Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22
  1. #1
    5up3r m0d3r4t0r
    Overclockers.com Editor

    MattNo5ss's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    AL
    Author Profile Benching Profile Heatware Profile

    nVidia Drivers 195.62 WHQL

    Download nVidia Drivers

    New in Version 195.62

    - Adds GPU-acceleration for smoother online HD videos with the new Adobe Flash 10.1 beta. Learn more here.
    - Adds support for GeForce GT 240.
    - Adds support for OpenCL 1.0 (Open Computing Language) for all GeForce 8-series and later GPUs.
    - Adds support for CUDA Toolkit 3.0 features and performance enhancements. See CUDA Zone for more details.
    - Adds SLI and multi-GPU support for many top new gaming titles including Borderlands, Call of Duty: Modern Warfare 2, FIFA Soccer 10, and more.
    - Includes numerous bug fixes including improved performance for Need for Speed: Shift. Refer to the release notes on the documentation tab for information about the key bug fixes in this release.
    i7 4770K | ASRock Z87M OC Formula | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | EVGA GTX780 SC ACX | ASUS Xonar Essence STX | 256GB OCZ Vertex 4 | SeaSonic SS-1000XP
    Pentium G3258 | ASUS Z87I-Deluxe | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | 5x2TB RAIDZ | Corsair CX430

    My Overclockers.com Articles | HWBot Profile | Heatware (101-0-0)

    Projects: Copper-Framed, MDF Station | PVC-Framed, MDF Station | Custom Cascade Cart/Case | Untitled TJ07 Build


  2. #2
    Member tinymouse2's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Surrey, England
    Just my little test here, I seem to get an extra 1-2 fps in GTA IV and 2-3 extra fps in Crysis. It doesn't say it should improve performance but on my GTX 260 it seemed to help.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Philadelphia
    Sweet thanks.
    My Gaming Rig: AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8GHz Coolermaster Hyper 212+ Dual Fans (push/pull) || 2.6GHz CPU-NB || ASUS M5A97 || Samsung 8GB DDR3-1600 8-8-8-22 1t || eVGA nVidia GTX 285 1GB || ASUS VE247H 23.6" || Western Digital Black 1TB 64MB Cache || Windows 7 Ultimate 64

  4. #4
    Member Randyman...'s Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston, TX
    No W7-64 version as of now???
    Randy V - Audio-Dude/Musician/PC Guru/Crazy Guy

    PC#1 (Main Rig) : Lian Li PC-V1010 / P8Z68-V-GEN3 / 3750K @ 4.5GHz + Ven-X / 16GB G.Skill DDR3-1600 / HD5770 "XXX" 1GB / Samsung 830 256GB SSD / (6x) 2TB 5K3000 on Areca ARC1222 in RAID-6 / Seasonic X660 PSU / 2407WFP-HC / RME "Multiface" 38 Ch. Audio I/O / Dynaudio AIR-15 + AIR-BASE-2 Studio Monitors
    PC#2 (Realtime DAW) : Lian-Li PC-K65B / Sabertooth X79 / i7-3820 @ 4.8GHz + TRUE / 8GB RipJaws DDR3-2133 / HD6570 / 120GB Intel 520 / 4x 1TB on Areca ARC-1210 in RAID-5 / RME "HDSPe MADI" 128 Channel Audio I/O / 2x SSL AlphaLink MADI AX / 48 Mic Inputs + Fully-discrete Mic Preamps + 4260Watt PA System with 5x 18" JBL Subs :-)
    NAS#1: NSC-800 ITX Case / Asus P8H61-ITX / i3-2120 / (8x) 1TB 7200.12's in RAID-6 on Areca ARC-1220 Card
    NAS#2: 12TB ReadyNAS Ultra-4+ / (4x) 3TB 5K3000's
    And 7 other i7/i5/C2D/C2Q PC's

  5. #5
    Member ratbuddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hartford, CT
    Heatware Profile
    Quote Originally Posted by Randyman... View Post
    No W7-64 version as of now???
    Probably just a glitch with their site. It's not showing anything for Vista 64 either, not even the last WHQL ones.
    HTPC - 2500k - 212+ - GA-Z68MX-UD2H-B3 - 2x4GB G.Skill DDR3-1600 - Crucial MX100 512GB, Spinpoint F3 1TB w/M4 64GB ISRT Cache
    MSI GTX 970 4GB - Silverstone LC10B-E - Corsair RM550

    -----
    Main - X3 450 - ASRock A790GMH/128M 790GX - 2x2GB G.Skill 4-4-4-12 - Crucial MX100 256GB, 2xWD Green 1TB
    Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone TJ08 - Corsair CX400W

    Nothin' up my sleeve..

  6. #6
    Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Philadelphia
    I downloaded 7 64-bit drivers? don't know why you're not finding them.

    http://www.nvidia.com/content/Driver...s&type=GeForce
    My Gaming Rig: AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8GHz Coolermaster Hyper 212+ Dual Fans (push/pull) || 2.6GHz CPU-NB || ASUS M5A97 || Samsung 8GB DDR3-1600 8-8-8-22 1t || eVGA nVidia GTX 285 1GB || ASUS VE247H 23.6" || Western Digital Black 1TB 64MB Cache || Windows 7 Ultimate 64

  7. #7
    Member Randyman...'s Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston, TX
    Wierd. Your link works, but if I go and select GeForce 8-Series and W7-64, it comes back with "Page not Found". I'm running IE6 on a work PC, so maybe that is part of the issue? Regardless, I DL'd the driver from your above link in about 20 seconds on my work's connection
    Randy V - Audio-Dude/Musician/PC Guru/Crazy Guy

    PC#1 (Main Rig) : Lian Li PC-V1010 / P8Z68-V-GEN3 / 3750K @ 4.5GHz + Ven-X / 16GB G.Skill DDR3-1600 / HD5770 "XXX" 1GB / Samsung 830 256GB SSD / (6x) 2TB 5K3000 on Areca ARC1222 in RAID-6 / Seasonic X660 PSU / 2407WFP-HC / RME "Multiface" 38 Ch. Audio I/O / Dynaudio AIR-15 + AIR-BASE-2 Studio Monitors
    PC#2 (Realtime DAW) : Lian-Li PC-K65B / Sabertooth X79 / i7-3820 @ 4.8GHz + TRUE / 8GB RipJaws DDR3-2133 / HD6570 / 120GB Intel 520 / 4x 1TB on Areca ARC-1210 in RAID-5 / RME "HDSPe MADI" 128 Channel Audio I/O / 2x SSL AlphaLink MADI AX / 48 Mic Inputs + Fully-discrete Mic Preamps + 4260Watt PA System with 5x 18" JBL Subs :-)
    NAS#1: NSC-800 ITX Case / Asus P8H61-ITX / i3-2120 / (8x) 1TB 7200.12's in RAID-6 on Areca ARC-1220 Card
    NAS#2: 12TB ReadyNAS Ultra-4+ / (4x) 3TB 5K3000's
    And 7 other i7/i5/C2D/C2Q PC's

  8. #8
    Member ratbuddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hartford, CT
    Heatware Profile
    Quote Originally Posted by Randyman... View Post
    Wierd. Your link works, but if I go and select GeForce 8-Series and W7-64, it comes back with "Page not Found". I'm running IE6 on a work PC, so maybe that is part of the issue? Regardless, I DL'd the driver from your above link in about 20 seconds on my work's connection
    Not working in IE8 either, just comes up blank for either of the 64 bit options.
    HTPC - 2500k - 212+ - GA-Z68MX-UD2H-B3 - 2x4GB G.Skill DDR3-1600 - Crucial MX100 512GB, Spinpoint F3 1TB w/M4 64GB ISRT Cache
    MSI GTX 970 4GB - Silverstone LC10B-E - Corsair RM550

    -----
    Main - X3 450 - ASRock A790GMH/128M 790GX - 2x2GB G.Skill 4-4-4-12 - Crucial MX100 256GB, 2xWD Green 1TB
    Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone TJ08 - Corsair CX400W

    Nothin' up my sleeve..

  9. #9
    5up3r m0d3r4t0r
    Overclockers.com Editor

    MattNo5ss's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    AL
    Author Profile Benching Profile Heatware Profile
    I downloaded the 64bit Win7/Vista and the 32bit Win7/Vista versions with IE7 just fine, searched 8 series and downloaded.

    I tried the search again just now, and it worked.
    i7 4770K | ASRock Z87M OC Formula | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | EVGA GTX780 SC ACX | ASUS Xonar Essence STX | 256GB OCZ Vertex 4 | SeaSonic SS-1000XP
    Pentium G3258 | ASUS Z87I-Deluxe | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | 5x2TB RAIDZ | Corsair CX430

    My Overclockers.com Articles | HWBot Profile | Heatware (101-0-0)

    Projects: Copper-Framed, MDF Station | PVC-Framed, MDF Station | Custom Cascade Cart/Case | Untitled TJ07 Build


  10. #10
    Member ratbuddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hartford, CT
    Heatware Profile
    Quote Originally Posted by MattNo5ss View Post
    I downloaded the 64bit Win7/Vista and the 32bit Win7/Vista versions with IE7 just fine, searched 8 series and downloaded.

    I tried the search again just now, and it worked.
    I have it set to 200 series and it doesn't work for Vista 64 or W7 64

    Like I said, just a glitch with their site, I'm sure it'll be fixed soon.
    HTPC - 2500k - 212+ - GA-Z68MX-UD2H-B3 - 2x4GB G.Skill DDR3-1600 - Crucial MX100 512GB, Spinpoint F3 1TB w/M4 64GB ISRT Cache
    MSI GTX 970 4GB - Silverstone LC10B-E - Corsair RM550

    -----
    Main - X3 450 - ASRock A790GMH/128M 790GX - 2x2GB G.Skill 4-4-4-12 - Crucial MX100 256GB, 2xWD Green 1TB
    Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone TJ08 - Corsair CX400W

    Nothin' up my sleeve..

  11. #11
    5up3r m0d3r4t0r
    Overclockers.com Editor

    MattNo5ss's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    AL
    Author Profile Benching Profile Heatware Profile
    In case you guys didn't know you can search using 6, 7, 8, 9, 100, or 200; and the driver you get is the same for any of those series. So, you can search 9 series and use it on 200 series, etc.

    This is what it says for the drivers:

    This is a WHQL-certified driver for GeForce 6, 7, 8, 9, 100, and 200-series desktop GPUs and ION desktop GPUs.
    i7 4770K | ASRock Z87M OC Formula | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | EVGA GTX780 SC ACX | ASUS Xonar Essence STX | 256GB OCZ Vertex 4 | SeaSonic SS-1000XP
    Pentium G3258 | ASUS Z87I-Deluxe | 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 8-8-8-24 1.35v | 5x2TB RAIDZ | Corsair CX430

    My Overclockers.com Articles | HWBot Profile | Heatware (101-0-0)

    Projects: Copper-Framed, MDF Station | PVC-Framed, MDF Station | Custom Cascade Cart/Case | Untitled TJ07 Build


  12. #12
    Super Moderator
    Audioaficionado's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Medford, Orygun
    Folding Profile Heatware Profile
    .....................................My HeatwareMyFAH Stats
    .......................Folding is a marathon, not a sprint audioaficionado
    Asus Commando, 8GB GSkill 5-5-5-15-2t PC6400, Q6600 @3.0GHz >SMP2+GPU3 FAH 24/7
    Gigabyte DS3, 3GB GSkill 5-5-5-15-2t PC6400, E6400 @3.0GHz
    Asus P5Q PRO Turbo, 4GB GSkill 5-5-5-15-2t PC6400, E6600 @3.0GHz
    Iwill DH800, 2GB OCZ4002048PFDC-K 2.5-3-3-8-1t, Dual 2.4 M0 Xeons 1.5v/880/3300
    Help improve overclockers.com! Get involved!

    You have over 101 signatures and Can't see the classifieds???Click This Link
    Anyone we catch cookie stuffing at this site will be banned on the spot!!

  13. #13
    still wasnt coming up for me on firefox
    ---HTPC/GAME---
    Antec Fusion Remote
    Q9650 @ 3.0GHz
    Intel DG33TL
    XFX R9 270x (1050/1490)
    Ceton infiniTV4 tuner
    8GB Crucial DDR2-800
    2x Intel X-25M 80GB RAID-0
    Antec 650w
    2x WD 2TB Green


    BTC: 17jbS7Kq2BMC9VGYa1cDSBoZWarWyovjfv

  14. #14
    Member ratbuddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hartford, CT
    Heatware Profile
    Holy CRAP. I went from 190.62 to 195.62 and my idle power consumption went from 165 at the wall to 115. Before, when I was using 180-series drivers, it was 125 watts. After upgrading to 190.62, the power use during idle went way up, but I thought maybe my fans were just dusty or something. Turns out it's the drivers. I'm going to revert to 190.62 just to confirm, but if this is true, it's pretty major.

    Gonna check load power use too, will report back with results either way.
    HTPC - 2500k - 212+ - GA-Z68MX-UD2H-B3 - 2x4GB G.Skill DDR3-1600 - Crucial MX100 512GB, Spinpoint F3 1TB w/M4 64GB ISRT Cache
    MSI GTX 970 4GB - Silverstone LC10B-E - Corsair RM550

    -----
    Main - X3 450 - ASRock A790GMH/128M 790GX - 2x2GB G.Skill 4-4-4-12 - Crucial MX100 256GB, 2xWD Green 1TB
    Gigabyte GTX 460 1GB - Silverstone TJ08 - Corsair CX400W

    Nothin' up my sleeve..

  15. #15
    Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Philadelphia
    I am noticing some performance improvements with this driver, I like it.
    My Gaming Rig: AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8GHz Coolermaster Hyper 212+ Dual Fans (push/pull) || 2.6GHz CPU-NB || ASUS M5A97 || Samsung 8GB DDR3-1600 8-8-8-22 1t || eVGA nVidia GTX 285 1GB || ASUS VE247H 23.6" || Western Digital Black 1TB 64MB Cache || Windows 7 Ultimate 64

  16. #16
    Member JHG120's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fuquay Varina, NC
    I am having horrible, HORRIBLE performance results with these new drivers. I'm using 186.15, which have been the best for me at least.

    L4D 2, 1920x1200, everything maxed, 186 drivers were constant 100+ fps. 195 drivers, 40 fps. Now that is a major loss.

    I'm not sure what it is, but I did notice that SLI attempted to work on L4D 2 with the new drivers, where with 186, SLI does not work, but yields such better results.

    Can anyone contest to my results, especially with L4D 2?? I'm glad it works for most, but wow, I was shocked and once again, rolled back to 186.15.
    Cooler Master HAF X 942
    Intel i7 930 @ 3.8ghz with H70
    Asus Rampage III Formula
    OCZ Gold 6 GB 1600Mhz DDR3
    EVGA GTX 580
    Crucial SSD 64 GB OS / 150 GB Raptor 10,000 RPM
    Corsair HX-1000 Watt PSU
    Samsung Syncmaster T240 24" 1920x1200 HD

    614 is 10-72

  17. #17
    Member tinymouse2's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Surrey, England
    @JHG120

    In L4D my average fps was 106 with the 195.(one before this one), 102 with the 185.XX drivers and it's dropped now to 104 with the new driver.

    In almost every other game I've noticed at least a 4fps increase in performance so it seems it's just you =(

    Could be because I'm running a single 260 and you're running 2 but I don't think anyone else is having poor SLI results.

  18. #18
    Old Member rainless's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CHI-Town Love is alive in Spain
    Quote Originally Posted by JHG120 View Post
    I am having horrible, HORRIBLE performance results with these new drivers. I'm using 186.15, which have been the best for me at least.

    L4D 2, 1920x1200, everything maxed, 186 drivers were constant 100+ fps. 195 drivers, 40 fps. Now that is a major loss.

    I'm not sure what it is, but I did notice that SLI attempted to work on L4D 2 with the new drivers, where with 186, SLI does not work, but yields such better results.

    Can anyone contest to my results, especially with L4D 2?? I'm glad it works for most, but wow, I was shocked and once again, rolled back to 186.15.
    Just disable SLI on the new drivers. You might want to also try disabling multi-core rendering (in game).
    Core 4 Q9550 @4003mhz 1.30v
    Core 2 Duo e8400 @ 4.6ghz 1.328v (E0 Stepping)
    Core 2 Duo E6400 @ 3.8ghz 1.525v
    Asus P5Q Pro 2002m @ 515x9 .63x 1.52
    OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR2 5-4-4-18 @ 2.18v w/OCZ XTC Ram Cooler
    Corsair 750TX PSU
    Sparkle 260 GTX (65nm, 216) 696c 1512s 999mem
    BLOCK: Swiftech Apogee GTZ RAD: BIXII REZ: MCRES-Micro rev2 PUMP: Pondmaster 750 FAN: 2 HS Yates CONTROLLER: Modified Evercool WC-202

  19. #19
    Member JHG120's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fuquay Varina, NC
    Quote Originally Posted by rainless View Post
    Just disable SLI on the new drivers. You might want to also try disabling multi-core rendering (in game).
    Yeah, I tried that too. It also seemed that the longer I played, the worse it got. Like the first map, good to go, the second, fps dropped, the third, it was almost like a slideshow.

    But oh well, 186 drivers are good for now. I've never really updated drivers when they first came out.
    Cooler Master HAF X 942
    Intel i7 930 @ 3.8ghz with H70
    Asus Rampage III Formula
    OCZ Gold 6 GB 1600Mhz DDR3
    EVGA GTX 580
    Crucial SSD 64 GB OS / 150 GB Raptor 10,000 RPM
    Corsair HX-1000 Watt PSU
    Samsung Syncmaster T240 24" 1920x1200 HD

    614 is 10-72

  20. #20
    Member Brando's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brandonia
    i still can't get a picture on my plasma screen after the update. it used to work with all the same hardware but not since the last couple updates. only other thing that's changed is going from xp to win 7. come on nvidia
    []Intel 3570k 4.4ghz~Asus P8Z77-V pro~TRUE spirit 140 power[]Mushkin Blackline 2x4gb[]Gtx 780 direct cu II oc[]Dell U2713HM[]Samsung 840 Evo 500gb~Spinpoint F3 1tb[]Pioneer BDR-206[]Corsair AX850[]Fractal Midi R2[]Leopold Tenkeyless~Deathadder 2013[]Harman Kardon HK990~Denon AH-D7000[]

    SELLER FEEDBACK

    LIAN LI PC-V1020A FOR SALE

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •