Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Issue after virus removal

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 04-26-12, 05:41 PM Thread Starter   #1
psionic98
Member


 
psionic98's Avatar 

Join Date: Jun 2009
Location: 4th Floor office, East Coast

 
Issue after virus removal


Looking for an answer other than "reformat/reinstall" on this.

Especially since its my work pc (and I DONT want my I.S. ppl to touch it.. they suck :P)

I had a virus, I dont know what since the genius' in IS decided to boot me out of my pc, run malwarebytes/mcafee (our enterprise solution) and removed it without me seeing what it was. I can't see the log files so im screwed on that too. But my issue is, now that its gone part of my desktop is screwed up. (i do know the virus was a IE one cause it fubar'd my IE)

I have a 23" widescreen and about 3" of the right side of my main screen (dual monitors) now has a "ghosting" or something issue.. like when an app is hanging and if you drag a window across it and it captures the windows image etc.. hard to explain, but I cant figure out what to do.

Refreshing the screen does nothing, but it does refresh that I can tell, just not the 3" area. I'm kind of lost on where to go. I've tried changing backgrounds and it still always stops at that area (stretched/tiled/whatever)

Any ideas?

__________________
EVGA x58 Micro (756) / i7 D0 @ 4.0, 1.278v w/HT (Air)
2x 300GB V-rap raid0, WD Caviar Black 640GB & 1TB
HIS 6950 @ 840/1450
Mushkin 6GB @ 6-7-6-18
/ Enermax 720 Modular
HAF 922 / Noctua D14Win7 Pro x64 / Mint 10
HEAT
i7(x58) OC'ing/Info
/ AMD Oc'ing/Info / C2D/C2Q OC'ing/Info
Recommended Power Supply Listing
psionic98 is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 04-27-12, 12:39 PM   #2
habbajabba
Member



Join Date: Oct 2005

 
Try changing monitors or reinstalling the drivers. If that doesn't work you might be sol with embedded gpu.

__________________
Intel Northwood @3.06 GHz
Biostar microatx
2 GB DDR2 675
Evga 8400gs
Samsung 2232GW 2ms 22"
Altec Lansing 2.1 speakers
Memorex ext usb burner
Win7Ult 32bit/Manjaro dualboot
WD cav blue 320gb
Samsung F4 2tb
WD Blue 2tb
CP850avrlcd ups
habbajabba is offline   QUOTE Thanks
Old 04-27-12, 12:51 PM   #3
medo145
Member

 
medo145's Avatar 

Join Date: Jun 2004
Location: Massachusetts, USA

 
when he says they booted him out, I think he's saying that they removed his admin privileges.

__________________
|ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3|i72600K 3.4GHz @ 4.5GHz(100x45)|EVGA GTX670 FTW+ 4GB @ 1006/6008|
|4x4GB G.Skill DDR3 1600 PC2 12800|LianLi(PC-A70B)|Corsair HX750|ASUS Xonar Essence STX|
|Samsung 840 Pro 256GB (OS)|3x1TB (WD Black) 0+5 Intel Matrix Raid|

|Asrock Z97E-ITX/ac|i54670K 3.4GHz @ Stock(...x..)|Corsair H60|
|2x4GB G.Skill Sniper DDR3 1600 PC2 12800|Corsair(250D)|Corsair CX600M|
|Samsung 840 Evo 250GB (OS)|3TB (Seagate)|
medo145 is offline   QUOTE Thanks
Old 04-28-12, 09:06 AM   #4
habbajabba
Member



Join Date: Oct 2005

 
No. What he said is he complained of a virus and the IT dept took control long enough to remove it (but apparently not long enough to make sure it worked correctly afterwards). Employers do not give employees admin rights to begin with. His problem is not if he has admin rights, it's a display issue.

__________________
Intel Northwood @3.06 GHz
Biostar microatx
2 GB DDR2 675
Evga 8400gs
Samsung 2232GW 2ms 22"
Altec Lansing 2.1 speakers
Memorex ext usb burner
Win7Ult 32bit/Manjaro dualboot
WD cav blue 320gb
Samsung F4 2tb
WD Blue 2tb
CP850avrlcd ups
habbajabba is offline   QUOTE Thanks
Old 04-28-12, 11:46 AM   #5
gnusounduave
Member



Join Date: Feb 2012
Location: Monroe, LA

 
I would uninstall the video drivers and then try resetting your screen resolution by going down one size and then back up again. It doesn't matter which order you do this in but give it a shot.

__________________
CPU AMD FX-6100 @ 4.5Ghz 1.51v
CPU Cooler Cooler Master Hyper 212+
MOBO ASUS M5A97 AM3+ AMD 970
Video XFX Radeon HD 6790 1GB
RAM G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 (PC3 12800)
PSU Antec NEO ECO 620C 620W
gnusounduave is offline   QUOTE Thanks
Old 04-29-12, 07:46 AM Thread Starter   #6
psionic98
Member


 
psionic98's Avatar 

Join Date: Jun 2009
Location: 4th Floor office, East Coast

 
Sorry, been away a lil.. yeah I dont have admin rights to the machine to see logs etc and they don't give up info on a whim.. I'll try the drivers i suppose and see how it goes, course the IS will do it.. gag me.. i really dont want to have them reimage my machine, they lose more info than they save :P

__________________
EVGA x58 Micro (756) / i7 D0 @ 4.0, 1.278v w/HT (Air)
2x 300GB V-rap raid0, WD Caviar Black 640GB & 1TB
HIS 6950 @ 840/1450
Mushkin 6GB @ 6-7-6-18
/ Enermax 720 Modular
HAF 922 / Noctua D14Win7 Pro x64 / Mint 10
HEAT
i7(x58) OC'ing/Info
/ AMD Oc'ing/Info / C2D/C2Q OC'ing/Info
Recommended Power Supply Listing
psionic98 is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 04-30-12, 11:46 AM   #7
medo145
Member

 
medo145's Avatar 

Join Date: Jun 2004
Location: Massachusetts, USA

 
you could make a backup of your profile, let them image it and then restore items from your profile folder.

__________________
|ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3|i72600K 3.4GHz @ 4.5GHz(100x45)|EVGA GTX670 FTW+ 4GB @ 1006/6008|
|4x4GB G.Skill DDR3 1600 PC2 12800|LianLi(PC-A70B)|Corsair HX750|ASUS Xonar Essence STX|
|Samsung 840 Pro 256GB (OS)|3x1TB (WD Black) 0+5 Intel Matrix Raid|

|Asrock Z97E-ITX/ac|i54670K 3.4GHz @ Stock(...x..)|Corsair H60|
|2x4GB G.Skill Sniper DDR3 1600 PC2 12800|Corsair(250D)|Corsair CX600M|
|Samsung 840 Evo 250GB (OS)|3TB (Seagate)|
medo145 is offline   QUOTE Thanks
Old 04-30-12, 01:28 PM   #8
merz.38
Member

 
merz.38's Avatar 

Join Date: Feb 2012
Location: Ohio State

 
Do you have photos, screenshots?

Do you have access to nvidia's control panel?

See if you can swap cards w/ someone around you for like 20 minutes maybe?

Also, IT people suck at like every company lol.

__________________
Coolermaster Cosmos 1000 case
Asus P9X79 w/ Intel i7 - 3820
32GB Corsair Dominator 1866 MHz ram
EVGA 680 GTX 2GB
2 x OCZ Vertex 2 60gb running in raid 0
2 x Seagate Barracuda 1TB running in raid 0
Corsiar TX-950w
Custom Watercooling Loop Build Thread:http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=701267
Macbook Air running Windows 7 64-bit
merz.38 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?