Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    The Printer Guru
    SF101's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    WCT ALB Canada
    Benching Profile Heatware Profile

    website slowing down or becoming unresponsive

    Having this issue on OCF pretty much daily sometimes seeing it twice a day.

    just giving you a heads up that its happening quite often now

    the website will become unresponsive pages wont load including the main page or posting on the forum will not respond.

    all other websites working at this time. sometimes lasts up to 20 min before it resumes.

    My 5 Current Rigs-Guest-Main-Work/Spare-HTPC-Laptop
    I7930@4.0GHz-Guest
    3770K@ 4.8GHz -Main
    2500k @ 4.7GHz -work/Spare
    3570K @ 4.5 -HTPC
    MSI GT70-2OC/770m-998/4800MHz -Laptop
    SF101 HW BOT
    Join the Bench Team!

    GPU's R9-290X Xfire w/EKWB's |GIGAOC7970WF3@1250/1850|Asus480GTX@900/2000|
    2xEvga260Core216's SLI in HTPC-Retired gpu's 9600ati|9800proATI|8800GTS"320mb&640mb"
    |8800GTX|9800GT|9800GX2

  2. #2
    Sim Racing Aficionado Senior
    First Responders
    ATMINSIDE's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    North Carolina
    Author Profile Benching Profile Folding Profile Heatware Profile
    I have been experiencing this issue as well.
    Processor---(H2O)3-2600K-------Server-FX-6300----------Bench-4770K--------Little Power-4570S
    Motherboard---------P8Z77-V LK----------GA-970A-UD3-----------Z97 Extreme6---------------Z87N-WIFI
    CPU Cooling----------Apogee HD----------Xigmatek Loki------------Kraken X60-----------------EVGA mITX
    Video------------------780 Classy Hydro---HD 5450------------------280X Crossfire-------------770 4GB ACX
    OS Drive--------------500GB 840 EVO-----250GB WD Blue---------256GB 840 PRO------------240GB HyperX 3K
    Storage Drive--------1.5TB WD Black-----4x2TB WD Red RAID5--<- Look Left-----------------<- Look Left Again
    Power-----------------OCZ ZT-750----------Rosewill RG430-S12----EVGA 850W G2------------EVGA 500W
    Memory---------------4x4GB 1600 CL9----4X4GB 1333 CL9 ECC--2x4GB 2133 CL9-----------2x4GB 1600 CL9
    Case-------------------Air 540 White-------NZXT M59-----------------Tecnofront HWD-----------EVGA Hadron Air

    Build Logs: (H2O)3 - The Water Cube | Little Power
    Interested in Sim Racing? Click here! | Thinking about an Asus motherboard? Think again.

  3. #3
    Gloriously Lead
    Overclockix Chief Architect
    mbentley's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Indianapolis, IN
    Author Profile Benching Profile Heatware Profile
    Thanks for the heads up. Let me see what I can find out. Also, when did it start approximately?
    intel i5-750 -- msi p55-gd65 -- 4 x 4gb ddr3 1600 -- msi gtx550 ti cyclone oc 1gb -- antec p182 -- ocz fatal1ty 750w -- windows 8.1 x64
    intel i5-3330 -- msi z77a-gd65 -- 4 x 8gb ddr3 1600 -- intel hd graphics 2500 -- fractal design define r4 black -- debian wheezy amd64

    forum rules | overclockix | overclockers geforce survey | mbentley.net

  4. #4
    Sim Racing Aficionado Senior
    First Responders
    ATMINSIDE's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    North Carolina
    Author Profile Benching Profile Folding Profile Heatware Profile
    I feel like its been happening a week or two, roughly.
    Processor---(H2O)3-2600K-------Server-FX-6300----------Bench-4770K--------Little Power-4570S
    Motherboard---------P8Z77-V LK----------GA-970A-UD3-----------Z97 Extreme6---------------Z87N-WIFI
    CPU Cooling----------Apogee HD----------Xigmatek Loki------------Kraken X60-----------------EVGA mITX
    Video------------------780 Classy Hydro---HD 5450------------------280X Crossfire-------------770 4GB ACX
    OS Drive--------------500GB 840 EVO-----250GB WD Blue---------256GB 840 PRO------------240GB HyperX 3K
    Storage Drive--------1.5TB WD Black-----4x2TB WD Red RAID5--<- Look Left-----------------<- Look Left Again
    Power-----------------OCZ ZT-750----------Rosewill RG430-S12----EVGA 850W G2------------EVGA 500W
    Memory---------------4x4GB 1600 CL9----4X4GB 1333 CL9 ECC--2x4GB 2133 CL9-----------2x4GB 1600 CL9
    Case-------------------Air 540 White-------NZXT M59-----------------Tecnofront HWD-----------EVGA Hadron Air

    Build Logs: (H2O)3 - The Water Cube | Little Power
    Interested in Sim Racing? Click here! | Thinking about an Asus motherboard? Think again.

  5. #5
    Member Tokae's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    London Canada
    Benching Profile Heatware Profile
    I have had issues with the site for about 2 months.. it will just time out for me sometimes.

    When browsing it on chrome on linux, it sometimes makes the browser hang. I cannot use any tab until I close overclockers.com... I thought it was just my machine at first..
    Gaming / Streaming Rig:
    CPU: i7 980x @ 4.2
    Cooler: NH-12U
    RAM: GSkill 1600Mhz 12GB
    Mobo: Asus R3E
    GPU: MSI R9 290x
    Storage: OS: Adata 128GB SSD Data: 4 x 1TB in RAID5
    Case:800D
    PSU: Revolution 85+ 1020w

  6. #6
    Unscathed Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Tennessee
    Heatware Profile
    Agreed, it happens at random times but it will load slowly or simply not load at all. Outside of the randomness it loads perfectly fine. If it acts up again I'll jot down the time.
    ASUS MVFormula / i7-3770k @ 4.9GHz
    Koolance 380i / NexXxoS XT45 360 / XSPC D5 Photon
    16GB (4x4GB) Mushkin Blackline DDR3 1600
    EVGA 780 Ti SC ACX / ASUS Xonar Phoebus
    Corsair 850HX / NZXT Switch 810
    500GB Samsung 840 Evo / 2x 2TB Caviar Black
    WooAudio WA7 / Beyerdynamic T90
    [Heatware]

  7. #7

    🍁
    (Russian)
    Member
    tungureanu's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    AMD land
    Benching Profile Folding Profile
    Quote Originally Posted by Tokae View Post
    I have had issues with the site for about 2 months.. it will just time out for me sometimes.

    When browsing it on chrome on linux, it sometimes makes the browser hang. I cannot use any tab until I close overclockers.com... I thought it was just my machine at first..
    same here but on windows.
    also when i leave the forum overview opened for more than 10-15 mins it doesn`t update at all and that 15sec thing is flashing

    New PC aka THE MONEY PIT
    CPU: FX 8350@23x200.9 1.452v
    Cooling:AS5 paste+Hardware Labs Black ICE GT Stealth 360-Noctua NF-P12 PWM+Phobya Balancer 250+EK DCP4.0pwm+EK Supreme LTX
    Mobo: Gigabyte 990FXA UD3 Rev3
    RAM: 2x4 Kingston HyperX Beast 1600 (1866@9-10-9-27)
    VGA: Sapphire HD 7850 2gb
    SSD and HDDs: Samsung 840evo 120gb sata3; WD Caviar Blue 500gb sata3;Samsung 250gb sata2
    PSU: OCZ Fatal1ty 750w modular
    Case: Cooler Master USP 100

  8. #8
    The Printer Guru
    SF101's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    WCT ALB Canada
    Benching Profile Heatware Profile
    Quote Originally Posted by mbentley View Post
    Thanks for the heads up. Let me see what I can find out. Also, when did it start approximately?
    more the last 2 weeks or so i used to see it happen once and a while before but not nearly as often.

    My 5 Current Rigs-Guest-Main-Work/Spare-HTPC-Laptop
    I7930@4.0GHz-Guest
    3770K@ 4.8GHz -Main
    2500k @ 4.7GHz -work/Spare
    3570K @ 4.5 -HTPC
    MSI GT70-2OC/770m-998/4800MHz -Laptop
    SF101 HW BOT
    Join the Bench Team!

    GPU's R9-290X Xfire w/EKWB's |GIGAOC7970WF3@1250/1850|Asus480GTX@900/2000|
    2xEvga260Core216's SLI in HTPC-Retired gpu's 9600ati|9800proATI|8800GTS"320mb&640mb"
    |8800GTX|9800GT|9800GX2

  9. #9
    The Printer Guru
    SF101's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    WCT ALB Canada
    Benching Profile Heatware Profile
    happened again @ 4:11 mts

    My 5 Current Rigs-Guest-Main-Work/Spare-HTPC-Laptop
    I7930@4.0GHz-Guest
    3770K@ 4.8GHz -Main
    2500k @ 4.7GHz -work/Spare
    3570K @ 4.5 -HTPC
    MSI GT70-2OC/770m-998/4800MHz -Laptop
    SF101 HW BOT
    Join the Bench Team!

    GPU's R9-290X Xfire w/EKWB's |GIGAOC7970WF3@1250/1850|Asus480GTX@900/2000|
    2xEvga260Core216's SLI in HTPC-Retired gpu's 9600ati|9800proATI|8800GTS"320mb&640mb"
    |8800GTX|9800GT|9800GX2

  10. #10
    Benching Team Leader

    xsuperbgx's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ut.
    Benching Profile Folding Profile Heatware Profile Rosetta Profile
    I have seen these same issues as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •