Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Trap05's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    3,422

    Iron Man Bluray won't start

    In case nobody has seen this I got the Iron Man Bluray last night and attempted to play it and it just sits there at his chest piece forever. Basically you just have to wait...up to 15 minutes for some players and then it just starts. Sounds like this is PS3 issue mostly

    http://www.gamespot.com/pages/forums...ic_id=26614355
    CoolerMaster 690
    Antec HCG 620w
    Gigabyte Z68X-UD4-B3 + i5 2500K
    Xigmatek Dark Knight S1283V w/crossbow
    G.Skill 8GB 1600
    MSI GTX 560ti 448 1280MB
    Corsair Nova 64GB SSD
    Windows 7 x64 HP SP1
    Corsair k60 & Logitech MX518
    BenQ RL2450H 24" 1080p
    http://www.heatware.com/eval.php?id=60834
    SteamID trm2006

  2. #2
    Mr.Guvernment's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Costa Rica - and toronto sometimes
    Posts
    14,854
    annoying. cant they make these things play a movie!

    ,`, Poor Planning On Your Part Does Not Constitute An Emergency On My Part ,`,
    ,`, The trouble with life is theres no background music ,`,
    ,`, Life isnt short, you're just dead for too long,`,



  3. #3
    Seor Senior Member Nebulous's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Empire State
    Posts
    8,920
    I'll stick with the reg DVD version thank you very much

    <MEGA-O>
    ASRock Z97 Extreme 6 /i7 4790K De-Lid @ 4.7GHz
    16GB GSKILL Sniper F3-17000CL11D-8GBSR @ 2400
    H2O=XSPC Rasa Black / XSPC RX360 / MCP-655 D5 / MCRes
    Corsair Force 3 SSD 120GB x2=Raid~0 / WD VelociRaptor 300GB
    Gigabyte GV-R797OC-3GD WF3 @ 1100/1500 w/ModBios
    Sony AD-7220S / Seagate 500GB / Lite On LH-16A1S
    SilverStone Zeus SST-ZM1350 1350w
    CM Cosmos 1000 / Win8.1 x64
    ** Under TITLE II, SECTION 210.340 it is legal to overclock **

  4. #4
    Member Trap05's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    3,422
    It worked awesome as soon as I left it long enough which was well under 15 minutes by the way. It looks great on bluray like everything does
    CoolerMaster 690
    Antec HCG 620w
    Gigabyte Z68X-UD4-B3 + i5 2500K
    Xigmatek Dark Knight S1283V w/crossbow
    G.Skill 8GB 1600
    MSI GTX 560ti 448 1280MB
    Corsair Nova 64GB SSD
    Windows 7 x64 HP SP1
    Corsair k60 & Logitech MX518
    BenQ RL2450H 24" 1080p
    http://www.heatware.com/eval.php?id=60834
    SteamID trm2006

  5. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Niagara, ON
    Posts
    1,447
    same problem, it was with BD-Live, so either disconnect from the net, or set ur BD Settings to confirm and hit no when it asks you to connect to the net. its a weird one, but hopefully it gets fixed (no big deal on no BD-Live)
    ________________________________Heat
    _______________________Shipping to Canada? READ THIS!

    Folding User Stats

  6. #6
    Member Trap05's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    3,422
    I just wanted people to see this and not take the disc back thinking it was defective
    CoolerMaster 690
    Antec HCG 620w
    Gigabyte Z68X-UD4-B3 + i5 2500K
    Xigmatek Dark Knight S1283V w/crossbow
    G.Skill 8GB 1600
    MSI GTX 560ti 448 1280MB
    Corsair Nova 64GB SSD
    Windows 7 x64 HP SP1
    Corsair k60 & Logitech MX518
    BenQ RL2450H 24" 1080p
    http://www.heatware.com/eval.php?id=60834
    SteamID trm2006

  7. #7
    Oni-ni-Kanabō
    Ninja Hippo eater Moderator
    Oni's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    St. Catharines, Ontario Canada
    Posts
    13,547
    Oh, yeah! This movie was like, the big test of most BD-DVD players' online function, wasn't it?

    Perhaps it was just due to server load then?
    Mama, put my guns in the ground. I can't shoot them anymore.

    On Indefinite Hiatus

    Asus P6T SE
    Intel i7 930 @ Stock
    12GB Corsair DDR3 9-9-9-24
    XFX Radeon 5830 @ Stock
    Corsair 750 Watt PSU


  8. #8
    Member Blackstar's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Earth
    Posts
    549
    Quote Originally Posted by Nebulous View Post
    I'll stick with the reg DVD version thank you very much

    Ew. How low-rez-20th-Century of you.


    - Blackstar
    -= No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it. =-

    :: You are not your system specs.
    :: You are not your uptime stats, your script file, or your oversized desktop screencap.
    :: You are not your broadband connection.
    :: You are not your sexy avatar.
    :: You are not your post count.

    "This is UNSC AI Serial Number CTN0452-9. I am a monument to all your sins."

  9. #9
    Mr.Guvernment's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Costa Rica - and toronto sometimes
    Posts
    14,854
    Quote Originally Posted by Nebulous View Post
    I'll stick with the reg DVD version thank you very much
    Quote Originally Posted by Trap05 View Post
    I just wanted people to see this and not take the disc back thinking it was defective
    as far as i am concerned it is if i cant stick it in, press play and be done with it....

    if it doesnt work = problem


    - i saw the DVD version, i also saw the BR version - trust, me there is a nice diff!

    ,`, Poor Planning On Your Part Does Not Constitute An Emergency On My Part ,`,
    ,`, The trouble with life is theres no background music ,`,
    ,`, Life isnt short, you're just dead for too long,`,



  10. #10
    Member shard's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    You Should Make a Wish!
    Posts
    6,026
    Blu-ray version is ungodly. Probably one of the best looking HD movies I have seen so far.
    Intel i5 2500k @ 4.6ghz
    X-Mystique DDL Surround Soundcard 7.1
    Harman Kardon AVR 135 | JBL E30 Pair | BIC F3 Center | Dayton Reference 12" 4cu ft box
    Gigabyte Z77-D3H
    G. Skill DD3 1600 8gb
    EVGA 670 GTX | Asus VE248H 24" Widescreen LCD
    Corsair 750TX 750w PSU

  11. #11
    Member Neuromancer's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Tau'ri
    Posts
    8,159
    Quote Originally Posted by Trap05 View Post
    I just wanted people to see this and not take the disc back thinking it was defective
    DD Experience not BD

    I have had some problems with this on rentals on my PCs lately (not all movies just some) and one movie would not play in my MIL's DVD player (dont think she waited 15 minutes though)

    On my PC it was obviously a copy protection issue. Installed AnyDVD and it worked fine. Since it was the same movie that went into the DVD player I assume its the same issue.

    In my case it was a Disney movie. Not as notorious as Sony but still quite heavy into DRM.

    odd that Iron man, a marvel company, distributed by paramount which released this one year ago http://news.cnet.com/8301-10784_3-9764237-7.html

    So who knows....
    All rants I produce are sole property of 127.0.0.1.
    10 types of people understand binary.
    Suck iiiiiitttttttttt. -Shawn Spencer
    Linux is the stepchild of the OS world. "You told me to set 192.168.0.266 ip address", okay >>>Kernel PANIC - Me

  12. #12
    Seor Senior Member Nebulous's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Empire State
    Posts
    8,920
    Quote Originally Posted by Mr.Guvernment View Post
    as far as i am concerned it is if i cant stick it in, press play and be done with it....

    if it doesnt work = problem


    - i saw the DVD version, i also saw the BR version - trust, me there is a nice diff!

    Mr G, I know what you mean, and you're right, there is a difference.



    Quote Originally Posted by Blackstar View Post
    Ew. How low-rez-20th-Century of you.


    - Blackstar

    Hey if I could afford a BR player i would have one, but for now a reg DVD version does me just fine. At least I can still see it. Beats not beinag able to see it at all

    <MEGA-O>
    ASRock Z97 Extreme 6 /i7 4790K De-Lid @ 4.7GHz
    16GB GSKILL Sniper F3-17000CL11D-8GBSR @ 2400
    H2O=XSPC Rasa Black / XSPC RX360 / MCP-655 D5 / MCRes
    Corsair Force 3 SSD 120GB x2=Raid~0 / WD VelociRaptor 300GB
    Gigabyte GV-R797OC-3GD WF3 @ 1100/1500 w/ModBios
    Sony AD-7220S / Seagate 500GB / Lite On LH-16A1S
    SilverStone Zeus SST-ZM1350 1350w
    CM Cosmos 1000 / Win8.1 x64
    ** Under TITLE II, SECTION 210.340 it is legal to overclock **

  13. #13
    freakdiablo's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Here
    Posts
    4,200
    Quote Originally Posted by Nebulous View Post




    Hey if I could afford a BR player i would have one, but for now a reg DVD version does me just fine. At least I can still see it. Beats not beinag able to see it at all
    Hey, you could see the disk, the case, the reactions on your friends faces when you say you have the BR version of Iron Man...
    Main: MOBO: MSI P67A-G45, CPU: i7 2600k w/ VenX (4.4ghz @ 1.33v), RAM: 2x8gb Kingston HyperX Blu Red Series DDR3 1600, GFX: Galaxy GTX670 GC, PSU: OCZ 1250w ZX, CASE: Corsair 500R, HDD: 120gb Samsung 840, WD 4TB Black
    Quick, Cheap, and Dirty NAS: Sempron 140, Hyper 212+ with 800RPM Scythe Slipstreams, 4gb ram, 5x2tb Hitachis in RAID5, Seasonic SSR-360GP, Antec 300, Biostar Tpower motherboard, APC BR700G UPS, Buffalo WZR-HP-AG300H router (Upgrade in the works)
    Laptop: Lenovo Thinkpad X220 HTPC: Zotac ZBOX AD04-U w/ 6GB Samsung 1333mhz, 64GB Adata Premier Pro SP900
    Protobox-1: Raspberry Pi Mod. B Rev. 2, 2.5" LCD, 12v 1A PSU, Aluminum RatShack project box, GPIO breakout board

    Project 1UP || Interested in the performance of the new AMD AM1 socket? Ask me, I'll test it!
    Bored of games? Nothing good on internet radio or youtube? Dont waste your GHz, find them before they find us. SETI

  14. #14
    Member greyharte's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    new mexico
    Posts
    590
    hell ... im not gonna bother w/ BR untill i have a tv that can see it ... screw the friends ... the tv we're running right now is an older (5yrs?) 50" JVC rear projection that has a 480 resolution ... not even worth trying w/ that beast

  15. #15
    Mr.Guvernment's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Costa Rica - and toronto sometimes
    Posts
    14,854
    i a 720P TV, i just don't want to get stuck with stupid bugs like this, pay good money for a player, pay twice as much for a BR movies vs DVD - get home - wont play.. and i am sure you cant take it back for a refund either...

    ,`, Poor Planning On Your Part Does Not Constitute An Emergency On My Part ,`,
    ,`, The trouble with life is theres no background music ,`,
    ,`, Life isnt short, you're just dead for too long,`,



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •