Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member technoViking's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,531

    Steam problem, I put wrong age and now it won't let me pre-order lol

    Anyone know hwo to reset the cookies in Steam? I went to go pre-order Dawn of war II and it asked my birth date and I put my year as 1999. So it said I can't access this page so I can't pre-order.

    I figure if i can't find a way to clear the cookies/cache I will just go to another computer download steam and pre-order it from there then downlaod it on this computer.
    Videocard: BFG nvidia/8800gt/512 OC @ 725/1816/2000
    Processor: E8400 @ 3.6 [1.26V]
    Mobo: ...... Gigabyte P35-DS3L
    Memory: ...2x1gig G. Skill DDR2 8500: 5-5-5-15
    Sound
    : .....Sound Blaster X-Fi Titanium Fata1ity
    PSU: .........Enermax 460W
    Monitor: ...22" HP w2207 @ 1680x1050 && 40" 1080p @ 1920x1080
    Mouse: .....Logitech mX518

    One must remember...
    The techno viking doesn't dance to the music.
    The music dances to the TECHNO VIKING!

  2. #2
    Overclockers Team Content Editor
    Shelnutt2's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    /home/
    Posts
    5,914
    Clear internet explorer cookies? It uses the same back-end, so maybe the cookies are stored there?

    1999 eh? So that makes you one of them whiny 9 year olds who voice is so high...
    Build!.Borg!.Recruit!.Folding.for.Team.32!
    Gigabyte P35-DS3R, E6300, 2x512MB Team Group DDR2 667, EVGA 7800GT Heat

    Want to run the folding@home gpu client in linux?
    www.linuxfah.info

    Your teacher is a dumbass. The equation is exact. ~Frodo Baggins
    Damn....It's 12:00 AM and I thought my 805 would be a magic pumkin and turn into a conroe.........boy was I fooled:) ~Stilletto
    This is what I get for not only being a newb, but also disregarding instructions! ~ShadowPho
    I hate women... but im not gay lol. ~MrCrowley
    Love can fade but knowledge stays forever (unless you develop alzheimers). ~Constantinos

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indiana
    Posts
    64
    lol i did this with fallout 3's website. it wouldn't let me log on to the website for a month. resetting the cookies didnt work for me.
    Case: Silverstone TJ06B-W
    CPU: Intel I7 920
    GPU: XFX 9800GTX+, XFX 9800GTX+
    Ram: 3x Corsair xms3 2gigs 1600mhz
    Mobo: EVGA X58 SLI
    PSU: Antec Neo Power 500w, FSP Group BoosterX GPU PSU
    HDD: WD 750gig sata, WD 250gig sata,
    LCD: NEC 70gx2 17"
    Sound: SupremeFX Audio Card 8 Channel
    Cooling: ZALMAN CNPS 9500 AM2

  4. #4
    Member killuazaoldyeck's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    So-Cal
    Posts
    347
    what are you using? IE, google chrome or firefox? if you use IE, then try Firefox, or GC.

  5. #5
    Member Red_LightRanger's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,165
    maybe its a sign that you shouldnt order it!
    Try clearing temp files too.
    ---------------------------------------------------------------
    Desktop
    Intel i5 2500K @ 4.8ghz
    Corsair H70
    Asus P8P67
    G.SKILL 8GB (2 x 4GB) PC3 12800
    EVGA GTX 570, Dell 2005 fpw and Dell 2007 fpw
    Intel X25-M 80GB, 500gb WD Storage

  6. #6
    Member technoViking's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,531
    Yah, nothing seemed to work, cleared everything from IE (yah Steam does use IE as the default and i don't see an option to change it to firefox). But clearing cache, temp files, cookies, etc, still won't leg me log in, I'll just download it from another computer
    Videocard: BFG nvidia/8800gt/512 OC @ 725/1816/2000
    Processor: E8400 @ 3.6 [1.26V]
    Mobo: ...... Gigabyte P35-DS3L
    Memory: ...2x1gig G. Skill DDR2 8500: 5-5-5-15
    Sound
    : .....Sound Blaster X-Fi Titanium Fata1ity
    PSU: .........Enermax 460W
    Monitor: ...22" HP w2207 @ 1680x1050 && 40" 1080p @ 1920x1080
    Mouse: .....Logitech mX518

    One must remember...
    The techno viking doesn't dance to the music.
    The music dances to the TECHNO VIKING!

  7. #7
    Member imposter's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Bronx,newyork
    Posts
    2,053
    try c cleaner?

    www.ccleaner.com
    HeatWare <--Coretemp Slave tester!!!!-->
    Have one on the house.
    "Its prefectly good minus all the bad stuff"
    -Ben333

  8. #8
    Member technoViking's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,531
    I'm downloading and running it now to see what happens

    EDIT: Imposter, thanks man, it worked! WOOO!
    Videocard: BFG nvidia/8800gt/512 OC @ 725/1816/2000
    Processor: E8400 @ 3.6 [1.26V]
    Mobo: ...... Gigabyte P35-DS3L
    Memory: ...2x1gig G. Skill DDR2 8500: 5-5-5-15
    Sound
    : .....Sound Blaster X-Fi Titanium Fata1ity
    PSU: .........Enermax 460W
    Monitor: ...22" HP w2207 @ 1680x1050 && 40" 1080p @ 1920x1080
    Mouse: .....Logitech mX518

    One must remember...
    The techno viking doesn't dance to the music.
    The music dances to the TECHNO VIKING!

  9. #9
    Great Scot! Member sandyduff's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Inverkeithing, SCOTLAND!!!
    Posts
    2,706
    I just did the same thing... a quick google and it takes me here!! Wooo!!

    Edit: I put my DOB as September 11th... 2009... according to Steam i don't exist yet...
    i5 4670K @ 4.5GHz with Corsair H60
    MSI Z87-G45 GAMING
    8GB Corsair DDR3 1800MHz
    MSI 7990 Liquid Cooled
    850w Akasa Venom
    1TB WD and 750GB WD Cavier Green
    Samsung SA700D 1920x1080 @ 120Hz

    "we should team up... dandy duff `n double bluff?" Bobbybubblehead

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Just go to: C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Te mporary Internet Files and remove all files. Restart steam, it should work.

  11. #11
    Member RADIO_ACTIVE's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    1,764
    I have done this before and just deleting/clearing saved data and cookies in your default browser should do it with a restart of Steam. You may want to exit steam before doing so and then restart after you have deleted everything.
    CPU: i7 960 @ 3.8ghz
    MOBO: EVGA x58 SLI
    RAM: gSkill - 6gigs DDR3 1600
    GPU: GALAXY 2x GTX 480 SLI @ 780/1560/2012
    SSD: OCZ Vertex 2 120gig
    PSU: Kingwin 1000w
    CHASIS: Antec 900 two

  12. #12
    Registered Lennan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by sandyduff View Post
    I just did the same thing... a quick google and it takes me here!! Wooo!!

    Edit: I put my DOB as September 11th... 2009... according to Steam i don't exist yet...
    not to call you guys necromancers or anything. but yeah. this is a 2 year old thread.
    I think he figured it out.

  13. #13
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Miami, FL
    Posts
    943
    ROFLMAO

  14. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    For Windows 7 (and Vista and XP)just shutdown Steam, all the way. Close the icon in the tray to the Right side of you task bar. That's all you need to do. No need to clear your browser/cookies or temp internet files.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •