Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bend, OR

    weird 5770 crossfire problem

    Every time i run a 3D program or flash i get a weird scan at the bottom 1-2 inches of my screen. Ive attached a video of it. Its hard to see on the camera partly becuase its from my phone but it only happens when i have crossfire enabled. Ive tried older ati drivers but nothing fixes it except disabling crossfire which lowers my fps in crysis from 60+ to 25-35 which really sucks. my monitor is 22" 1650 x 1050 if that makes a difference. and everything is water cooled so heat is not an issue , 15c idle 35c load.
    If anyone knows anything about this id love to fix it. Otherwise i might just have to spring for a 6970
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bend, OR
    doesnt anyone have any ideas ?

  3. #3
    Member Apht3rThawt's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Nampa, Idaho
    I run 2 hd5770 in crossfire and haven't had that prob. What I would do though is switch slots, card for card, and then take out a card and run single. See if you get overscan or artifacting on one card or both in different slots. Also I use the 10.9 drivers because I do get video issues in later drivers. I had to do a restore at one point because too many driver pieces in the system.
    Emerson Pugh: ‘If the human brain were so simple that we could understand it, we would be so simple that we couldn’t.’

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •