Notices

Overclockers Forums > Hardware > Cooling
Cooling Discussion of fans, heatsinks, thermal pastes and putting it all together to keep your rig cool
Forum Jump

Water Cooled system is up!!

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 05-08-01, 07:31 AM Thread Starter   #1
AcidBath
Registered



Join Date: Apr 2001

 
Water Cooled system is up!!


God that took a few weeks, anyway when i first hooked up my sytem after i bled it and everything was ok my voodoo5 got rf interference so it was late i went to bed i pluged the relay into the old psu and every thing is running fine at about 85*F is it possible i need a higher wattage power supply cause my cpu is a tbird 1.2 w/ a 300-350 watt psu
AcidBath is offline   QUOTE Thanks
Old 05-08-01, 07:45 AM   #2
Hoot
Inactive Moderator



Join Date: Feb 2001
Location: Twin Cities

 
Quote:
AcidBath (May 08, 2001 07:31 a.m.):
-snip-
Is it possible i need a higher wattage power supply cause my cpu is a tbird 1.2 w/ a 300-350 watt psu
You did not say what core voltage you are running at. With elevated core voltages, the tbirds start guzzling current. I'd say that if you hold the vcore to 1.85V or less, then a 300-350W PSU should do okay. Also, not all PSU total wattage ratings tell you as much as you need to know. Look at the fine print. There should be a spec for the maximum wattage available for the combined +5 & +3.3V. I was recently at CompUSA, where they had a no-name 400W PSU and for $15 more, an Antec 400W PSU. The combined rating on the no-name was 165W and on the Antec, it was 245W. A considerable difference for two PSUs both rated for 400W total. I bought the Antec, needless to say.

Hoot

__________________
DFI LP UT NF4 Ultra-D 7.04-3 Bios
A64 3700+ San Diego 11x257 (2827 Mhz) @ 1.57Vcore
2x1Gb Crucial Ballistix 7:6 (300 Mhz) 3-3-3-8-1T @ 2.77Vdimm
Connect 3D x850xt 620/625(1250)
2x WD 36GB Raptors in Raid0
DIY Jet Impingement WB on CPU / Pipecap WB on GPU
Shrouded Camaro Heater Core / Swiftech MCP655 Pump
Antec P-160 Tower / Seasonic S12 600W PSU
Hoot is offline   QUOTE Thanks
Old 05-08-01, 07:52 AM Thread Starter   #3
AcidBath
Registered



Join Date: Apr 2001

 
By default for some unknown reason my cpu runs at 1.85, 12.9 and 3.47
AcidBath is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Cooling
Cooling Discussion of fans, heatsinks, thermal pastes and putting it all together to keep your rig cool
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:07 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?