Results 1 to 3 of 3

Thread: Monitor problem

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jan 2002

    Monitor problem

    I have a 19" Silicon Graphics monitor and whenever I hook it up it on stays in energy save mode with the orange light flashing.What could be the problem?

  2. #2
    Forums Super Moderator
    Overclockers.com Lead Editor


    David's Avatar
    10 Year Badge
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Glasgow, Scotland
    Author Profile Benching Profile Folding Profile
    Looks like the signal isn't reaching the monitor. Do other monitors work? Are all the plugs and connections in correctly? Are you pushing the resoultion too high?
    David J. Nelson MChem(Edin) PhD(Strath) MRSC [ResearcherID: D-3927-2011] [Google Scholar]
    OC Forums Super Moderator // Overclockers.com Editor


    The Workhorse: [Lenovo W510] Intel Core i7-720QM / 8 GB DDR3 / nVidia Quadro FX880M / Crucial M4 256 GB SSD / Windows 7
    The Home Machine: AMD Llano A6-3650 APU / 8 GB DDR3 / Lots of HDDs / Antec Dark Fleet DF-85 Case / Windows 7
    The Benchmarking Setup: Various LGA775 chips / Asus Rampage Formula / 2 GB OCZ 1066 MHz DDR2 / nVidia Quadro NVS 285 / 320 GB HDD / Windows 7 [ Untouched for well over a year ]

    My research fellowship is eating all my time, so I may be slow to reply to emails and private messages.

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Jan 2002
    Everything is connected and my 17" works fine. I have never used this monitor.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •