Page 16 of 253 FirstFirst ... 6 15 16 17 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 5044

Thread: Bitcoin

  1. #301
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    146
    people still do bitcoin? i thought it was just a fad that would have died by now

  2. #302
    Member
    Scout's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    323
    If anything try the latest Guiminer its pretty easy to use and tweak actually easier then CGminer

  3. #303
    Member
    trekky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    MI
    Posts
    1,657
    i was using Guiminer but when my guild changed some thing it stopped working so i have to use CGminer
    current AGP cards-2 boxes (yes boxes)

    "Sarcasm does not have a TCP/IP protocol, so it didn't get routed to my computer." -thideras
    Heat

  4. #304
    Member
    Scout's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    323
    If you were using GUI miner why isn't cgminer working now thats really weird the only thing I can think of is the clocks. Do you look at gpuz when your card is mining are they at the proper clocks ?

  5. #305
    Member
    trekky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    MI
    Posts
    1,657
    no Cgminer is working IF i install AMD APP SDK runtime with the drivers but i still get 192-204 mh/s and the AMD APP SDK runtime seem to uninstall SDK 2.1
    heres a pic of my card mining


    EDIT and GUIminer was giving me 192 also
    and does mining use core clock? because mine staying at 500
    current AGP cards-2 boxes (yes boxes)

    "Sarcasm does not have a TCP/IP protocol, so it didn't get routed to my computer." -thideras
    Heat

  6. #306
    Member
    Scout's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    323
    Hmmm that's definitely your problem

    I have no idea why it would do that though. Have you tried using Afterburner or something to give it a tiny overclock just to see if it can get those clocks to stick.

  7. #307
    Member
    trekky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    MI
    Posts
    1,657
    MSI afterburner is open and set to 800mhz even MSI afterburn says it at 500mhz im going to try a game and see if it goes above 500mhz
    current AGP cards-2 boxes (yes boxes)

    "Sarcasm does not have a TCP/IP protocol, so it didn't get routed to my computer." -thideras
    Heat

  8. #308
    Member
    Scout's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    323
    I am thinking its a driver issue they most likely need to be taken off with driver cleaner and reinstalled. Try the game and see how that works.

  9. #309
    Member
    trekky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    MI
    Posts
    1,657
    ya even playing games it does not go over 500mhz i am going to make a another post asking for help

    EDIT added link
    http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=704915
    Last edited by trekky; 04-13-12 at 11:58 PM.
    current AGP cards-2 boxes (yes boxes)

    "Sarcasm does not have a TCP/IP protocol, so it didn't get routed to my computer." -thideras
    Heat

  10. #310
    d20 in a jacket

    ChanceCoats123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Illinois
    Posts
    9,462
    SDK's are nearly impossible to take back in time, so to speak. So if you had 2.1 installed, then installed the 12.3 drivers, it will have installed SDK 2.6 (the latest). When you uninstalled the SDK, or so it says, then when you tried to reinstall 2.1, it didn't actually reinstall OpenCl. I have spent about a billion hours with my mining rig trying to get it back to 2.1 from 2.5 and it's just not going to happen without a fresh install, and even then I get errors. So I said screw it, I'm mining with 11.7 and SDK 2.5.

    Ps. I was on the wrong page, now that I see your speed issue, use CGminer to change the gpu speeds: Click anywhere on the CGminer window, enter "g," enter "c," enter "0," and then press "e." After that, key in your desired clock speed and press enter (if it prompts about the speed being high, just press y (for yes)).
    Ed - "Aight it's pulling down... Thing is really tuned for LN2 though."
    This is the team you are looking for...
    I accept Bitcoins!

  11. #311
    Member
    trekky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    MI
    Posts
    1,657
    ya it says it puts it to 800mhz but then after i enter the commandm, it still reads the speed at 500mhz again

    hes a link to my other page
    http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=704915
    current AGP cards-2 boxes (yes boxes)

    "Sarcasm does not have a TCP/IP protocol, so it didn't get routed to my computer." -thideras
    Heat

  12. #312
    Member joshhua5's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth, Westen Austalia
    Posts
    446
    6970 pulling 350M/hash, seems good enough.
    The Beast
    OS: Windows 7 64 Bit
    Cpu: AMD FX-8150 @ 4.1Ghz
    Mobo: GA-990FXA-UD7
    Cooler: XSPC Rasa 750 RS240
    PSU: ThermalTake XT 875W
    GPU: Sapphire 6970 OC Edition
    Ram: 16GB Corsair Vengeance 1600

  13. #313
    d20 in a jacket

    ChanceCoats123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Illinois
    Posts
    9,462
    Seems to be about right. What clocks?
    Ed - "Aight it's pulling down... Thing is really tuned for LN2 though."
    This is the team you are looking for...
    I accept Bitcoins!

  14. #314
    Member joshhua5's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth, Westen Austalia
    Posts
    446
    900/1350
    The Beast
    OS: Windows 7 64 Bit
    Cpu: AMD FX-8150 @ 4.1Ghz
    Mobo: GA-990FXA-UD7
    Cooler: XSPC Rasa 750 RS240
    PSU: ThermalTake XT 875W
    GPU: Sapphire 6970 OC Edition
    Ram: 16GB Corsair Vengeance 1600

  15. #315
    Member joshhua5's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth, Westen Austalia
    Posts
    446
    I'm mining with https://mining.bitcoin.cz/ Is this the most profitable one? I'm not exactly sure how all this works.
    The Beast
    OS: Windows 7 64 Bit
    Cpu: AMD FX-8150 @ 4.1Ghz
    Mobo: GA-990FXA-UD7
    Cooler: XSPC Rasa 750 RS240
    PSU: ThermalTake XT 875W
    GPU: Sapphire 6970 OC Edition
    Ram: 16GB Corsair Vengeance 1600

  16. #316
    Member Shell's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CYYZ Pearson
    Posts
    2,141
    So... he takes a 2% cut for himself and manages a pool so people get coins faster?

    Wouldn't you average the same on your own over time and not loose a cut?
    FX-6300@4.5GHz, 7770, 2x4GB DDR3-1600 CL8, PCP&C 400w, 2x1TB
    i5-4690K@4.5GHz, 7850, 2x4GB DDR3-2400 CL10, Seasonic G-550, 2x1TB

  17. #317
    Senior Member


    Bobnova's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Humboldt
    Posts
    20,950
    The time it'd average over is years though. Not worth it.
    "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." -- Einstein (maybe)

    Thinking about an Asus motherboard? Think again.

    How to check your PSU with a multimeter.

    17bXw5t51rEBXGavJFMJsC8g7HQgThUGc7

  18. #318
    d20 in a jacket

    ChanceCoats123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Illinois
    Posts
    9,462
    Also that remember he is making 1BTC per block found by the pool. At approx. 1300ghash/sec, his pool should be finding... [computing]... roughly 18 blocks per day. In order to mine the equivalent of that by himself, he would be paying insane amounts for electricity, and at that point, I would seriously doubt how worth it, it would be.

    But making 18BTC/day for "running" the pool sounds damn good to me.
    Ed - "Aight it's pulling down... Thing is really tuned for LN2 though."
    This is the team you are looking for...
    I accept Bitcoins!

  19. #319
    Member Shell's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    CYYZ Pearson
    Posts
    2,141
    Quote Originally Posted by ChanceCoats123 View Post
    But making 18BTC/day for "running" the pool sounds damn good to me.
    Pretty good since it's mostly a sit-back job, however he lost a bunch of his gains due to lazy security and got robbed.
    FX-6300@4.5GHz, 7770, 2x4GB DDR3-1600 CL8, PCP&C 400w, 2x1TB
    i5-4690K@4.5GHz, 7850, 2x4GB DDR3-2400 CL10, Seasonic G-550, 2x1TB

  20. #320
    Benching Team Leader

    xsuperbgx's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ut.
    Posts
    4,488
    Did anyone else have bitcoins or money in bitcoinica?
    I don't know if it will ever come back. I had 2.5btc on there though. I am sure there are people that lost much more than that.

Page 16 of 253 FirstFirst ... 6 15 16 17 26 66 116 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •