Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Blackout caused some trouble on the homefront:

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-04-02, 08:57 AM Thread Starter   #1
Newbie_Doo
Admin Parent



Join Date: Jan 2001
Location: Stafford, Virginia USA

10 Year Badge
 
Blackout caused some trouble on the homefront:


Looks like I am down 3 boxen for a short bit. A blackout caused some trouble on the boxes that shared one circuit (including the server with the UPS) and I need to iron it out. Production should be back up fairly soon. I don't think I lost any equipment, but I definitely have some HD corruption on at least two boxes and the server is acting oddly.

I'll keep you posted.

N_D

__________________
"Remember, the Aperture Science 'Bring your daughter to work' day is the perfect time to have her tested."

Welcome to my sandbox. Sandbox Rules: 1) Play nicely. 2) Don't throw sand. 3) Share your toys. 4) Go inside to use the potty.

newbius.blogspot.com
Newbie_Doo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-04-02, 09:27 AM   #2
overdoze
Member

 
overdoze's Avatar 

Join Date: Jan 2001
Location: Texas

10 Year Badge
 
shouldn't be long till you are up again heh?
I would be hurting big time if it happen to me as I am folding max power taking advantage of the holiday

User
overdoze(www.overclockers.com)

Team
www.overclockers.com (id # 32)

Score
255.36

User Rank
5341

WU
86

__________________
My Heatware
Join fold on 6/29/02, wanna join team VGT 38156
Fold don't you stop
Fold till you drop
Fold to the top
Yee ha be-bop
overdoze is offline   QUOTE Thanks
Old 07-04-02, 09:49 AM   #3
Tweaked!
Xtreme refugee

 
Tweaked!'s Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: Cincinnati, Oh.

 
Good luck straightening everything out. Hope nothing is dead. The last time I had a blackout, I had to format and redo
Man that sucked!

__________________
E8400@3.4 w/ Apogee w/c
Asus P5B Deluxe
8gb pc2-6400 @ 475mhz 1:1 5,5,5,15
Asus GTX570 DCII
PC P&C 610w Silencer
2 WD sata 3.0 raid array 0



My Heat
Tweaked! is offline   QUOTE Thanks
Old 07-04-02, 10:00 AM   #4
overdoze
Member

 
overdoze's Avatar 

Join Date: Jan 2001
Location: Texas

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Tweaked!
Good luck straightening everything out. Hope nothing is dead. The last time I had a blackout, I had to format and redo
Man that sucked!
Hello there happy the 4th Tweaked .. Are you any chance live near UC. I used to live there 5 years in one of those 100 years old house

PS: no format for me on those folding rig cause I have no HDrive hehe

__________________
My Heatware
Join fold on 6/29/02, wanna join team VGT 38156
Fold don't you stop
Fold till you drop
Fold to the top
Yee ha be-bop
overdoze is offline   QUOTE Thanks
Old 07-04-02, 11:06 AM   #5
NASsoccer
On a string I was held Senior

 
NASsoccer's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: i live

10 Year Badge
 
Re: Blackout caused some trouble on the homefront:


Quote:
Originally posted by Newbie_Doo
Looks like I am down 3 boxen for a short bit. A blackout caused some trouble on the boxes that shared one circuit (including the server with the UPS) and I need to iron it out. Production should be back up fairly soon. I don't think I lost any equipment, but I definitely have some HD corruption on at least two boxes and the server is acting oddly.

I'll keep you posted.

N_D
sorry to hear about it N_D, hope it is nothing too serious or costly and i hope you will able to get the boxes up without any more problems. good luck!!!
NASsoccer is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 09:57 AM Thread Starter   #6
Newbie_Doo
Admin Parent



Join Date: Jan 2001
Location: Stafford, Virginia USA

10 Year Badge
 
Looks like the carnage also includes the P3-1000EB box. My daughter just informed me that it hasn't worked since the blackout.

I'm too busy to do any repairs right now, so I am limping along with just 4 boxes active. *sigh*

__________________
"Remember, the Aperture Science 'Bring your daughter to work' day is the perfect time to have her tested."

Welcome to my sandbox. Sandbox Rules: 1) Play nicely. 2) Don't throw sand. 3) Share your toys. 4) Go inside to use the potty.

newbius.blogspot.com
Newbie_Doo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 01:29 PM   #7
NASsoccer
On a string I was held Senior

 
NASsoccer's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: i live

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Newbie_Doo
Looks like the carnage also includes the P3-1000EB box. My daughter just informed me that it hasn't worked since the blackout.

I'm too busy to do any repairs right now, so I am limping along with just 4 boxes active. *sigh*
sorry to hear you got more bad news... hope it looks up for you and you can get the boxes up don't hesistate to let us know if you need any help
NASsoccer is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 03:25 PM   #8
ZeroAquaduct
Member



Join Date: Oct 2001

10 Year Badge
 
Sorry to hear that N_D. I hope you get things back to normal soon.

__________________
My HeatWare
ZeroAquaduct is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 03:40 PM   #9
Mr B
Senior Admin Emeritus

 
Mr B's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Boston Bruins Nation

10 Year Badge
 
Bummer Anthony...hope you get that straightened away.

I just lost a rig myself....my old P/// rig. I'm pretty sure the mobo went south. I can't get it to boot, or even beep, with the P/// 700E or a 500 Katmai. Either the board, or something with the PSU perhaps, but I think likely the board.

Wonder if it has anything to do with the capacitors?? (after reading the article linked to on the front page last week (it's an Abit SH6))

Unfortunately, I don't have another intel board handy to test out the 700E, but can try a different PSU...just haven't done that yet...

B.

__________________
Got that Gibson Les Paul ('92 Studio), still listening to a lot of Led Zeppelin. =P
Mr B is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 07:37 PM   #10
Ploaf
Senior Member

 
Ploaf's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: Struthers, OH

10 Year Badge
 
That's a pretty big loss. I recently lost a mobo, but it didn't compare to that. Sorry to hear it. Hope you get it figured out and the loss isn't too great.

__________________
I hope this signature isn't offensive to anyone.
Ploaf is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 11:22 PM Thread Starter   #11
Newbie_Doo
Admin Parent



Join Date: Jan 2001
Location: Stafford, Virginia USA

10 Year Badge
 
The bad news is: I may have to repair or replace 4 computers.

The good news is: I may have to repair or replace 4 computers.

When I have some time next week, I need to go shopping on Newegg...

Fold ON!

__________________
"Remember, the Aperture Science 'Bring your daughter to work' day is the perfect time to have her tested."

Welcome to my sandbox. Sandbox Rules: 1) Play nicely. 2) Don't throw sand. 3) Share your toys. 4) Go inside to use the potty.

newbius.blogspot.com
Newbie_Doo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 11:45 PM   #12
scoobiedoo
Love slave to da man



Join Date: Sep 2001
Location: Uniontown, PA

 
hey newbie,

does this mean i have to get more boxes folding now so i can get a bigger lead on you?

come and get me

scoobiedoo
scoobiedoo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-07-02, 11:52 PM   #13
NASsoccer
On a string I was held Senior

 
NASsoccer's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: i live

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Newbie_Doo
The bad news is: I may have to repair or replace 4 computers.

The good news is: I may have to repair or replace 4 computers.

When I have some time next week, I need to go shopping on Newegg...

Fold ON!
well sounds more bad to me , but i guess this could be a chance to get bigger and better system and have a more prolific farm keeps us posted on how things go!!
NASsoccer is offline   QUOTE Thanks
Old 07-10-02, 11:07 PM Thread Starter   #14
Newbie_Doo
Admin Parent



Join Date: Jan 2001
Location: Stafford, Virginia USA

10 Year Badge
 
I have managed to get 3 of the 4 boxen running again. Now all I have to do is troubleshoot the P3-1000. It is completely non-responsive. Hopefully it is the PSU. If not, I guess I could put this XP1600 in up there...

__________________
"Remember, the Aperture Science 'Bring your daughter to work' day is the perfect time to have her tested."

Welcome to my sandbox. Sandbox Rules: 1) Play nicely. 2) Don't throw sand. 3) Share your toys. 4) Go inside to use the potty.

newbius.blogspot.com
Newbie_Doo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-10-02, 11:54 PM   #15
NASsoccer
On a string I was held Senior

 
NASsoccer's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: i live

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Newbie_Doo
I have managed to get 3 of the 4 boxen running again. Now all I have to do is troubleshoot the P3-1000. It is completely non-responsive. Hopefully it is the PSU. If not, I guess I could put this XP1600 in up there...

well glad to see that thing are going better. from the intial post it looked like you might have been in some really serious trouble. Hope all goes well with the p3 and you can get it up without to much $$ required!!!

Look forward to seeing you at full strength again

FOLD ON
NAS
NASsoccer is offline   QUOTE Thanks
Old 07-11-02, 08:34 PM Thread Starter   #16
Newbie_Doo
Admin Parent



Join Date: Jan 2001
Location: Stafford, Virginia USA

10 Year Badge
 
PSU was dead on the P3-1000. Replaced it and the 'puter is now doing continuous spontaneous reboots before BIOS does the handoff. Looks like something may be fried. The HDD possibly, or maybe IDE controller. Still ongoing...

__________________
"Remember, the Aperture Science 'Bring your daughter to work' day is the perfect time to have her tested."

Welcome to my sandbox. Sandbox Rules: 1) Play nicely. 2) Don't throw sand. 3) Share your toys. 4) Go inside to use the potty.

newbius.blogspot.com

Last edited by Newbie_Doo; 07-11-02 at 09:16 PM.
Newbie_Doo is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?