Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    freakdiablo's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Here

    Youtube not buffering/storing video in firefox

    Not sure if this is the right section, but lately as in the past week and a half or so firefox seems to not buffer youtube videos. I was running whatever the latest version of FF 7 was and just upgraded to 8 yesterday, same for both. Also tried updating flash, no luck. I tried clearing FFs cache, didn't seem to help.

    Thanks in advance.
    Main: MOBO: Gigabyte Z170X-UD5 CPU: i7 6700k w/ Scythe Ninja 4 and 2x Noctua NF-F12s, RAM: 2x8GB Corsair Vengeance LPX 3000MHz , GFX: EVGA GTX 980 SC ACX 2.0, PSU: Seasonic X-850, CASE: Corsair 500R, HDD: 256gb Samsung SM951, WD 4TB Black
    Laptop: MSI GS60 Ghost Pro 044 config HTPC: Zotac ZBOX AD04-U w/ 6GB Samsung 1333mhz, 64GB Adata Premier Pro SP900

    Project 1UP
    Bored of games? Nothing good on internet radio or youtube? Dont waste your GHz, find them before they find us. SETI

  2. #2
    Member Fatticus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Toronto
    Try Chrome ? Are y ou on windows ? can you right click the area where the video should be? if so wat does it say ?
    Asus P6T SE
    i7 930 @ 4.52Ghz (1.5v, 215blck x 21, HT on)
    6gb Mushkin RedLine (1778Mhz 8-8-8-24)
    Matrix GTX 580
    2x OCZ vertex 2 60gb RAID-0
    -COOLING-
    EK Supreme HF
    Asus p6t Chipset block by DD
    D5 pump
    Black Ice stelth 360 rad(3x panaflo 1200-2000rpm)
    xspc bay res

  3. #3
    freakdiablo's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Here
    Well I tried IE (don't worry, I took the proper antibiotics after) and it works fine there, so it's just FF, and yes, windows 7 x64. The video plays normally @ 360P since my internet connection can keep up a steady stream with it, but anything higher and it skips and stutters.

    As far as menus, everything is normal - copy URL, pop out video, settings, etc.

    Edit: Uhh...Just did a complete re-install of firefox 8, seemed to work.
    Last edited by freakdiablo; 11-10-11 at 10:10 PM.
    Main: MOBO: Gigabyte Z170X-UD5 CPU: i7 6700k w/ Scythe Ninja 4 and 2x Noctua NF-F12s, RAM: 2x8GB Corsair Vengeance LPX 3000MHz , GFX: EVGA GTX 980 SC ACX 2.0, PSU: Seasonic X-850, CASE: Corsair 500R, HDD: 256gb Samsung SM951, WD 4TB Black
    Laptop: MSI GS60 Ghost Pro 044 config HTPC: Zotac ZBOX AD04-U w/ 6GB Samsung 1333mhz, 64GB Adata Premier Pro SP900

    Project 1UP
    Bored of games? Nothing good on internet radio or youtube? Dont waste your GHz, find them before they find us. SETI

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2012

    if your youtube video is not buffering

    I had the same problem and I solved it. Go to: nvidia Control panel\Adjust image settings, then you set to best performance and you did it. enjoy!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •