Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    503

    Razer Naga issue

    So, I have had this mouse about one year...and the middle mouse button is starting to experience occasional null-input. i can scroll no problem, but the button doesn't like to work every now and again. Is this an issue that can be fixed via drivers update? Or has the quality of mice gone downhill from 5 years ago....I have a Logitech MX-518 that still fully works from 5-7 years ago. I need the naga for the extra buttons though, it SERIOUSLY helps a lot.

    Thanks for any advice.
    CPU:------------Intel Core I5 2500k@4.5 Ghz 1.295Vcore
    Motherboard:-MSI Z68A-GD65(B3)
    Memory:-------2x4gb G.skill Ripjaws X DDR3 1600 CL8's@ 8-8-8-24
    Power Supply:Kingwin Lazer Gold series 850w
    Video Card:---EVGA GTX 770
    Case:-----------NZXT Phantom Full White
    HDD:------------Western Digital Caviar 250GB/Western Digital Caviar Black 1tb

  2. #2
    Benching Team Leader
    Grabbed Senior
    Janus67's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Ohio State
    Posts
    12,172
    If the mouse is failing I would contact their support. At least in my experience with Logitech they have been very quick to assist with these issues and sent a new unit almost immediately (the main reason why I stick with Logitech to this day)
    Haswell Benching and Gaming: ASRock Z87 OC Formula : Intel i7 4770k w/ Phanteks PH-TC14 : 8GB 2x4GB G.Skill TridentX DDR3-2666 : MSI, XFX, and Sapphire R9 290X
    Other Components: Samsung 840 Evo 500GB SSD : 2TB Hitachi : Silverstone Strider Gold 1250W and Seasonic Platinum 1000W : Auria EQ276W 2560x1440


    Folding User Stats

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    503
    Quote Originally Posted by Janus67 View Post
    If the mouse is failing I would contact their support. At least in my experience with Logitech they have been very quick to assist with these issues and sent a new unit almost immediately (the main reason why I stick with Logitech to this day)
    its the Razer that is failing :/ the logitech one still works 100%.
    CPU:------------Intel Core I5 2500k@4.5 Ghz 1.295Vcore
    Motherboard:-MSI Z68A-GD65(B3)
    Memory:-------2x4gb G.skill Ripjaws X DDR3 1600 CL8's@ 8-8-8-24
    Power Supply:Kingwin Lazer Gold series 850w
    Video Card:---EVGA GTX 770
    Case:-----------NZXT Phantom Full White
    HDD:------------Western Digital Caviar 250GB/Western Digital Caviar Black 1tb

  4. #4
    Benching Team Leader
    Grabbed Senior
    Janus67's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Ohio State
    Posts
    12,172
    I know, but I would still contact their support and let them know of the issue. They may or may not have as good of warranty support ad Logitech but it is worth a shot.

    I guess you could always plug it into a different computer and see if the symptoms are still there.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •