Cooler
    Corsair 750TX PSU
    Sparkle 260 GTX (65nm, 216) 696c 1512s 999mem
    BLOCK: Swiftech Apogee GTZ RAD: BIXII REZ: MCRES-Micro rev2 PUMP: Pondmaster 750 FAN: 2 HS Yates CONTROLLER: Modified Evercool WC-202

  14. #14
    Member Tc3 Toad's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    lynnwood, wa
    Posts
    352
    Use the Add-On "User Agent Switcher" and change the user agent to opera or anything but firefox and go on your merry way.

    (Megatron) 2600k@4.85ghz------16GB DDR3------120gb OCZ Vertex 3, 2 500gb Hybrid HDD in RAID0, 1.5TB WD Black------EVGA 560 GTX 2gb
    HTC Arrive w/mango

  15. #15
    Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    378
    Is it really that much of an annoyance for them to have their ads? I figure you're using them and they're using you, right?
    Acer Aspire 5672

  16. #16
    Member JDXNC's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Québec, Canada Èh?
    Posts
    3,399
    Quote Originally Posted by Tc3 Toad View Post
    Use the Add-On "User Agent Switcher" and change the user agent to opera or anything but firefox and go on your merry way.
    Seems to work perfectly!

    Desktop: AMD Phenom 9550 @ 2.6Ghz @ 1.25v
    Gigabyte GA-MA770-DS3 | OCZ Gold XTC PC2-6400 4 X 1GB
    G.Skill Phoenix 60GB SSD
    | Samsung Spinpoint F3 1TB | Radeon HD 3650 512MB | Dual 19" LCD's

    Heatware

  17. #17
    Member CGR's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lower NY
    Posts
    5,641
    Quote Originally Posted by Eclypsyr View Post
    Is it really that much of an annoyance for them to have their ads? I figure you're using them and they're using you, right?
    I could care less about their ads.. It was them redirecting to a warning page every 10 seconds that was annoying..

    Edit: Thanks Tc3, agent switcher helps
    Last edited by CGR; 07-23-08 at 11:44 PM.
    Main System:.................................................. ......................Second System:
    DFI BloodIron P35-T2RL w/ Q6600 GO@ 3.2 (9x360), 1.4v....DFI Ultra-D w/Opteron 170 @ 2.7
    G.skill 4GB (2x2gb).................................................. ..............G.Skill Extreme 2GB (2x1gb)
    HIS 4850 680/1108.................................................. .............Nvidia 7600GT
    WD VRaptor 300gb/Seagate 1TB..........................................Raptor 74gb/Seagate 200gb
    OCZ GameXtreme 600SLI


  18. #18
    Member Tc3 Toad's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    lynnwood, wa
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by Eclypsyr View Post
    Is it really that much of an annoyance for them to have their ads? I figure you're using them and they're using you, right?
    I think its more of an annoyance to turn off the ad blocker every time you wanted to visit that site. If you have the ad blocker it actually forces you to another page after a certain time.

    PS. we have the same laptop!

    (Megatron) 2600k@4.85ghz------16GB DDR3------120gb OCZ Vertex 3, 2 500gb Hybrid HDD in RAID0, 1.5TB WD Black------EVGA 560 GTX 2gb
    HTC Arrive w/mango

  19. #19
    Old Member rainless's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CHI-Town Love is alive in Spain
    Posts
    10,061
    Quote Originally Posted by Eclypsyr View Post
    Is it really that much of an annoyance for them to have their ads? I figure you're using them and they're using you, right?
    It depends on the ads. I remember in the early days of myspace, they would take ads from whoever they could get them. There were some annoying flash ads with cockroaches on them at some point...

    ...then there were these porno ads HERE at some point as well.

    I really miss the news ticker that used to be on the right column here... It never worked right, but it was much cooler than the ads that replaced them.

    I would go COMPLETELY off the wall if a site that I visited regularly did this stupid redirect crap every ten seconds.

    Then again, I wouldn't have gone so far as to make a post about it. I would've simply taken the opportunity to tell the people there that I didn't like what I REALLY thought of them, and then never went back.

    ...always take the high road.
    Core 4 Q9550 @4003mhz 1.30v
    Core 2 Duo e8400 @ 4.6ghz 1.328v (E0 Stepping)
    Core 2 Duo E6400 @ 3.8ghz 1.525v
    Asus P5Q Pro 2002m @ 515x9 .63x 1.52
    OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR2 5-4-4-18 @ 2.18v w/OCZ XTC Ram Cooler
    Corsair 750TX PSU
    Sparkle 260 GTX (65nm, 216) 696c 1512s 999mem
    BLOCK: Swiftech Apogee GTZ RAD: BIXII REZ: MCRES-Micro rev2 PUMP: Pondmaster 750 FAN: 2 HS Yates CONTROLLER: Modified Evercool WC-202

  20. #20
    Now 6GHz or Bust!
    4GHZ_or_bust's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    2,443
    Quote Originally Posted by Omsion View Post
    The pertinent part of that script. It's checking the area of the page reserved for the ads. If it's been blocked, it has a height of 0, and so it goes on it's merry way.

    Ugh. Wonder if there's a global way to kill these scripts - this isn't the first site I ran into where I had to go javascript hunting...
    Can't the Adblocker be set to insert a blank image the same size as the ad image? It'd still be the same but preserve the web page's formatting as some pages tended to look sloppy when ads are removed.
    space for rent

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •