Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Gilgamesh's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Norman, OK

    I have a problem!!

    My mobo is a abit kr7a raid my cpu is a athlon xp 1800 and i don't know why my temps are 50 C idle because i have a hsf thermalright and using artic silver 2 is it normal?

  2. #2
    Member
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Joplin Mo, Usa
    Ned more info

    how many fans in your case how are they posistioned and so on

    i have a 1.3 tbird at 37c on the cpu and 33c on the system

    wife likes it warm in the house

  3. #3
    Member VotTak's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Brooklyn/NY
    It is normal that you are using good stuff ... check whether heatsink is sitting properly... whether it is enough/not too much AS2. That is the only problem.

  4. #4
    Hard Ass Southern Boy Senior Wicked Klown's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Sheboygan, Wisconsin
    Folding Profile Heatware Profile
    How long ago did you apply the AS2. It needs a couple of days to set to get best results. Also what Thermalright are you using.
    Media Server | Norco RPC-470 | GIGABYTE GA-890XA-UD3 | Phenom II X4 925 Deneb | 8gigs G.SKILL Ripjaws PC3 10666 | 64gig Crucial M4 | x2 2TB Samsung F3 | x2 1TB Samsung F1 | x1 2TB Samsung F4 | 500gigs Seagate 7200.10 | Sapphire HD4830 HDMI | Corsair 650hx

    HEAT

    "Never surrender. You're too much of a hardass to die on everyone." - Voodoo Rufus

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •