Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Stryfe's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    770

    Anyone else use SetiStats?

    Is it just me or does SetiStats not work anymore?
    For the last week I just get an error saying "Error parsing page: Check Marker"
    Any ideas?
    Join the OC Seti Team
    My SETI@Home Machines:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Intel Core i7 2600k @ 4.8ghz------------Intel Core i5 750 @ 4.0ghz
    Thermalright Venomous X----------------Thermalright Ultra 120
    Asus P8Z68-V Pro-------------------------Asus P7P55D Pro
    2x4096mb Patriot DDR3 1600-----------2x2048mb Patriot DDR3 1333
    eVGA GTX 670 2gb -----------------------Asus Radeon 5850 1gb
    Samsung 840 Pro 240gb-----------------Samsung F1 1TB
    Windows 7 Ultimate 64bit----------------Windows Server 2k8 R2 64bit
    --------------------------------------------------------------------------------
    My Heatware

  2. #2
    Member Greg M's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Highlands Ranch, CO
    Posts
    1,462
    I can't update my stats within SETISpy. I have a sneaking suspicion that Berkeley may have made a change that broke these applications.

  3. #3
    Stryfe's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    770
    My stats still work in SetiSpy. Are we using different versions maybe? I have 3.1.0
    Join the OC Seti Team
    My SETI@Home Machines:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Intel Core i7 2600k @ 4.8ghz------------Intel Core i5 750 @ 4.0ghz
    Thermalright Venomous X----------------Thermalright Ultra 120
    Asus P8Z68-V Pro-------------------------Asus P7P55D Pro
    2x4096mb Patriot DDR3 1600-----------2x2048mb Patriot DDR3 1333
    eVGA GTX 670 2gb -----------------------Asus Radeon 5850 1gb
    Samsung 840 Pro 240gb-----------------Samsung F1 1TB
    Windows 7 Ultimate 64bit----------------Windows Server 2k8 R2 64bit
    --------------------------------------------------------------------------------
    My Heatware

  4. #4
    jstutman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    MOOissouri
    Posts
    2,535
    just checked setispy works perfect for me. maybe your not online when you update? maybe the server was down when you tried.

  5. #5
    Stryfe's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    770
    SetiSpy worked fine for me, it was SetiStats that didn't work for 5 days or so. Works now though *shrug*
    Join the OC Seti Team
    My SETI@Home Machines:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Intel Core i7 2600k @ 4.8ghz------------Intel Core i5 750 @ 4.0ghz
    Thermalright Venomous X----------------Thermalright Ultra 120
    Asus P8Z68-V Pro-------------------------Asus P7P55D Pro
    2x4096mb Patriot DDR3 1600-----------2x2048mb Patriot DDR3 1333
    eVGA GTX 670 2gb -----------------------Asus Radeon 5850 1gb
    Samsung 840 Pro 240gb-----------------Samsung F1 1TB
    Windows 7 Ultimate 64bit----------------Windows Server 2k8 R2 64bit
    --------------------------------------------------------------------------------
    My Heatware

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •